larssonulrika

Promenad

Kategori:

Blev en liten promenad idag med lova vid Vilsta. Blev nästan 9 km, dock inte så snabbt ;)

Underbara vecka

Kategori:

Sommarschemats sista dag är nu avklarad och det innebär mer fritid och lediga dagar, för tillfället klagar jag inte. Ska bli skönt och göra lite saker för min skull och att orka göra saker. Jobbar två dagar denna veckan (än så länge) och de resterande dagarna hoppas jag på att komma i ordning mer här hemma, göra ärenden på stan och ha en inflyttningsfest i slutet av veckan!

Nya miljonären

Kategori:

Klart man måste vara med när man försöker få alla andra att spela ;)

Gårdagens vardagslyx

Kategori:

Nej tack Trollhättan

Kategori:

Fredagen

Kategori:

Smaskens

Kategori:

Premiärmåltid vid köksbordet och jag slår på stort- korv med bröd utan tillbehör och cola på det. Känner mig som en fattig student eller som en kille i en ungkarls lya. Men så tokigt var det inte

Spyr på kaoset

Kategori:

Saker överallt och inte hittar jag något vindsförråd eller källare att ställa all skit i.. Bättre att lägga sig i sängen och hoppas att sakerna försvinner av sig själv

Packa packa packa

Kategori:

Endast 2 dagar kvar nu!

Woho

Kategori:

Nu tar jag helg efter 10 långa arbetsdagar, gud så skönt det ska bli! Det firas med en liten utgång med nära och kära!

En dag på jobbet del 2

Kategori:

Efter alla bajsbesök man har varit med om på jobbet var det dags att byta ämne - spya. Fick vara med om en liten spy incident idag, dock ifrån en liten oskyldig pojke som från ingenstans började att kräkas stackarn, fick bli mitt jobb att ta bort men torkar gärna hans spya istället för alkisens. Blir ni inte sugna på att besöka vår fräscha och händelseväckande butik? Aldrig en lugn stund ;)

At work

Kategori:

Under fyra dagar på jobbet har jag varit med om att samma obehagliga fyllo kommit in i butiken och skitit på sig två gånger, självfallet hade han inga kalsonger på sig så allt landade pladask mitt på golvet där kunder gick. Vad ska man säga, en vanlig dag på Coop ;)