larssonulrika

Reality is wrong. Dreams are for real

Kategori:

Mer bilder från skolan

Roade i skolan

Kategori:

Alanya bby

Kategori:

All Alone At Arlanda. Virrade runt som tokar mitt inatten och utstirrade av folk blev vi allt. Och inte blev det många minuters sömn den natten. Vilken tur att vi tog igen den sömnen de andra dagarna då höhö.
Bye Bye Sweden och Hello Turkey!
 
Lite sådär fint rosa i fejjan under andra dagen
Helt inne i "mini disco time" som var vaaarje kväll men sammaaa låtar som barnen stog och dansa till under kvällen. Snacka om att de låtarna satt fast i huvudet så man inte visste vart man skulle ta vägen de sista dagarna.
Andra dagen beslutade vi oss för att testa Turkiets uteliv, då vi stötte på några Svenskar på hotellet som vi följde med ut och vi träffade även Frida ute på stadens gator! Riktigt roliga kvällar hade vi iallafall.
Elina med en Svennebanan
 


 
Intern bild ;)
Gick ut näst sista dagen för att käka på ett Steakhouse för lite ordentligt kött som vi längtat efter. Vi gick även ut för att vi började tröttna på hotellets pommes som vi fick till varje måltid (även frukost) men slutade med att vi köpte pommes ute ändå ;) Men tar nog ett tag tills jag frivilligt äter det hemma igen.
 
 
     Hotell frukost
Stranden / Hotellet
 
Sjuk kvällsunderhållning av några akrobater på hotellet. Grymma!
 
Sista kvällen fick jag en "ros" av en arbetare från hotellet, verkade inte direkt som att de ville bli av med oss reda. Vem vet någon dag kanske man återvänder dit igen. Sjukt kul har jag haft iallafall och helt klart ett minne för livet. Var mycket positivt att vara där men var självklart jobbigt med alla män och så sjukt att se hur de beter sig i sitt land. Redan första dagen blev jag jagad av tre småpojkar i ca femårs åldern som tog mig på rumpan. Skönt att komma hemma till lilla blyga Sverige istället ;)
Trött och lite smått sjuk tjej som nyligen landat i Sverige

don't live in the past

Kategori:

Lite ny inkommet för min del!
 
Blus + nytt mobilskal
Gosig stickad tröja
 
Och klickade även hem lite smexiga trosor igår som kommer hem till mig någongång nästa vecka! 
 
Me go shopping ey
 

Hejdå sverige

Kategori:

Ta hand om er där hemma!

Det börjar lida mot sitt slut

Kategori:

Men Gud så fort det har gått, imorgon jobbar jag sista dagen ifrån sommarschemat!!

Vad gör man uppe nu

Kategori:

Igår åkte jag therese och edvin skapligt till erikslund fick inte med mig så mycket mer än ett linne och en webcam vilket resulterade skype med min syster 1,5 timme under kvällen <3
 
Charmig kille som sitter och flörtar med sig själv i en spegel och leker tittut

Hotellet i bilder

Kategori:



Friday im in love

Kategori:

I fredags var en händelserik dag på jobbet , fick göra beställning inför morgondagens leverans till mejerit och vara med om att se en tråkig olycka på jobbet. Eftermiddagen var också ganska händelserik, drog ett pass till ask. Gud så skönt! Och bokade en resa på kvällen till Alanya! Avresa sker på onsdag så jag är igång med packning och solarium om dagarna så jag inte bränner mig det första jag gör när vi kommit fram. Kul ska det bli iallafall!

Shopping is cheaper than a psychiatrist

Kategori:

Är inne i värsta shopping cravings just nu och måste göra något åt det. Vill ha en massa nytt till skolstarten och längtar tills att få köpa en massa nya gosiga höstkläder och skor för nu blir det inte mycket mer till sommar skulle jag tro. Måste hitta någon shoppingbuddy efter jobbet de kommande dagarna eller till i helgen! En tripp till huvudstaden kanske?

me gusta

Kategori:

lol

Kategori:

Har just krypt ner i sängen efter lite mat och ska ta och kolla på filmen Lol med miley cyros, perfekt väder för det. Nästan så att man blir lite sugen på lite plock från karamell kungen också ;) kanske borde passa på och springa och köpa medan filmen "hyrs" hem. 
Längtar till Söndag då jag får vara ledig!
 

why so serious?

Kategori:

Gårdagen började hos mig med Maja med lite egengjorda drinkar innan vi gick ner till Strömsholmen och kollade på Norlie & KKV (mums), och Kapten Röd. Gick till Brasses ett litet tag efter också och kollade, var verkligen smockat med folk. Men vände ganska snabbt för en nattmacka på subway och sedan hemgång. Sitter och avnjuter av min första lediga Lördag under hela sommarlovet som har ägnats åt vardagliga saker som vilken annan 18 åring som helst ;) Som att slänga in lite tvätt i tvättstugan, laga mat och gjort iordning matlådor till kommande veckan och diskat och återigen diskat och städat. Ska snart slänga mig i duschen och hänga tvätten sedan har jag planerat fruktsallad och film till kvällen medan andra är ute och röjer. Imorgon är det dags för jobb igen!
 

HC

Kategori:

I måndags åkte jag och några bruttor mot stockholm till Heron City! Vi kollade på What to expect som var bra, så mycket som jag såg iallafall ;) Inte världens ovanligaste att jag sommnar under filmer och inte på biografer heller. Men det var bra så jag fick energi till den eviga resan hem. Efter mycket virrande runt på väg mor nyköping och i södertälje som hittade vi tillslut hem iallfall. Men en sak som är säker är att frida inte är världens bästa GPS, nästa gång får vi köra med en riktig ;)
 
Taggade tjejer?