larssonulrika

Trötter

Kategori: Allmänt

Första arbetsdagen avklarad och ligger utslagen i soffan. Har kollat på se upp för dårarna och slumrade även till där under tiden. Trött tjej. Tillbringade hela dagen på mälardalens högskola på stan och sanerade efter branden där och kommer få vara där imorgon med. Nu ska jag göra mig redo för sängen! (Vet att klockan endast är sju..)

Söndag igen

Kategori: Allmänt

Och söndags ångesten finns här denna vecka med för imorgon blir det jobb som väntar. Men cash is king. Hela dagen har spenderats i norrköpings ishall för att kika på duktiga Elina. Gårkvällen spenderades först i tumbo för att fira morfar som fyllt 70 sedan blev det vidare på maskerad i hällberga, en helt okej kväll!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Hemlig crush

Kategori: Allmänt

M-m-m!

Rekommenderas!

Skönt

Kategori: Allmänt

Nu kan jag i princip gå på lov. Har lämnat in alla mina sista uppgifter på Elits och klippt klart mina modeller tills lovet nu så känns skönt. Det enda som är kvar är naturkunkapen imorgon efter en skön sovmorgon, fungerar rätt så bra. Fast om det kommer bli något lov för mig är inte helt klart, kanske blir fast hos pappas jobb... fast pengar behövs alltid.
Ska strax äta sen ska jag ta mig ut på en sprungtur/promenad, ha det bra!

Klippklipp

Kategori: Allmänt

Handsome boy ;)

Pustar ut

Kategori: Allmänt

Kan äntligen sätta mig ner nu och ta det lugnt. Har varit igång sen jag vaknade. Såhär har min dag sett ut:
Gått en promenad
Lagat mat
Städat lägenheten
Handlat
Bakat
Är äntligen klar men bakade muffins och de blev brända så får se kanske gör om satsen.. Senare kommer folk hit och firar jonathan som fyller 8 år, sen kanske det blir bodypump om jag hinner med.
Grattis lillebror
<3

Kategori: Allmänt

Kom just hem från skolan, skönt att vi nyss gick in i den sista veckan innan lovet också.
Idag blir det engelska plugg och senare träning utav något slag.
Bild på mig och maja från i lördags

TYP

Kategori: Allmänt

Koma

Kategori: Allmänt

Ligger utslagen i Ellinors soffa och har just kikat idol och nördar nu framför våra datorer. Magarna är fulla med god mat som vi lagat och alltför mycket gott. Blir kvar här över natten och imorgon blir det nog shopping av något slag.
Ha en bra kväll!

Effektiv

Kategori: Allmänt

Idag var jag i fullgång på praktiken, fast på dockan. Innan lunch rullade jag en permanent fast med otraditionella spolar och sedan efter lunch fönade jag herrvågor. Både jag och min handledare gick hem klockan tre idag vilket betyder att jag fick sluta tre timmar tidigare! Då kunde jag passa på att gå hem och ta en powernap innan träningen.




Klippte även min mormor som var min pagemodell igår så kan lika gärna lägga upp bild därifrån med.
Innan


Efter




Nu ska jag börja kika på bridget jones dagbok sedan sova. Natti!

Praktik

Kategori: Allmänt

Ska snart ta bussen till praktiken.. Är trött, har ont i hela ryggen och börjar bli förkyld så humöret är inte på topp. Ikväll står bodypump på schemat med, får hoppas att det läker min rygg lite fast lär nog få ondare fast av träningsvärk.

Fortsätter med min reklam haha kika på länken under om du är sugen på att beställa newbody!

http://www.eyemag.se/core/main.php?SITEID=a8495&PROJECTNR=4414&

Kom och köp

Kategori: Allmänt


Någon som är sugen på att köpa frys påsar? En sån här 60 kr ;)

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Väldigt spontan kväll måste jag säga, var överallt och ingenstans men mycket kul var det.







dagis reunion

Just nu

Kategori: Allmänt

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla! Har sovmorgon till 20 i 1 egentligen idag men inte ska man väl sova bort halva dagen för det. Nu ska jag snöra på mig gympa skorna och plugga in hörlurarna i öronen och gå ut och gå innan skolan det blir en bra start på en bra dag. Efter skolan kanske det blir en fika med olivia maja och carro sedan iväg till ming för att käka med Therese som fyller hela 21 idag, tillsammans med hennes närmaste. Blir nog mysigt!

Grattis älskade syster!

aj

Kategori: Allmänt

Salongen idag. Fönade min herrdocka innan lunch och där efter har jag bara haft kund. 4 timmar har jag fått stått utan att sitta princip och snacka om att jag är död nu. Ryggen värker som bara den och benen bultar, har dessutom träningsvärk redan i armar/ryggen så är handikappad för tillfället. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig på sängen direk toch har planerat att stanna här resten av dagen tillsammans med lite naturkunskap plugg.


Don't make decisions while you are angry.
Don't make promises while you are happy
.

Photos

Kategori: Allmänt

Fick nyss hem skolfotona, ser hemsk ut så vet inte varför jag lägger upp de egentligen men här har ni..

Första dagen på veckan

Kategori: Allmänt

Idag kan jag nog inte påstå att jag gjort så mycket vettigt.
Lagade skink och broccolipaj sen har jag bara legat i soffan med tecket och sovit/kollat gamla idol avsnitt. Nu taggar jag till två pass på gympozz sen blir det hem och duscha och sängen.

Söndag igen

Kategori: Allmänt

Söndagsångest är det nog många som har idag då det är sista dagen på helgens ledighet och ska återgå till skola och jobb igen imorgon. Men inte jag. Så jäkla skönt det är utveckligssamtals dag imorgon på min skola då alla är lediga men jag har samtal på onsdag så ingen skola alls för mig imorgon då alltså. Så denna vecka har endast tre skoldagar eftersom jag är ledig varannan onsdag och denna vecka råkade jag redan vara ledig en dag ;)

Dags att göra något vettigt!

Snabbis

Kategori: Allmänt

Kör på en liten snabb update här. Sitter i soffan tillsammans med beccis och kikar lite tv och försöker lista ut vad som händer med resten av kvällen. Har annars vart ute på en springrunda i odlarspåret och varit på stan med Jacob och handlat en present till min syster bara.
Ha en bra kväll!

Bild på mig och becca från midsommar

Impuls

Kategori: Allmänt

Idag körde jag på en impuls grej och gick och tog hål på övre örat under rasten, tycker det är så snyggt på andra så hoppas det är lika snyggt på mig;) Tog det på min praktikplats och kan säga att det svider fortfarande och lär nog inte kunna sova på min favoritsida på ett tag framöver nu.
Skulle tränat idag men båda mina tränar partners mår inte så bra så blir inget men funderar på att springa om orken finns sen och vädret gör det ju inte direkt bättre. Har inte så mycket mer att säga förutom att det är fredag imorgon!!

Arg

Kategori: Allmänt

Arg. Förbannad. Ledsen. Just så känner jag nu. Så himla respektlöst. När en åkare håller på och kastar skit på en orkar man inte anstränga sig mer om det man gör ändå inte uppskattas av åkaren och dess föräldrar. Den ska fan vad glada att jag ens lägger ut tid på att hjälpa den men fine, är det så det ska vara så. Att fortsätta vara tränare känns inte längre så ljust.

Update

Kategori: Allmänt

Ligger för tillfället ganska så slut i min säng. Idag var det bodypump som gällde efter skolan nu när jag inte är tränare på måndagar längre. Det var ett riktigt skönt pass som jag redan nu känner av i kroppen, love it! Imorgon blir det att vara tränare sen hade jag tänk att dra mig ut till odlar spåret efteråt och får se om jag får med mig Emma som sällskap. Nu-filmtime

The city

Kategori: Allmänt

Strax ska jag bege mig mot stan med Rebecca och köpa ett undanlagt linne och kika runt lite. Ikväll kan det bli bio som gäller men vad det blir då är inte 100 än. Ha det