larssonulrika

Shopping

Kategori:

Nytt inköpt + nyss klickat hem ett par nya converse eftersom våren börjar närma sig. Jag ska sluta, snart ;)

Its a brand new day

Kategori:

Vaknade idag av värsta motivationen och energin. Tog på mig gympaskorna vid halv åtta och tog en promenad 50 min och därefter träning hemma med hantlarna. Vid eftermiddagen följde jag med Emma till Flen med mitt pick och pack och även jag tog mig ut på isen för att köra lite. Så sjukt hur mycket säkerhet man har tappat och jag törs knappt testa på nåt av det svårare längre, men kul var det och efter 20 min sa fötterna nej. Hemma blev det matlagning och nu gosar jag i sängen framför en film och ska sova. Hoppas morgondagen blir fylld av samma energi fast då blir det ett långpass i skolan och måste därefter springa till jobbet för ett kortpass.

Mardröm

Kategori:

Drömde inatt att jag skulle ta studenten och på samma dag kommer vi på att vi inte har någonstans att vara, ingen mat och inte bjudit in några. Och på samma dag var det bal och inte hade jag någon klänning och allt var bara kaos. Vaknade upp och var dygnsvettig, usch vilken mardröm ;)

Studentkryssning i bilder

Kategori:

Då kör vi

Kategori:

wop wop

Kategori:

Och där tar jag också lov! det firar vi med en kryssning imorgon!

Äntligen är den här

Kategori:

Till skolan

Kategori:

Nu kör vi det sista innan det blir dags för lov!

valentines day

Kategori:

9-16 gina tricot. 17-21.15 coop. Benen och fötterna är lagom trötta nu och det var knappt så jag orkade mig upp för mina trappor hem. Skulle egentligen kört bodypump idag innan jag blev inringd för jobb men gjorde inte så mycket för jag fick röra på mig tillräckligt ändå. Fick dock reda på en lite mindre sak på jobbet gällande det nya schemat. från 40 timmar i månaden till 10 timmar, men han sa att jag kommer bli inringd mer ändå eftersom att jag är den enda extrapersonalen som kan och har tid för spel. Men en sak som är säkert är att jag måste dra ned på mina utgifter rejält för att klara mig och inte köpa saker bara för att man kan.
Nu ska jag gotta mig med mörk choklad för att fira alla hjärtans dag med mig själv. 

one tree hill speaks for me

Kategori:

 

Effektiv

Kategori:

Idag har man fått en del bra gjort. Redan imorse satt jag en halvtimma i telefon kö för att säga upp ett medlemskap jag gick med i förra veckan haha.. Betalade även räkningar och efter skolan blev det 45 min promenad innan tre timmars matte plugg hos mamma inför provet på onsdag. Nu blir det bädda om och sova!

Be awesome

Kategori:

Övernattning

Kategori:

Igår vad det sleepover i skolan med en massa mys och vågen visar säkert +5 kg idag. Det blev mums, mys och prat hela natten lång och självklart var sparkdräkten på! Måste rekommendera filmen "The impossible" som är en sann historia om en familj under tsunamin i Thailand, riktigt fin film och är nästan garanterat att tårarna kryper fram. Ingen sömn blev det under natten och har aldrig känt mig piggare än vad jag var när jag gick hem imorse klockan sex. Fast 6 timmars sömn har jag fått mig under dagen iallafall.
Annars idag har jag hjälpt Jonathan att "låna" en film från internet och solade ett tag som var välbehövligt!

Mumma

Kategori:

Djävulskt gott. Känns som att det enda jag skriver om här är mat ;)

Kvällshunger

Kategori:

Det jobbiga med att jobba 10 till 21 är maten. Jag försöker få i mig en hyfsad stor frukost på morgonen som jag måste stå på till min lunch klockan 4 och egentligen vill jag inte äta runt 10 när jag är hemma men idag kunde jag inte stå emot suget. Har suktat efter vitt färskt och mjukt bröd ett tag nu och kommer knappt ihåg sist jag åt det men nu ikväll slog jag till, fy så gott det var!

Lördag

Kategori:

Kom precis hem när melodifestivalen hade slutat, jag som trodde att jag skulle fått mysa ett tag framför det men hade tydligen fel. Men kom hem precis lagom till p.s i love you så nåt fick jag att kika på. Nu laddar jag om för 11timmars jobb imorgon. Godnatt!

Helg

Kategori:

Laddar om från school-mode till work-mode och förbereder mig mentalt för ett fullpackat jobbschema i helgen med start idag. Ha det bra!