larssonulrika

Klassen

Kategori: Allmänt

i cirka 4 nätter i rad har jag drömt drömmar med samma handling nästan. Alla handlar om klassen, antingen är det sista skoldagen vi går eller så är det skolavslutning eller klassresa och liknande saker.
Jag börjar nog inse nu att vi aldrig kommer gå i samma klass och träffas varje dag. Visst kommer jag träffa de flesta jag träffar mest på john bauer eftersom många kommer gå där, men kommer inte sitta tillsammans på lektionerna och ha kul som vi en gång haft.

Tror mina drömmer tyder på att jag kommer sakna min bästaste klass



Love

Midsommar

Kategori: Allmänt

Blev inte så jätte kul, gjorde till en början knappt nåt men blev bättre sen.

Börja med att jag vakna hos emma för jag sovit där, och vid två blev jag hämtad av min syster för att hem och äta med familjen plus mormor och joppe.
Sen blev det vidare till lilla vilsta och spela ett spel och vi fick sällskap av robin och sebbe. Emma drog iväg ganska tidigt för hon skulle på fest men hon kom tillbaka sen så då hakade jag på killarna och vi gjorde typ inget förren vid 10 typ då vi bestämmde att åka till vallhalla. Så det blev det och ladda ner en film att titta på.

Och vad ska man hitta på idag då? Hör mot mitt fönster att det regnar, inte kul precis. Men blir nog att träffa emma sen iaf :)

Today

Kategori: Allmänt

Ny dag med nya möjligheter


idag blir det att steka och börja packa lite för imorgon bär det av till Dalarna med familjen och Beccazin. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Men kommer inte träffa Elina på två veckor för det för hon drar till Tjeckien när jag kommer tillbaka typ
, men får hoppas tiden går snabbt:)

Får se om jag skriver nåt mer innan jag åker, annars får alla ha det så bra och jag har inget emot att bli bombad med sms under dagarna;)

Avslutningsmiddag/Skolavslutning

Kategori: Allmänt

Middagen



















Skolavslutning











Typ alla bilder tagna från Elinas och Lovas facebook(A)

Kommer sakna er klassen, var och en av er. Det har varit skit roliga år tillsammans och hoppas på att vi fortsätter hålla kontakten framöver.

Det kommer nog ett till gäng bilder senare från gårkvällen

Sommarlov

Kategori: Allmänt

Äntligen så är det lov!

Ikväll kommer bli awesome med klassen

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Forbollstunering vart det idag i skolan så vi gick dit och hejade på våran klass. Det tog inte mer än 1 och en halv timma innan klassen hade spelat klart deras matcher så då drog jag och rebecca hem till malin och käkade.
Snart ska jag dra mig mot lova är de andra befinner sig och fixa oss till ikväll då det är avslutningsmiddag.
Imorgon gäller det!


Förra årets fotbollstunering


Idag var det sista gången vi 4 cyklade tilllsammans till skolan som vi gjort nu ända sen från Tunafors tiden. Kändes lite sorligt :(

Äger!

Kategori: Allmänt

Vill bara påpeka att jag är bäst på daska bävern, vann tre gånger i rad. Känn er ägda losers;)

SKÖNT!

Kategori: Allmänt

Nu är min analys om möss och människor inskickad, riktigt skönt måste jag säga för nu har jag inge mer plugg alls i grundskolan!

Nu siktar vi in oss på sommarlov istället, inte långt kvar. Och dagarna  med klassen är super och verkligen hur lugnt som helst. Sovmorgonar lite här och var och håltimmar och filmer på lektionerna, det är såhär det ska vara. Ett extra stort plus är vädret också!



nakenbad