larssonulrika

allmänt nere

Kategori: Allmänt

okej...från att jag trodde att det här verkligen va min dag till något helr annat.
Idag har jag inte orkat bry mig och har inte haft någon energi alls.
Vart har det här liksom kommit ifrån helt plöttsligt?

Någon komma och pigga upp mig?



Bilder på rummet tar jag när det är helt klart och när jag orkar

:*

Kategori: Allmänt

Jag är så tom på nått sätt, jag är lycklig och det finns så himla mycket som jag vill säga men jag tror jag håller det till mig själv haha:D

Hela helgen har vart bra. har  varit trött så det har mest varit massa mys=)

igår till rummet köppte jag:
spegel
slrovbord
papperskorg
korgar till bokhyllan
tavla
blomma+vas
gardiner
matta


Och det som är kvar är:
bordslampa
taklampa
påslakarn
lite dekorationer
pennhållare eller va det heter


Men lampor och påslakarn blir nog köppt lite senare idag när mamma slutat jobba=) jag ska föröska ta kort o visa hur det blivit, men jag varnar er, det ser ganska likt tessas när hon hade det här rummet:P
Det enda som skiljer är typ gardinerna tavlan o spegeln:P

den här veckan känner jag på mig kommer bli bra, och hoppas att den går snabbt:P sen nästa veckan är det prao så mån-ons så ska jag och rebecca underhålla gammlingar hahha:D sen de två andra dagarna ska vi vara på stahre o jobba;P det enda jobbigt med det är att börja så tidigt på morgonen=)

Jag älskar er, ni vet vilka ni är
tack för att ni glädjer upp min dag:D

Dagens: akon-right now / dre feat chris brown-erased

Pöss

mys

Kategori: Allmänt

just nu sitter jag och myser i mitt rum som typ är färdigfixar, ska bara komma på hur jag ska göra med byrå och sen skaffa lampor och påslakarn. Jag och mamma åkte typ direkt efter träningen till ikea o hittade lite bra saker att ha=)

det va en liten snabb uppdatering nu ska jag sova:P godnatt<3

Hemtenta

Kategori: Allmänt

Snart så är den minsannklar:P i en vecka har jag suttit och klurat med den, usch:(

Idag är det sista dagen för therese här hemma, om det var jag skulle jag tycka det skulle kännas skit konstigt att bott här i typ 10 år och sen plöttsligt både lämna huset och familjen och starta ett eget liv.

Ikväll blire tjejkväll minsann:d men inte med lova som är sjuk:( och med matilda så få vi se hur det blir:P
Riktigt mys=)

Aja nu ska ajg få den här hemtentan skiten över;D

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Vaknade ganska nyss och kom på att i fredags sa alan att jag ska börja leta efter ny musik till ett nytt program, och han började prata om nån känd kines som hette veronica m... nåt, som spelade fiol men eftersom jag inte riktigt vet vad hon heter så är det ganska svårt att lyssna på hennes låtar:P

Jag vet inte vad jag vill ha för slags musik, nån som har något förslag, snälla?=)



Igår blev det maraton tittning på oth:P hah ne men runt klockan 1 så stängde jag av och kröp ner för att sova, såklart så vaknar man tidigt ändå så jag kommer nog vara lite trött idag kanske;P

Det man har längtat till under dagen:D

Kategori: Allmänt

Vet ni vad??:D

 Att nu ska jag ta mig ett glas cola och sätta mig och kolla på one tree hill:D åhh

Tiden går så snabbt

Kategori: Allmänt

Fredag, gud så snabbt tiden går, hela den här veckan har gått på en sekund typ:P

Skolan idag började med SO, där vi fick våran hemtenta... jobbigt! Sedan blev det bussen till ungdoms mottagningen med klassen, haha lite rolig film de visade:P sylväster hahah!  sen till matteläx förhöret o spanska glosorna sedan slut=)
Då drog jag och rebecca hem till matilda tillsammans med henne där vi inte gjorde så mycket:P
Och nu sitter jag hemma och väntar på mat! det skulle vara riktigt gott med en pizza känner jag hahha, men det kan jag ju drömma om(:

jag har börjat om att kolla på one tree hill avsnitten, de är såå bra:D det lär ju ett tag tills jag hinner ikapp med de avsnitten som visas på tv:P  Det är så mysigt att stänga in sig och komma in i deras värd och jag verkligen bara älskar det:D Förut har jag alltid tyckt att o.c är bäst, men nu vet jag faktikst inte båda är ju bara så bra=)

Nu ska jag ringa pappa o be snällt om pizza hahaxD

16/9

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag bli trött och lite irreterad på det här, tänk lite först innan du gör någonting så du inte ställer till det, okej?

Saknaden har varit stor

Kategori: Allmänt

Första träningen med Alan idag, och det va då jag kännde hur mycket jag har saknat gamla gubben, och vad härligt det var att ha honom tillbaka(: Allt gick väll helt okej.

Dagarna har rullat på som vanligt och det har varit fullt upp känns det som, läxor hit o dit.

På Fredag ska klassen till ungdomsmotagningen haha får se hur det blir=)

Och vecka 41 äre  prao, nåt förslag vart de tar emot 2 st?=)

Hej igen

Kategori: Allmänt

Det känns som om det var ett bra tag sen jag skrev här, men jag har varit så trött för att skriva och det känns som om jag ändå inte har något att skriva om. Men vi får väll se om  det blir någon förbättring med det.

Hösten är här känner jag, usch och fy! jag hatar det lilla duggregnet och fuken i luften och att tänka så mycket på vad man ska ha på sig för att inte frysa, jag känner redan att jag längtar efter nästa sommar. Fast vintern ska faktiskt bli ganska mysig, att åka iväg till västerås med Lova och matilda och leta julklappar i lagerhouse och lyssna på absolute christmast i bilen på vägen hem när det är mörkt och snöar.

På måndag är det friluftsdag i ekängen med skolan.
Onsdag-skolfoto
Och på Fredag åker jag upp till stockholm och stannar där tills på söndag=) jag åker med lova och hennes mamma och vi övernattar hos hennes morfar:) Har inte så mycket pengar att shoppa för men antingen så får jag kolla runt eller så får jag försöka flörta med mamma att få pengarna lite tidigare=)

Nu är jag så trött så att det känns som om jag sover när jag skriver, godnatt!