larssonulrika

En dag på parken zoo

Kategori:

Mina söta pojkar <3

Blää

Kategori:

Vaknar klockan sex på min lediga dag som jag inte kommer få se på 10 dagar sen.. Typiskt. Antar att det är så det är att vara sambos ned någon

Finally

Kategori:

Dagen som vi har väntat på i 385 dagar är äntligen här <3

Dagarna

Kategori:

Igår drog jag och lova iväg på en spontantrip till Västerås för att besöka Ikea. Är så taggad inför flytten och vill bara köpa allt nu nu nu och börja pyssla.
Kom hem med lite smått och gott som flera olika tallrikar, galgar, filt, krukor, påslakan, glas och lite småplock. Resten får inhandlas när jag fått nycklarna och kan se vad som mer behövs och hur allt ska få plats osv.
Idag firar vi att en hel arbetsvecka är avklarad som charkansvarig, och måste säga att jag kunde känna mig ganska lättad när jag lämnade jobbet idag då jag kände att jag hade läget under kontroll, skönt! Men de nästa veckorna kommer bli tuffare då vi blir underbemannade, bara att bita ihop!
Efter jobbet blev det även en liten visit hos syster för att hälsa på och mysa framför en film, självklart lite bebisgos på det också. Här slutar min dag och imorgon ska jag ta mig en fet sovmorgon (till åtta alltså..) godnatt!

konstigt nog

Kategori:

Efter att ha varit borta hela veckan ifrån jobbet av sjukdom så är jag förvånansvärt taggad över att vara tillbaka imorgon. Efter att ha varit inne på jobbet idag och handlat och hört av en kollega att jag får komma in och styra upp min avdelning så känner jag att det är precis det jag tänker göra. Trots mina 12 jobbtimmar imorgon så tror jag till och med att jag ska komma in lite tidigare och förbereda, men nu: Förbereda matlådor till veckan!

Tråkiga söndag

Kategori:

En hel dag med inga planer, en dag med alla möjligheter. Men vad ska man göra med denna trista dag?

Händelserik dag

Kategori:

Igår hände det grejer. Vaknade tidigt av ett sms av Jonas där det stod att de var inne på förlossningen och då satt man ju på helspänd framför mobilen resten av dagen i väntan på ny uppdatering. klockan 11,14 ploppade det ut en Theodor till världen <3
Några timmar senare fick jag ett samtal av en hyresvärd som jag hade tagit kontakt med dagen innan angående lägenhet och sa att jag fick komma på lägenhetsvisning om 20 minuter haha, så snabbt på med kläderna och traska vidare till Uttermarksgatan 1E, precis vid Slottskolans kyrkogård. Jag hade med mig pappa som förstod det där vuxenspråket och fick vara en hjälpande hand så jag inte var helt ute och cyklade med val av lägenhet. Men den såg bra ut och blir nog bra åt mig så den fick det bli. Hela grejen gick ganska snabbt från att ringa de dagen innan om en annan mindre lägenhet men så slutade jag upp med en helt annan dagen efter. Men det känns bra så nu sitter jag och kikar lite efter nya möbler, spännande och kul med lite nytt. Ska även bokas in en Ullareds resa med Mammsen i Augustis slut kanske? 

Blää

Kategori:

Inte kul att känna sig sjuk och febrig när man vet att man har ett 11 timmars långt jobbpass imorgon som jag verkligen inte kan missa, likaså som alla andra dagar

Söndagsångest

Kategori:

En knappt timmes promenad i den stekande solen resulterar detta ansikte, ser ut som att man sprungit ett varv runt jordklotet

Hej utväxt

Kategori:

Gårdagens. Trots på dåligt humör och opepp så blev det en utgång vilket jag är glad för eftersom att humöret ändrades snabbt när jag träffade brudarna. Idag var morgonen inget att leka med men det blev en tripp till Therese för lite sol och bad, fast inte för mig, badkrukan här!

Gottis

Kategori:

Ett bättre lördagsmys, dock kanske inte chokladmjölken men fick ett sånt sug så jag var tvungen

Erikslund

Kategori:

"Jag ska inte köpa något"
Vem försöker jag lura?
Nuu blir det dock köpstopp för ett tag framöver när det gäller kläder.