larssonulrika

Ledig

Kategori: Allmänt

Skönt att vara ledig idag så blev en låång sovmorgon för mig och åkte nästan direkt till tuna park med mina systrar när jag vaknade. Fick lite saker med mig hem men fortfarande ännu ningen skinnjacka som jag känner ett ganska stort behov utav att ha. Om ett tag ska jag iväg och promenara med systersonen och sedan blir det övningsköra ut till borsökna med mor min.  Sedan blir det att tänka ut utstyrseln för imorgon då det är skolfoto!

Bilder från Sågarsvedet





Vädligt suddiga bilder men har märkt att jag inte är den bästa fotografen

hajk

Kategori: Allmänt

Är det som står på schemat idag. Vi ska vandra en mil och tälta vid sågarsvedet..känns inte så jätte kul men det blir vad man gör det till. Det blev att vi tränade två pass efter varnadra igår så efter core så körde vi bodycombat tror jag det hette, var kampsports inspererats och har aldrig svettats så mycket någonsin, så jätte jobbigt var det inte men svetten bara sprutade ändå och kan säga att jag har träningsvärk i hela kroppen idag.
Kommer hem imorgon så blir nog något inlägg då!

Blixtrar och dunder

Kategori: Allmänt

Inte blev det många timmars sömn inatt inte. Och vilket väder! Mitt hjärta bulta i 500 och höll på att skita på mig varje gång det mullrade, saken blev inte bättre heller när jag såg att folk skrev på facebook att det var jordens undergång, men det slutade ganska snabbt tyckte jag och kunde då lugna ner mig och somna in.
Nu blir det att bege sig ner på stan ett tag sen blir det att träna core. Men nu måste jag slänga i mig något först!

Evigheter sen

Kategori: Allmänt

Idag var jag tränare i ishallen igen efter en evighet känns det som men kändes bra att vara igång nu. Och imorgon blir det att köpa träningskort och köra första passet där med, ser fram emot av att börja röra på mig regelbundet. Har inte så mycket mer att säga förutom att allt rullar på bra nu

Inläggen blir så tråkiga utan bilder och de har det vart ett tag så lägger upp en random bild på två underbara människor som jag snor av Therese

Igång igen

Kategori: Allmänt

Halloj, läggdags om ett tag men ville bara slänga in ett litet inlägg först.
Skolan började ju igår, kändes ändå ganska bra att vara tillbaka igen och att vi har ett nice schema gör saken bara bättre. Är ledig varannan onsdag och går halvdag på måndagar om inte det hinner ändras men ser ut som att det kommer bli ett bra skolår som kommer gå undan sen är det bara ett år kvar! Idag hade vi frisör då klippte jag maja och hon klippte mig, med tanke på att jag inte klippt mig på hela sommarlovet så kändes det välbehövt. Sen var det att kolla på ettornas flottrace men missade tyvärr den för hade inte klippt klart då.
Har också fått min älskade iphone tillbaka fixad och lagad, tack jonas!

Gött!

Kategori: Allmänt

Kom just innanför dörren, gud vad bra det måste jag säga. Var full av energi och vädret var perfekt så det kändes som att jag skulle kunna springa hur långt som helst egentligen. Men räknade ut att det blev 3,3km ungefär iallafall och förstår inte varför jag inte fortsatte men istället sprang jag till cykeln och gjorde lite styrka där innan jag cyklade hem.
Nu blir det lite dunka dunka och göra köttfärsås på mitt vis nu när jag får bestämma själv;)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har just börjat dagen med havregrynsgröt med bär och havre mjölk och väntar på att det ska smälta i magen innan jag ska cykla iväg för att ta mig en springtur. Dagens planer än sålänge är att bara vara hemma och stor städa och fixa och imorgon är det skolstart för min del! Har blandade känslor inför det men ska som vanligt bli kul att få träffa alla igen.
Min iphone håller tillfälligt på att bli lagad så har en annan mobil sålänge som jag får hets på så ring gärna för att smsa för kan ta något år att svara på ett sms bara så att ni vet;)
Dags att bege mig ut i skogen!

Allergichock?

Kategori: Allmänt

Jag måste fått en allergisk shock nyss annars vet jag inte vad det skulle kunna vara. Käkade kräftor och redan då började det klia i munnen sen fick jag kramper i magen och senare blev jag rödfläckig i ansiktet och kliade i halsen, inte trevligt måste jag säga:( så tror jag ska avstå från kräftor nu ett tag! Mår illa av att vara i min egen närhet med, hela jag stinker ju kräfta.

Är inte ett DUGG avundsjuk på de som börjar skolan imorgon måste jag påpeka, själv börjar jag på onsdag. Jag ska ta en rejäl sovmorgon, bara för att jag kan! hihi

Dreaming

Kategori: Allmänt



As soon as you stop wanting something, you will get it

Trött chey

Kategori: Allmänt

Igår var det utgång som stod på schemat tillsammans med olivia och fanny, måste säga att det var riktigt kul! Fast måste nog säga att vi var runt på alla håll och kanter under kvällen tills vi äntligen kom hem till den varma efterlängtade sängen tillslut.
Idag var vi tre nere på stan till ett för att sitta i sporthallen hela dagen och kolla på handbollscup och efter blev det lite käk på american, mums! Nu ligger jag redan hemma i sängen och tar det lugnt, tror det bara blir att fortsätta spendera resten av kvällen här med.

Yesterday, whoopppaa

Dumma mig

Kategori: Allmänt

Såklart så ska jag alltid välja det bästa tillfället att gå ut och gå på då det jämt börjar störtregna. Försökte skydda mig under ett träd men gick inte så bra så var bara fortsätta och gå. Träffa rebecca på vägen så fick skjuts hem på hennes cykel iaf haha;) När jag kom hem insåg jag att min mobil är helt förstörd, kappen, ljudet och touchen funkar inte. Känns ju ganska surt att man beställde hem nytt glas igår till mobilen om det ändå inte kommer göra nån nytta nu heller:/
Det går bra nu(Y)

Här var det tomt

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att skriva eftersom det inte händer så mycket, men om ett tag blir det tränarmöte sen träffa emma och ta förväl innan hon sticker till Alanya inatt! Och de enda planerna än så länge för morgondagen är solning med Rebecca sen visar det sig vad som händer!

Lördagen

Kategori: Allmänt



Finito

Kategori: Allmänt



Nu beger vi oss mot anna!

Sweet 18

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med turban på huvudet och är nyduschad, blev en liten powerwalk och springtur i morse ganska oväntat. Idag blir det stan och leta present och sedan iväg för att fira Anna med lite grillat och trevligt folk blir nog skoj. Men nu är det dags för matlagning.

rip

Kategori: Allmänt

Hade min mobil i bakfickan när jag cyklade hem till rebecca vilket visade sig inte vara så smart.. Hörde en smäll och förstod inte att det var jag först men sen såg jag min lilla iphone ligga där med den största delen av skärmen sprucken:( Men vi får se om det går att lösa på ett smidigt sätt inom en snar framtid.
Det var allt för mig denna gång.

Deppdag

Kategori: Allmänt

Och det är regnets fel. Har bara legat inne idag och plockat lite i mitt rum och kollar på ph. Blir nog att träffa Olivia sen iallafall men frågan är vad man ska hitta på bara. Blir nog att träffa emma en stund sen med! Men tills dess funderar jag på att börja kolla på oth från början eller kanske baka, det visar sig;) Och ingen promenad blev det imorse heller för regnet vräkte ner och åskade för fullt.. Får göra ett nytt försök imorgon!


Cause in the end all you really have is memories

GBG

Kategori: Allmänt

Göteborgsresan var kul och liseberg var höjdpunkten såklart, det enda jobbiga var alla långa köer till varje karusell men annars var allt bra. Men lär nog ha gått upp nåt kilo efter denna resa då man käkat hotellfrukost och ute mat varje dag och lite gott till långa bilresan;)


Iväntan på att Liseberg ska öppna!

Jonas började direkt med att testa den nya karusellen, aldrig säger jag!

Och jag lovade ju att jag skulle komma hem med vinst och här har ni den, fast tyvärr betydligt mindre än vad vi hade hoppats på haha

Göteborg

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till Göteborg i två nätter, och har bestämt mig att jag ska vinna en stor chokladkaka från liseberg som jag aldrig gjort tidigare så ska bevisa det när jag är hemma igen;)
Ha det så bra här hemma för jag ska iaf ha det awesome!

Maja min piraya

Kategori: Allmänt

Vet att hon sitter hemma och väntar på ett inlägg om henne så här får hon det, lovade henne också en bild så varsågod här har ni henne;)


Och emma väntar även på detta: P.S Emma är bäst;)

SÅ nu hoppas jag alla är nöjda! haha

Sol och bad

Kategori: Allmänt

Har inte blivit så mycket skrivande men vem sitter inne när det är sånt här väder? I förrgår var jag hos Olivia hela dagen och solade och på kvällen blev det bad i borsökna, igår blev det sanda med syskonen och idag blir det borsökna igen med Maja och Daniel iallafall! Sen ikväll kommer Frida till stan så då ska vi från klassen iaf ut och äta innan vi går och kollar på åfesten.


Stor och liten igår i kvicksund. Snodd från Therese.


Och imorgon åker jag till Göteborg men kommer nog skriva innan dess!

Augusti

Kategori: Allmänt

Vilket innebär att det är 23 dagar kvar tills skolan på jb börjar.. Känner inte alls att jag haft ett tillräckligt långt lov och inte lika roligt som jag hoppats på men beror nog på det dåliga vädret vi haft. Men vet redan nu att nästa sommarlov kommer att vara det bästa!

Idag i detta fina väder ska jag tyvärr vara inomhus och klippa två stycken, alltid bra med lite extra pengar men lite surt när det väl är fint ute;)


A drem is a wish your heart makes