larssonulrika

Den allra bästa

Kategori: Allmänt

Smälter varje gång jag ser han

Godnatt

Kategori: Allmänt

Inte på humör

Kategori: Allmänt

Vakna redan morse med mitt humör på botten och kan säga att det har hållt i sig under resten av dagen. Är arg och tjurig på allt och alla och är bara så jävla trött. Jobbet funkar väl ok men är segt när man inte är iväg på nåt jobb och kan verkligen inte påstå att det är så kul att sitta själv på både frukost och lunch rasterna. Inte kul att ta bort en stund av den lilla tiden man sover på dygnet för att cykla till jobbet imorgon heller. Och svettas gör jag. Ångesten över att inte få sola om dagarna i denna värme den finns också. Tror jag ska ta mitt humör och lägga mig istället. Men imorgon känner jag på mig att det kommer bli bättre iallfall, ska iaf träffa Olivia sen så på så sätt kommer det vara bra!

Har just tagit ett bad och lagat matlåda till imorgon och ska kolla ett avsnitt av ph nu innan jag ska sova.
Godnatt

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har just slängt ut Olivia och ska alldeles strax åka till ikea, är lika bra att titta vad jag vill ha tills jag åker dit med pappa för att köpa saker till rummet när ellinor har flyttat. Tänk att det bara är mindre än en vecka kvar, känns helt sjukt!
Idag blir det iallafall en tidig kväll för mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba, jobbigt värre! men det kommer det nog vara värt när jag får mina pengar sen.
Dags att dra!

Midsummer

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades hos rebecca då det bjöds på en massa gott och trevligt sällskap!





gullisar

Matförberedelser! Här är även rebecca nyklippt till kort av mig och lite olivia;)

Glada flickor!

Nu blir det upp ur sängen för att göra iordning sallad att käka sen blir det fixa mig och träffa maja och olivia och sen iväg till ivan för film tillsammans med de som det ser ut nu.

Halvt seriös bild

Kategori: Allmänt

Nu har jag och mamma fixat ihop en krans iallafall, Nu blir det fixa det sista sen drar jag mig!
Puss

Full fart

Kategori: Allmänt



Har varit i full gång och fått en del av klarat även om klockan bara är elva. Har varit iväg och handlat med pappa och jonathan, fixat ny pollen medicin, hämtat jobbarkläder till mig tills måndag och nu blir det att klippa pappa, laga mat, duscha och fixa mig och förhoppningsvis hitta blommor så jag kan ha en krans och om jag hinner klippa rebecca. Så full rulle är det idag och sen ska jag till en kär vänn med trevligt sällskap.
Glad midsommar!

Dalarna

Kategori: Allmänt

Här kommer några bilder från dagarna. Fast såg just att nästan alla var på jonathan men det får kvitta:)


Kungen av rodel;)

Tummen upp var det!

yey

Kategori: Allmänt

HEMMA!

En snabbis

Kategori: Allmänt

Lägger upp ett litet inlägg nu när vi äntligen har internet! Vi har det bra här med skapligt bra väder och tar det lugnt. Igår blev det mest att vara här i stugan och ta det lugnt och idag har vi åkt rodel, spelat minigolf och vart och handlat och jag har även fått övningsköra lite. Det är klart att man har lite hemlängtan till allt där hemma men det är inte långt kvar nu! Men innan hemfärden på torsdag kanske det blir sommarland imorgon.

Pratade med pappa idag på telefon och fick reda på att jag hade fått jobb den här veckan om jag vart hemma så är ganska irreterad men jag får hoppas att jag får jobb ändå när jag kommer tillbaka annars kommer jag aldrig förlåta mig själv;)
Har vart duktig av mig och rört mig båda de här dagarna nu, igår sprang jag ner till vattet och gick promenad tillbaka och idag gick jag en halvtimma och sprang tillbakavägen som måste ha varit en bit iallfall!

Nu ska jag försöka kolla paradise avsnitt som jag missat innan det blir sängen!(får ju tyvärr inte sova längre än ca halv 8 då min bror är lite för högljudd..) så inte undra på att man är trött så tidigt.
Känn er saknade där hemma!

Tar mitt pick och pack

Kategori: Allmänt

Håller för tillfället på att packar, om cirka en halv timma blir det en tripp mot dalarna med mamma jonathna och mormor och kommer att vara där tills torsdag. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om men blir väl det vanliga. Väldigt synd att det komemr regna nästan varje dag bara.. Men har som tur var laddat upp med en massa filmer som ska med och kommer även ha internet där så blir nog flera inlägg under veckan!

Bilder från förra året i dalarna


Jobba

Kategori: Allmänt

Snart blir det iväg mot vislta marknad med emma för att jobba lite åt konståkningen genom att sälja lotter eller nåt liknande. Står där till fem så kom gärna och kika förbi ;)
Sen blir det att hitta på något med maja och olivia och imorgon kanske det blir en resa till Dalarna.
Men nu måste jag börja fixa mig!

Ajdå

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har jag övningskört till stan med mamma för att kolla efer ipad. Kan inte dirket säga att körningen gick så bra idag, när jag hade parkerat så märkte jag att jag hade kört med handbromsen i hela vägen haha... och så märkte vi också att jag tappat min övningskörnings skylt på vägen med så måste köpa ny innan jag får köra igen.

Vad som hädner idag vet man aldrig, det visar sig!

Godnatt

Kategori: Allmänt

så bra så

Kategori: Allmänt

Känner jag mig idag! har storstädat hela lägenheten princip då jag har dammsugit, vatnnat blommor, dammat,plockat i ordning, satt igång disken, rensat mina kläder, bytt sängkläder osv. Fast förvånar mig inte om vi skulle få klagomål om för hög musik men det är en annan femma;)

Sen fick jag en kommentar av stefan nilsson som skrev:
Vad tycker du om att Biggest Loser ska börja med Zumba?

http://biggest-loser.se/biggest-loser-zumba/

Haha har inga kommentarer men det är väl bra i guess...

Nu blir det att laga lite mat o äta efterätt som mormor kom med, mumma! Och senare blir det att träffa emma :)

Idag

Kategori: Allmänt

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Slänger ihop två lite halvtaskiga webb bilder på mig idag.
Sitter och väntar på rebecca sen ska vi kila ner mot stan och fika idag igen med olivia haha. Sen får vi se vad som händer med resten av dagen.
PUSS


Magaluf

Kategori: Allmänt

Är så otroligt avensjuk på min syster som inatt klockan tre åkte mot magaluf tillsammans med tio andra tjejkompisasr. Skulle verkligen inte ha nåt emot att byta plats med henne.
Men nästa år så är det ingen tvekan om att det är jag som drar iväg någonstans med mina kompisar.

Live

Kategori: Allmänt

Dunker

Kategori: Allmänt

Igår eftermiddag åkte jag, adam, robert, elina, emma och olivia ut till dunker för lite fiske. Men tyvärr gav vi upp ganska snabbt för det blåste så mycket på sjön så då åkte vi in igen och fikade istället.



Haha emma efter att hon faceplanta i båten

Kul med lite spontana saker, det är det jag älskar med sommarlovet!

Har ganska nyss vaknat och ligger kvar i sängen och har ont i halsen, hade det igår med när jag sprang och idag är det lite värre så det var nog inte så smart att träna igår. Vad som händer idag har jag inte alls bestämt får tar det som det kommer. Men imorgon pratas det om gröna lund med olivia och frida nu så länge, får se hur det blir med den saken!:)

Måndag

Kategori: Allmänt

Började dagen med en sovmorgon till 10 då jag var riktigt utvilad och kl 12 var jag, jonathan och pappa i bowling hallen och körde en runda. Som vanligt utklassade jag de men det är inget nytt så;)


Jag började bra redan på första slaget och hamnade på en första plats o pappa och jonathan slutade på en delad andra plats.

Har sedan vart ute och sprungit 2,5 i vislta non stop idag med, känns bra nu i efterhand även om det var tuffare att springa det varvet den här gången. Men är stolt ändå för hade egentligen bara planerat för en promenad o när jag gick förbi skogen började jag springa o sen promenerade jag hem.

Nu blir det dusch och fix här hemma innan jag åker ut till dunker med två härliga flickor för att fiska nu under kvällen bara och kommer hem senare idag igen.

Student 2011

Kategori: Allmänt






Grattis älskade syster och alla andra 92or som tog studenten igår!

Vad gör jag uppe nu

Kategori: Allmänt

Klockan är inte ens sju än o här sitter jag.. Är inte så lätt när syster min har kommit hem från sin champangefrukost och springer runt och tjoar här hemma. Men man tar ju bara studenten en gång så ska inte hindra henne;)
Så hela dagen idag kommer bestå utav att fira Ellinor men jag vill även säga grattis till den bästa emma på fördelsedagen och grattis till alla som tar studenten idag!


Snart så.. ;)

'
Grattis fisis!:*

Sommarlov

Kategori: Allmänt

Är det jag har nu då, som man har längtat! Fast har ändå inga sånna känslor alls men det kommer väl med tiden då jag inser att det inte är nån mer skola på ett bra tag. På avslutningen var vi på mälardalens högskola där lärarna hade just lite skoj filmer och delade ut diplom, sen var det som vanligt fika i klassrummen och säga hejdå. Efter det tog vi bussen till olivia då vi fikade och grillade och också bad för några. Riktigt mys måste jag säga!







Kom ganska nydligen hem från elina då vi tagit lugnt och kollat två st filmer, blev en liten powernap visst för mig också haha;) Nu blir det dags för sängen o imorgon ska jag steka på stranden förhoppningsvis!

lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Hemma nu, har varit lite överallt idag känns det som. Vi var som sagt i vilsta o paddlade och grillade idag med klassen, var helt okej. Sen var jag med Elina, jacob, basse och oskar ett tag och satte oss på en gräs plätt och tog det lugnt. Sedan for jag och elina hem till mig en snabbis för att käka lite innan vi drog ner på stan.
Detta ville följa med mig hem:


Bh-H&M
Nagellack-kicks
Sololja-kicks

Imorgon smäller det och efter avslutningen så ska klassen iväg till olivia för att grilla och mysa och kanske bada till och med för min del. Och mot kvällen kanske det blir att klippa bror min om det inte blir alltför sent.

Fick också reda idag på att det finns en chans för sommarjobb hos pappa för min del då jag får jobba där tills jag känat så mycket så jag slipper skatta. Och att jag redan får börja på måndag isåfall så inte blev mitt lov långt isf innan jag ska vara igång igen men det är det värt då!

Sista "skoldagen"

Kategori: Allmänt

Nu ska min klass bege oss mot vilsta för paddla för första gången för min del. ska bli skoj! fast det tråkiga är att det står att det ska åska vid lunch..

Skolavslutning imorgon!

6/6

Kategori: Allmänt

Sveriges nationaldag

Kategori: Allmänt

är det idag och den började med en springtur i odlaren tillsammans med Jonas och Therese. Blev lite kämpigt mot slutet i värmen men vi sprang iallfall hela, eller ja jag stannade ca 50 meter innan slutet men är nöjd ändå och 17 min tog det. Resten av dagen kommer spenderas med Elina ett tag och sola på gården sen vid tre ska jag slinga hennes klasskompis :) Måste iväg till apoteket idag det är ett måste för kliar sänder ögonen snart.
Nu-frulle!

it's a beautiful day

Kategori: Allmänt

Hejsan! Gårdagen spenderades som sagt först hos maja där vi solade sen cyklade vi till coop och köpte en massa gott till kvällen. Hemma hos olivia blev det ännu mera solande och blev även ett dopp för mig i hennes pool, fast iskallt var det ;) Sen blev det grillning och umgås resten av kvällen, mysigt var det!

Stekning i solen med underbara människor


Och rebecca gör?



Sov sedan kvar hos Olivia och hela den här dagen har det också bestått utav att ligga på tomten och ta det lugnt, det är det som är tråkigt att bo i lägenhet. Vill ha en tomt där man kan grilla och sola utan att en massa ska stirra och tuta när de åker förbi.
Sedan hämtade pappa mig för någon timma sen och snart ska han och jag iväg för att handla lite. Sedan blir det mys med bästa Elina framför BB finalen. Har själv ringt och röstat på Martin och tycker att han ska vinna nu istället för simon.



Lite resultat har man iallafall fått efter dessa underbara dagar, får hålla tummarna att det håller i sig:)

Snabb uppdatering

Kategori: Allmänt

Hej! har just fixat mig klart så ska snart ta min cykel till maja där vi ska sola lite innan vi ska köpa mat till kvällen då det blir grillning hos olivia, mumsigt! Kanske att det blir årets första dopp i olivias pool också det vet man aldrig. Aja dags att kila! ha det bra allesammans, det ska iallafall jag ha!:)

Nöjd

Kategori: Allmänt

Är stolt över mig själv, klarade hela 2,5 varvet i vilsta utan att stanna:D men tog tyvärr inte tid. Blev lite förvånad eftersom att jag kom dit med inställningen att jag skulle stanna. Varför skulle jag inte göra det när jag knappt orkar springa 800 med mina "ungar" på fysträningarna? ;) Haha nej men så det gjorde min dag och skönt att få det gjort, Vet inte om det beror på om jag lånat syrrans skor som är bättre än mina (haha förlåt ella) eller för att jag åt en bra och stadig frukost eller att jag bara är allmänt awesome! hehe

Slutpratat om det, har just käkat kyckling och nudlar med wok och ska snart lägga mig i badet. Ikväll väntar en resa mot Skavsta då jag och mamma ska hämta ellinor och hennes kille som kommer hem från italien. Lite avundsjuk..

Hos therese

Kategori: Allmänt

Jag var ju som sagt hos therese igår då vi åt mat och kollade tv och bb och kollade i gamla fotoalbum, det var riktigt roande haha! Som jonathan har förändrats säger jag bara, dog lite när jag såg de här bilderna;)

HAHAHAH



Men sen så blev han snyggare med åren;)


Och själv har man sett ut som en anorektiker en gång i tiden.


Sen blev det en massa mys innan Edvin skulle sova

Fast han verkade inte vilja det ;)

Har nyss vaknat så ligger fortfarande i sängen och ska väl ta det lugnt nu på förmiddagen för vid elva ska jag och min mamma ut och springa, hjälp vi får väl se hur det går haha. Sen hoppas jag på att få sola under dagen för det sägs ju bli bra väder så får hålla tummarna!
Ha det bra

let it go

Kategori: Allmänt

Långledigt

Kategori: Allmänt

Började skolan 20 i 9 idag men fick sluta 9 för jag var klar med allt i matten så det kändes skönt! Men satt kvar i skolan en timma extra och pratade lite innan jag åkte hem. Nu ska jag snöra på mig skorna och bege mig ut och gå en timma, senare ska jag passa edvin och sedan mysa med min kära syster!
8 dagar kvar till skolavslutning, men endast två skoldagar med aktiviteter. Riktigt härligt!


Haha happyface på det!