larssonulrika

mors dag

Kategori: Allmänt

Grattis mamma på morsdag! tyvärr har jar inte köpt nåt för vet inte vad det skulle vara isf så jag får väl gott göra det på annat sätt annars.

Kom hem från vilsta för ett litet tag sen med bruuudarna, var lite tidigare i skjulsta med ellinor och tessa där vi stekte ett tag och jag och tessa tog vårat första dopp för året. riktigt kallt var det men skönt när man var så varm. färg under de här dagarna kan jag säga att jag fått härligt! får fortsatta så tills skolavslutningen.

Och jag känner lite beslutsångest för vad jag ska ha för skor på avslutningen, alla kommer väl ha galdiator skor men jag tycker de inte passar mig och ser lite skumma ut, förlåt folket som äger sånna. Funderar på typ lite klack men får se hur det blir.


Är helt slut i kroppen så tror nästan jag ska lägga mig snart,
see ya

Proven

Kategori: Allmänt

Känner att vi är mer och mer klara i varje ämne,

Hemkunskap prov
Engelska hörförståelse
Svenska läsförståelse

Spanska muntligt
Matte prov
No inlämning (snart klar)

Spanskan gör jag imorgon och matten nästa vecka om det blir av för vi är lite senare i planeringen än vad vi borde. Sedan är jag beredd på sommar lov!

Nu närmar det sig

Kategori: Allmänt

Var på stan en snabbis idag efter skolan med rebecca, jag var tvungen att leta skolavslutnings kläder. Kände verkligen att jag var ute i sista sekunden. Som tur var hittade jag en klänning som blir nog att jag har om jag inte hittar något bättre.

                              +

                     +



=




Yeeeey.

12 dagar kvar!

hjärta på er

Kategori: Allmänt

NI GÖR SKOLDAGEN SÅ MYCKET ROLIGARE      <3

Landet

Kategori: Allmänt




Bilder från ellas land, sjukt kul var det och måste göras om helt klart!

Firade

Kategori: Allmänt

Igår till idag har vi åkt ut till elinas land och blivit firade, blev sjukt nöjd med persenterna och vi typ lekte lekar käkade och typ nördade med typ flakmoppen, crossen mini moppen och pushen;) men riktigt kul var det:D men tyvärr var det ju någon som rammlade, höhö(A) så nu går jag och har lite ont i högra höften, men det var bara att jag åkte på den lilla, och jag var nog lite stor för den och den gasade ju på skit mkt och då skulle jag bromsa men råkade gasa samtidigt och ja allt blev bara fel så jag blev springandes där bredvid samtidigt som den gasade iväg. Fast jag var ju inte den enda som ramlade, jossans kan ju ingen slå.

Och idag var vi ute och fiskade ett tag, och det var bara en som fick napp, gissa vem det var? :D haha aja fick en gädda men den ramlade i igen. Sen när jag kom hem har jag bara nördat här och kollat på sex and the city typ.

Nu ska jag nog åka ut och träffa elina och emma en snabbis och lämna emmas usb.

Bilderna kommer när jag får de


see ya

Jag lakkar ju inte lite!

Kategori: Allmänt

Fy fan vad jag är arg, man kan ju inte tro att man bara kan komma in från ingenstans och slänga en jävla massa skit på en, från nån som man ens knappt känner. Åh tror att du vet så himla mycket om mig och mina tankar, men nej!

Skit samma jag ska inte låta någon komma och förstöra sådär för mig, för nu väntar jag att den ska komma och förklara sig lr så, men tack till stödet, du vet vem du är<3

ÅH

Nu ska jag sova!

Förlamad

Kategori: Allmänt

Det är det jag känner mig just nu, har träningsverk i hela kroppen! fast det är härligt, du gav träningen iallafall någonting.

Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, skulle vilja åka till västerås till ikea blandannat och köpa skrivbordsstol. Annars ville jag iväg med pappa och kolla tv till mig men det tror jag inte att det blir av. Fast nu hörde jag att vi ska dit, men inte idag, yes!

Ikväll ska vi tjejer iallfall sova över hod matilda och mysa med att kolla melodifestivalen tillsammas, jag tror faktiskt att sverige har en bra chans i år.

Skolan

Kategori: Allmänt

Sitter nu i skolan och har grymt tråkigt, har studiekammare och jag försöka komma på vad jag ska ta för låt att skriva om i engelskan. kul att sitta och tänka på det i 1 timme

Jag vill heeeeem nu! Men ska till ask och träna efter träningen.


BLÄ

så kallad kebabpizza

Kategori: Allmänt

Idag kom jag hem från skolan tjurig men det ändrades snabt efter jag gick ner på stan med adina och rebecca, vi gick typ runt och flummiga och testade massa oseriösa saker. sedan delade vi alla på en så kallad kebabpizza på phoenix, de hade liksom gömt undan massa champinjoner under kebaben liksom wtf? sen låg det en enda majs också. efter det så mådde man inte bra kan jag säga, sen gick jag hem till becca och gick på toa och hämtade min jacka.
dagen vart riktig kul<3

Och nu har jag pluggat på lite spanska glosor till imorgon.

Den här veckan är den sista hela och riktiga skolveckan, inte alls långt kvar nu och jag känner att jag måste hitta kläder till avslutningen och studenten! 

Och snart äre äntligen helg och då blir det grillning på fredagen och på lördagen så åker jag antingen till elinas land med emma och co, annars blir det mys med tjejerna och kolla melodifestivalen!

Sommarjobb

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt att jag ville sommarjobba i sommar och tjäna lite pengar, och då hittade jag i eskilstuna där man kan sälja jodgubbar utanför affärer. Man ska ha fyllt 15 och det hade inte jag gjort när jag hittade annonsen och eftersom sista anmälningsdagen var i slutet på maj så tänkte jag passa på att vänta att skicka in så att jag skulle hunnit fyll.
Aa och nu när jag väl gjort det och ska kolla upp igen så har de tagit bort den. sadface!
Jag som vill sommarjobba!

Hitta nånstans åt mig?(a)

Grattis mig

Kategori: Allmänt

Sweet 15

Last day

Kategori: Allmänt

Sista dagen som fjortis dåda




Har redan gått och lagt mig för att fördriva tiden så det blir imorgon;)

Ask

Kategori: Allmänt

Nu ska man iväg och bygga muskler då!

No

Kategori: Allmänt

yeeess:D

fick mvg på fysiken fick jag veta idag;) happyface.
sen fick jag ju det i biologi för nån vecka med så från att haft vg i alla ämnen i no har jag iallfall höjt med 2 än sålänge;) så får vi se hur det blir med tekninken:D

Rebecca 15 kalas

Kategori: Allmänt




Jag vet att jag är sen med bilder;)

Valborg

Kategori: Allmänt

Valborg spenderades med dessa, kul var det:)

Stekarna

Kategori: Allmänt

Man måste passa på när solen är framme


Hur goda smoothiesar somhelst!




Checka läget

Kategori: Allmänt

Kolla där va!

:D


Vädret

Kategori: Allmänt

Egentligen har jag inget att säga fast jag har massor. Jag vill egentligen ut nu och sola i det fina vädret men nu sitter man och är barnvaktså det får bli senare isåfall, vid 3 är elina hemma från landet iaf och vi ska väl ut och planera lite.
Själv så har jag nedräkning tills min födelsedag, 8 dagar kvar bara !

Valborg var kul, jag becca och lova cyklade till anna och åt lite, några grillade medans jag åt spice hot! sen vid 8 cyklade vi ner mot vilsta för att kolla brasan kanske inte var så jätte kul där vi gick mest runt och fördrev tiden tills fyrverkerierna skulle börja typ, strax efter drog jag till rebecca där vi kollade på oc och somnade. Träffade iallfall några man kände igen.

Sen har jag bara legat och stekt hela igår på rebeccas altan, riktigt skönt! vi låg där ett par timmar och tänkte gå ner och bada men det  var alldeles för kallt så då gick vi upp. Vi gjorde hur goda smoothiesar som helst! bilder från dagarna kommer sen, tänkte göra det igår men då kände inte datorn av min telefon.

Nästa helg dåså!