larssonulrika

Andra dagen avklarad

Kategori: Allmänt

Till skillnad från dagen igår i skolan var den här bättre för nu vågade folk iaf prata lite mer med varandra o lära känna mer. Igår fick vi bara reda på lite info och så och fick papper och busskort mednas vi idag körde övningar och lekar för att lära känna varandra och gå stadsvandring och käka första lunchen, fast jag och lova råkade faila lite där med maten så våra magar kanske inte var fullt så nöjda;)
Fick även mitt schema och det är väl helt okej men lite trist eftersom vi inte har några sovmorgonar och slutar ganska sent tycker jag. Varje dag börjar vi halv 9 och slutar halv 4 förutom onsdagar då vi slutar halv 12 så det är skönt iaf:)

Imorgon blir det mera övningar som idag och även påbörja bygga våran flotte som vi ska ha med och tävla med alla andra ettor på torsdag haha;) vi får väl se hur det går

Dags att sova så jag kommer upp imorgon! natti

Vad gör vi? nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Nu är det inte lång stund kvar tills man ska traska till skolan igen som vanligt, fast skillnaden nu är att det är till en helt annan skola till en helt annan klass.
Men jag är konstig nog inte nervös, ser mest bara fram emot det. Behövs alltid lite nytt och förändringar.

Ut med det gamla och in med de nya.

Bye bye Odlarn hello john bauer



Mina roliga prickar

Kategori: Allmänt

Första gången på länge som jag har behövt gått upp så tidigt som jag gjorde idag. Klockan sju ringde min telefon och jag vaknade på en gång och då var det bara att upp och fixa sig innan man åkte iväg på en liten roadtrip med emma, robert och robin till Uppsala. Där var vi bara med som support för emma för hon skulle checka fingret sen blev det att stanna och käka på nåt ställe sen hemåt mot Eskilstuna igen.

Drog till sebbe ett tag sen hem o duscha och försöka sova lite sen fixa sen igen för att dra ner på stan med tjej ligan. Där var det helt okej men lite dött på folk, kanske är mer imorgon, blir väl att ta reda på det då.
Rip mitt örhänge som flög av i en karusell och mitt o emmas huvuden som dunkade i vår vagn pga för mkt snurr haha:(

Haha har varit riktigt längesen jag har fått så ont i magen av skratt som jag fått idag. Robins kommentarer, karusellen på å festen och emmas flumm ryck när jag skulle hoppa in i bilen säger jag bara. Aweeesomee


btw har jag tagit bort min navel piercing nu för att den växt snett:( sadface. Får se om jag tar om när hålet läkt klart så jag kan täcka ärret eller hur jag gör.


Just när jag tagit hål

?

Kategori: Allmänt

Gud vad jag hatar falska personer.

Men ni vet ändå inte hur det ligger till så orka bry sig