larssonulrika

sjuk?

Kategori: Allmänt

har jätte ont i halsen o känner mig hängig och ellinor känner likadant så hoppas det inte är nåt som går:/
Så får se hur jag mår imorgon.

Helgen har iaf varit helt okej och så, pallar inte skriva så mkt förutom att jag har lanat eva och adam boxen jag lånat av elina! vilket är som jag ska gå tillbaka till nu med...

Äntligen slut på veckan

Kategori: Allmänt

Ja, håller med rubriken fullt! äntligen alla prov över för veckan och det kommer nog vara ganska lugnt nu framöver i skolan tills julavslutningen.

Idag har det varit lungt med tjejerna, var hemma hos anna och käka ben & jerry´s. MMMM säger jag bara! Med det blir det idol och farmville hah, riktigt skönt vare iaf.

Imorgon eller idag om jag ska säga så ska jag fira mamma sedan kanske jag sover med lova o matilda för vi ska åka bort på söndag, får se hur det blir med allt.


GRATTIS MAMMA!  <3

trött på allt

Kategori: Allmänt

Armen går och har ont, inge kul. det gör så att det blir sovproblem för mig eftersom det är min älsklingssida jag inte kan ligga på längre. och varje gång jag ska vrida på mig lite vaknar jag till för nåt trycks på armen.

Och kan säga att hela den här dagen har bara bestått av en massa plugg, riktigt tråkigt jag känner att jag försökt plugga in en massa men verkligen inget som har fastnat. vi får väl se hur det går imorgon på no:n och spanskan som jag försökt klämma in 42 glosor och även en massa ändelser och böjningar och shit.
Har haft 4 prov den här veckan, kanske tillochmed 5 om svenska argumetationen räknas. Så kanske därför är en anledning till att jag inte varit här så mkt och skrivit.

imorgon är det fredag och mys med tjejerna, längtar! är verkligen i behov av helg nu

Sprutis imorgon

Kategori: Allmänt

har inget att säga förutom att imorgon blir det min tur att ta sprutan, har blivit lite skrämd för typ 4 st säger att man bli svimfärdig efteråt typ och att man känner sig spyfärdig och så. Får väl se om jag är en av de som känner så.. måste nog säga att lite sprut rädd är jag nog men ska gå in tsm med becca så får hoppas att hon är nåt till hjälp haha.

Och imorgon ska vi även till st eskil under dagen med skolan, lär ju se maja:D men inte emma för hon är på praktiken:(

Domarkurs

Kategori: Allmänt

Jag är väl tvungen och skriva vad hela min helg och gått åt till. Har varit i ishallen hela lördagen från 8 till 8 under tävlingen och vart på dommarkurs även på söndagen med men inte lika länge.

Kan säga att det har varit riktigt svårt med att själv provbedöma men var en ganska läoroik kurs så nu får jag bara vänta på att en mentor ska ringa mig och skicka iväg mig till nån tävling eller nåt test för att provbedöma meraö. Behöver bedöma 2 st tävlingar och 2 st tester till för att bli färdigutbildad.
Sen är det bara att vara riktig domare under stjärntävlingar och så! Fast kan ju fortfarande döma tävlingar och tester med hur stor chans är det att de vill ha en domare utan licens liksom.

Men kul var det att träffa lite nytt folk också:)


Fredagen

Kategori: Allmänt

Bilder från i fredags från friluftsdagen



Förlorarna! mohahah



Och jaa vinnarna typ då...

Bio time

Kategori: Allmänt

Som vi hade trott så blev det så att jag slutade klcokan 11 idag då, så blev bara två timmar. 
Gymnasies skolkatalog hade kommit så satte mig direkt och kollade i den som tog cirka en timma sen har jag bara tagit lugnt.

Snart blir det att möta emma sen blir det new moon! finally

Tomorrow !

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det en sjukt skön dag!

Börjar 9 med att spela bowling, sen vidare mot munktell och spela bangolf och hur länge kan det ta egentligen? tar väl typ runt en halv timma, så alltså kommer jag sluta typ 11 jippie!

Sen klockan 3 blir det new moon premiären wihooo.
Sen får man se om man följer med ut och äter med folken eller hur det blir, mys blire iaf!

Duschen väntar, därefter tvn

Gymnasie besök

Kategori: Allmänt

Har vart nu fram tills 11 på rekarne på gymnasiebesök, belv så att man fick ellinor som guid haha.
Är fortfarande lika osäker som innan, det blir så att var 10nde minut ändrar jag mig helt vilket prgogram jag vill. Blev så att jag kollade på sam idag igen för det är väl det som lockar mest på rekarne isf.

Menmen, funderingarna fortsätter...

Tv tittande

Kategori: Allmänt


Missade just bonde söker fru för jag duschade och orkar inte hoppa in i halva, så blir att vänta och sen kolla paradise hotel haha, helt sjukt program. kollade på web tv de avsnitten jag missat på de igår kväll.

Önskelista

Kategori: Allmänt

Sitter och klistrar ihop en julönskelista till mig på photoshop men står ganska still nu, ingen som har nå förslag vad man kan önska sig? haha

Nörden

Kategori: Allmänt

Direkt efter jag kom hem från skolan idag satte jag mig fram för matte boken och pluggade, tror det blir runt cirka 2 timmar jag satt där och jobbade klart hela röda kapitlet så det kändes skönt. Borde nog vara laddad inför provet nu imorgon!

Om prick en vecka har jag redan tagit svininfluena sprutan, undrar hur jag kommer reagera haha-

Imorgon blir det träning som vanligt efter skolan med emma och adina.




Har tyvärr brist på biler så ni får leva på de jag har

Jag lever

Kategori: Allmänt

ja jag lever men vet att det vart ganska dött här


kan säga att fredagen den 13 har verkligen gått upp och ner, ganska mkt strul men några sköna stunder ändå
får bli bättre någon annan gång.

blir att sova nu , sen får vi se imorgon bitti om det blir någon tävling mellan mig och pappa att springa 2,5 snabbast och 500 kr står på spel, eller om det blir så att han bangar haha.

godnatt

Kissemiss

Kategori: Allmänt

Katten var sötare än förväntat haha blev helt såld!





Jag vet att kameran inte är den bäste heller...


Dagarna rullar på som vanligt.

Fast första gången jag tränade idag på ett bra tag för jag varit sjuk, kändes härligt!

Västerås

Kategori: Allmänt

Igår med tjejerna var mys, försäkte sjunga lite lips och så först men mickarna hade slutat funka med de hindrade inte de andra från att sjunga. Sen blev det att dunka ännu mera musik haha.

Sen gick jag anna adina och även elina ett tag till eskilsparken där vi mötte killarna ifrån klassen, haha vi fick nån inpuls grejs och började köra land och rike.... hah men det var riktigt kul! Sen blev det att dra sig hemåt för att skörda och sova.



Idag ska jag till västerås och kolla på Elina när hon tävlar och har emma med mig som sällskap, sen hämtar nog mamma upp mig där sen och vi kör vidare för att åka till Therese för att kolla hur hon bor och kissen de skaffade igår




Den här bilden skickade tessa till mig igår, gud vilken söt liten sally!


Sjuklingen

Kategori: Allmänt

Blir inte direkt bättre här, tog tempen imorse och hade 0.5 graders feber typ så inte så mkt och mamma ringde vårdcentralen för att beställa tid men de hade inte tider men de skrev ut medicin åt mig ändå så nu ska jag göra åt nåt åt min hosta! Men så duktig som jag är så pallrade jag mig till skolan ändå för ville inte missa gymnasiemässan på munktell.

Där kan jag säga att det var tråkigt, eftersom den friskolan man är intresserad av visste man redan typ allt om så blev mest att man försökte fördriva tiden.

Efter följde jag med till becca för att ta tag i plugget, men gick snabbt det så det var bara bra.

Nu ska jag vidare och ta en till sup medicin innan jag ska kolla lite oth att somna in till

Rekarna

Kategori: Allmänt

Usch säger jag bara... känner att jag står till ett svårt val nu inför gymnasiet. vill bara spola fram tiden ett år och se hur jag har det, vilket program jag valt och om det var rätt beslut. Men ganska omöjligt det

Det är nästan lika många negativa och posetvia tankar kring linjerna som gör allt det hela så svårt.

Känns som att jag typ börjat om på noll igen, men tur att det inte är riktigt än jag ska välja men ändå , det är inte så länge kvar. Ovh jag vet att jag kommer vela jätte mkt under den här tiden.

Usch...

Bokat

Kategori: Allmänt

Nu är biljetterna till premiären till new moon bokat!

Studiebesök

Kategori: Allmänt

Hostar fortsätter att irretera mig och hålla mig vaken på nätterna.. men nåt man får leva med.

Dagen idag på John Bauer var iaf kul och ser ganska ljus ut för min del, ser faktikst emot att börja gymnasiet ganska mycket.
Och imorgon ska jag och rebecca gå med ellinor i hennes klass under hela dagen på rekarne för att ser hur det är där, ska bli kul det med. Sen på torsdag eftermiddagen så ska vi till munktell på gymnasie mässa om friskolorna så kan säga att den här veckan består av många besök intriktat mot gymnasiet.

nu vidare och göra... ingenting?

Hosta

Kategori: Allmänt

Sitter här med världens retsamaste hosta som inte vill sluta, som att den sitter och kittlar min strupe eller nåt sånt. slutar aldrig:(

Var iaf och tränade ganska nyss, snart blir det väl duschen sen vet jag inte om jag och ellinor skulle dra till tuna park ett tag innan det stänger.

Och imorgon blir det skön sovmorgon med besök på John Bauer innan lunch, ser faktikst fram emot det! :)