larssonulrika

På både gott och ont

Kategori:

Det börjar närma sig. 1 vecka. 1 vecka är det kvar tills en stor sak i mitt liv händer. Jag flyttar hemifrån och börjar ta ett stort ansvar över mig själv, men också en vecka kvar tills min allra bästa vän, min underbara syster försvinner i hela 13 månader. Förr har det varit så långt bort men verkligheten kommer ifatt vare sig man vill eller inte och det är inte fören nu man börjar inse vad som kommer att hända. Man har tidigare försökt förträngt det och inte pratat om det så mycket för man ville inte vara där än men idag har vi nått dit. 
Men som tur var kommer det inte vara ett förväl förevigt!

Lördagen

Kategori:

Lördagen spenderades ute i Ärla efter jobbet med hela familjen. Där käkade vi grillat, god efterätt och spelade kubb. Väldigt mys!
Mums!
Snygg bondbränna edvin har!
 
Och självklart blev det en massa bus med den spralliga ungen!
 

En kväll i juni

Kategori:

Spontankvällar när de är som bäst!

Åhå

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Kollade ut genom fönstret när jag vakna och där ser jag strålande sol! Idag skulle vara min enda lediga dag på veckan och jag skulle kunna få njutit av dagens väder, men icke! Ska hoppa in och jobba ändå, är så mycket som måste läras innan alla går på semester, framförallt i spelet. Så idag blir det en stängning där. Imorgon jobbar jag 10-19 så det är skönt så jag kan hitta på någonting iaf på kvällen.
Min syster skrev imorse att det verkar som att jag jobbar konstant, och jo det gör jag. Men det kommer sitta fint i plånboken! Får ge mig en stor belöning när sommaren är slut.
Nästa vecka blir det grönan! Något att se fram emot

Äntligen!!

Kategori: Allmänt

Där satt den! Körkortet fixat och klart, underbart. Vilken lycka när jag gick ifrån trafikverket, en liten gladjetår kom också.
Teoriboken, pärmarna och alla mina appar kan slänga sig i väggen. Therese kom nyss förbi med blommor och choklad, Tack! Inte för att jag behöver chokladen direkt men den ska jag unna mig ;)
När sker roadtrippen då?;)

Torsdag

Kategori: Träning

Hejsan! Dagens kväll har spenderats framför sing star med bror min och kollat paradise hotel med en skål körsbär som jag köpte med mig hem från jobbet idag,mums! Lärde mig spelet idag på jobbet. Eller började lära mig är väl mer rätt, är så jäkla mycket och jag som inte ens kan ett dugg om spel.

Inte nog om att man har slutat plugga teori för nu har jag fått inloggning för att plugga tipset och allt haha.. Men men imorgon njuter jag framför en ledig dag. Vad gör man egentligen när man är ledig haha?

 

happiness

Kategori: Allmänt

moi

Kategori: Allmänt

Slut som artist

Kategori: Allmänt

Utmattad. Är inte van med såhär intensiva dagar fulla med stress och svett så när man kommer hem blir det sängen på dirren. Idag blev det 10 timmar men imorgon får jag en dagars ledighet (tillochmed!) Uppskattar ledigheten mer nu iallafall. Imorgon blir det en liten mini roadtrip med Emma för att utföra lite hemlisar, även om de flesta redan vet ;) Nu ska jag snart lägga mig i ett varmt solarium och drömma mig utomlands.

Girls night out #2

Kategori: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord så jag skippar jag skrivandet så får ni gårdagen i bilder istället. Kul var det iallafall!
Paketöppning
Innehållet
Grappa pizzan-mums! skulle inte sitta helt fel med en till just nu ;)
Dagens resultat haha..Likblek och ett huvud av bly
Men pallrade mig upp imorse ändå för att kolla rekarnes utspring. Gud så taggad man blev! Och att bara tänka sig att det är man själv som får uppleva allt det nästa gång känns så himla långt bort.

Mums

Kategori: Träning

Trött tjej ligger och återhämtar sig i sängen med lite jordgubbar, gott! Om ett tag ska jag i väg ner till stan för att äta på grappa med tjejerna och sedan är det utgång som gäller. Ser fram emot grappas pizza ;)

Vart du än går

Kategori: Allmänt

Jaha sommarlov då! Underbart tycker nog de flesta men kan tyvärr inte säga detsamma eftesom jag knappt har något lov. Men utomlands resan som förhoppnigsvis sker i Augusti ser jag mycket fram emot. Ett 9 timmars arbetspass har jag nygligen kommit hem ifrån och sitter och laddar upp med lite mörk choklad innan sängdags och imorgon, första dagen på lovet firar jag med en arbetsdag från klockan sju.
Skolavslutningen var för övrigt väldigt kul, speciellt att se lärarna shuffla till lmfao! Blev mycket skratt men även gråt.
Mobilen är iallafall bombad full av bilder så slänger upp några!
Fick "halsband" med texten bara 1 år kvar! Sjukt
Maja med sina klackskor: "Nu är ju vi typ lika långa". Eller hur?;)

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar gamla nostalgi-håkan låtar och får rysningar. Har just kollar klart på En gång i phuket och har krypit ner nu. Måste få min skönhetsömn för imorgon är det dags för skolavslutning. Redan!! Och den allra sista skolavslutning blir det för nästa år är det student som gäller. Så jäkla taggad men kommer sakna Julia med oss uppe på flaket.
Nu ska jag sniffa på den godaste killparfymen som jag har på nattuksbordet innan jag ska sussa. Natti!

Waste

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sen från skolan. SÅ himla onödig dag. Kom till skolan-Städa ett klassrum som redan var städat- gå hem. Nu ska one piecen letas fram och dra med täcket till soffan och kolla film. Känner att en förkylning är på väg.
En film att rekomendera starkt är 21 jump street! Channing Tatum<3

Prom night

Kategori: Träning

Slänger upp en bild på Anna och Pontus från i fredags. Har alltid haft inställningen att balen inte är något för mig, men jag kanske har fel? Har nog börjat ändra mig.
( haha tantens hår bakom ..)

Workin lady

Kategori: Allmänt

Ett jobb pass på 13 timmar är idag avklarat, pust och stön! Nu är det bara att ladda om krafterna inför morgondagen då det blir 9 timmar till. Om jag inte är sjuk från idag vill säga då jag stått hela förmiddagen ute på torget i regnet på "coop festivalen". Kyligt