larssonulrika

Skicklig kille

Kategori:

 

Twilight

Kategori:

Söker en frivillig dejt som är villig att kolla twilight i biomörkret ikväll med mig, ciao

Så jäkla slutkörd

Kategori:

Som rubriken säger, känner mig som en zombie. De två senaste dagarna har jag inte kommit hem tidigare än halv 10 på kvällen pga jobb, vilket resulterar ingen kvällsmat och en trött och tjurig Ulrika. Är till och med så att jag inte ens orkar duscha när jag hem och det enda jag vill göra är att sova. Skulle sitta fint med helg nu men nej då ska man jobba 22 timmar istället. Vet att jag tagit på mig lite extra jobb men pengarna behövs ju alltid, trots att jag verkligen skulle behöva sätta igång med skolarbetet också. Vila får man göra i graven

HAHA

Kategori:

Rakade just av mig håret. Haha jag dör vad ful. Kommer se lagom kul ut när hela klassen går runt med flint på fredag inför spexet ;)

Hej och gå

Kategori:

Kom just inklivandes genom dörren och kastade mig i sängen för att vila lite. 10
Timmars bilresa totalt och fem timmar shopping på Ullared har jag hunnit med idag och det tar på krafterna! Även att vara sittandes timmar i sträck. Kom iallafall hem med fyra knallgula påsar och lite fattigare plånbok. Kom hem med lite smått och gott men framför allt julklappar så jag är klar med fyra personer iallafall. Tänkte sätta mig och slå in paketen på en gång men insåg just att jag inte har någon tejp så det får vänta.
Sov gott, vilket jag iaf kommer göra!

Soppa

Kategori:

Ikväll serveras det potatis och purjolöks soppa men ostmacka, mums! Speciellt i denna kyla.

FML

Kategori:

Sån sjuk jäkla söndags ångest. Vill inte

Jobb helg

Kategori:

Ska snart gå till jobbet för att köra 12-21.15 vilket jag ser fram emot eftersom det var två veckor sen sist jag jobbade så det ska bli skönt att komma tillbaka till lite rutiner igen. Imorgon kör jag till fem så då hinner jag iallafall hälsa på pappa och fira han på fars dag. 
Fick btw mvg- på ekonomi provet som vi hade innan lovet så känns riktigt skönt eftersom jag kände att det gick bra också, men nu måste jag röra på mig! Ha en bra helg

Breakfast

Kategori:

Hallon, jordgubbar och avokado!

Camouflage

Kategori:

Första dagen på Gina avklarad! Dagen gick väldigt fort, jämfört med hur dagarna kändes på praktiken med frisör iallafall ;) fick stå och plocka nyinkomna varor och smycken hela dagen. Valde dock att missa studentprovtagnigen för ville inte missa något på min första dag så jag får väl ha för stor mössa på studenten.

Efterrätt

Kategori:

Ikväll serveras det egengjord sorbéglass av frysta hallon och banan

Måndag

Kategori:

Då var vi tillbaka efter lovet då. Tråkig morgon men en bättre eftermiddag. Efter skolan blev det en timmas promenad med Elina i regnet som slutades med lite upptining i solariumet. Nu är det matlagning som står på schemat för fulla muggar medan jag inväntar säsongsavslutningen av ensam mamma söker.