larssonulrika

Lördag

Kategori: Allmänt

Gud vad dagen har gått fort! Sov hos becca inatt och blev hämtad tidigt eftersom vi skulle till kungsör, var där ett tag och fikade och övningskörde hem igen. Blev även lite storhandling på ica maxi också och sedan fick jag hoppa in akut och jobba på coop en snabbis på kvällskvisten. Imorgon finns det en chans att det blir jobb för min del också men det återstå att se ikväll och fick tyvärr tacka nej på roligheter ikväll med, men det kommer fler tillfällen. Alltid härligt med lite extra pengar istället! Denna lön kommer vara awesome iallafall då jag jobbat över 30 timmar. Tummen upp

Jävla skitväder

Kategori: Allmänt

Börjar bli trött på all snö nu och vill ha ett riktigt vårväder! Aja den som väntar på nåt gott..
Sitter och väntar på att mamma ska komma sen ska vi mot kungsör för att fira kusin viktor som har fyllt år och jag har fått turen att övningsköra.

Nakna kocken

Kategori: Allmänt

Står i pyamas och lagar paj och känner mig som nakne kocken. Jag hade hoppas på lite längre sovmorgon med tanke på att jag somnade så sent men nej tydligen inte som vanligt.
I kväll blir det mys på hög nivå med rebecca med gott och mycket skitsnack, välbehövligt och vi har nog ganska mycket att ta igen!
Haha en gammal fjortisbild på mig och rebecca hos matilda, roliga tider!

Running

Kategori: Träning

Kom just hem från en springtur i odlaren med min syster. Har ju gått bättre men bra att jag kom ut lite och rörde mig iallafall. En svettig bild bjuder jag på! Skulle bara vara så skönt om man lärde sig springa bra och tyckte det var skönt och lätt!

image description

 

Påsken

Kategori: Allmänt

Jaha då har man lov nudå! skönt men just nu är hela lovet tomt med planer. Får hoppas på lite jobb, antingen stahre eller coop annars får jag se till att fylla ut dagarna med något annat för orkar inte kasta bort hela lovet på att sitta hemma bara. Plugg är en sak som är säker som måste göras iallafall, frisör och körkortsplugg.

Gratis big brother 24/7?

Kategori: Allmänt

Ladda ner sopcast isåfall på länken under, vet att det ser konstigt ut men vet inte hur jag får bort det svarta.
Sen när ni har laddat ner det så skriver ni in den här länken, och så vips så kan ni kolla gratis, men bara directors cam
sop://broker1.sopcast.com:3912/126615

Sofias änglar

Kategori: Allmänt

Kollade just på gårdagens sofias änglar och jag finner inga ord. Så himla hemskt och mina tårar bara forsar ner för kinderna. Ingen familj ska behöva gå igenom något sånt. Usch säger jag bara

Starting to realise who the people are that is real to me

Kategori: Allmänt

Många som fyller år den senaste veckan och idag är det Olivias tur, Grattis!
Matte provet idag kändes super, hoppas på full pott. Blev en springtur även på eftermiddagen med mina systrar i odlarspåret, välbehövligt. Får nog bli en till runda under onsdagen då jag är ledig, skönt om något!

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Ikväll vankas det..
Eva och Adam! så jäkla bra

Det närmar sig!

Kategori: Allmänt

Pust

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt slut i både kropp och knopp! Har nyss fått i mig min "lunch"
Som satt fint i magen efter ett jobb pass på sex timmar. Härligt, speciellt en söndag ;) har varit inneboende hos ellinor hela helgen och haft det mysigt också! nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla gg och ta det lugnt, kanske kika lite på matten som vi har prov på imorgon. Känns som att mycket rullar på bra nu!
Maten som jag och Ellinor lagade igår, kryddigt!

Helgen

Kategori: Allmänt

Då var det dags för helg igen då. Sjukt vad snabbt det går! Men jag klagar inte. Underbart väder också som gör dagarna roligare.
Helgen inleds iallafall med jobb ikväll fram tills stängning och sedan är det sex timmars jobb på söndag också. Så får se om det kanske blir en västerås tur imorgon med ellinor! Denna helg kommer iallafall flyga iväg precis som alla andra helger.
Ha en bra dag alla!

Lovely day

Kategori: Allmänt

Kunden idag var inte så svår som jag hade förväntat mig, sen fick jag mitt hår fixat och hade sedan utvecklingssamtal så fick sluta tidigare. Blev även en lunch på waynes idag med Maja, satt fint! Snart ska jag dra på mig gympa dojjorna och gå ut och gå med Ellinor och snacka av oss lite

!

Kategori: Allmänt

Skinnjacka utomhus och jag svettas, underbart!

Grattis igen

Kategori: Allmänt

Till pappa som fyller år idag! <3 Dagen idag har bestått utav allt för mycket godsaker men också ett mycket fint sällskap.

Över till en annan sak, är fan klar nu. Ursäkta mig, ska inte störa något mer..
allt för mig ikväll. Imorgon väntas en kund för klipp, färg och sling vilket kommer betyda att jag inte får någon lunch..

18!

Kategori: Allmänt

Grattis majsan på din stora dag!

Watch out

Kategori: Allmänt

Live life

Kategori: Allmänt

Ska strax iväg på 20 års fest och fira Robin, blir nog kul. Kan även säga att jag är kändis idag som är på tv nu och grejer. Ha en bra kväll!

Laddar inför morgondagen med en lugn kväll

Kategori: Allmänt

Gossip time

Slowly drifting apart

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

Tisdaaaag

Kategori: Allmänt

Blev en tur i vilsta spåret med Rebecca, var hungrig redan innan vi började springa så tacosen satte sig bra i magen efter. Imorgon blir det en promenad halv sju på morgonen också trots att jag är ledig! Lite nytta måste man ju göra ;)

Då kör vi

Kategori: Allmänt

Nu väntas en löptur!

*

Kategori: Allmänt

Inte en lugn minut

Kategori: Allmänt

Idag är jag på hugget! Redan vid åtta imorse åkte jag och övningskörde med pappa till Coop forum för att storhandla, sedan blev det jobbdags fyra timmar i full rulle och det första jag gör när jag kommer hem är och ställa mig och laga skink och broccoli paj. När jag käkat klart ska jag även till mamma och klippa henne och plugga matte. SEN får jag äntligen sitta ner och ta det lugnt ;)

 

trött

Kategori: Allmänt

Idag är jag och min kropp riktigt trött och orkar inte vara på humör, för mycket som förisgår i tankarna och skulle behöva plugga. Men istället ska jag snart sätta på mig och gå till coop för ett pass 11-15 sedan hoppas jag på någon dags vila innan jag får jobba igen och för att få tillbaka energin.

Nedräkning

Kategori: Allmänt

2 månader!

Då kör vi igen

Kategori: Allmänt

Jobb 11-16 och på tal om jag har jag fått en inbjudan om jobbintervju på mcdonalds också ;)

Ajaj

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och pustar ut lite. Har ont i cpknölen på ryggen och det känns som om mina knän har bryts av på hälften, känner att jag har stått upp alldelles för länge. Passet på coop nu ikväll gick mycket bättre än tidigare idag, skönt att det redan börjar fastna lite även om det finns en hel del kvar att lära.
Blir att träffa emma snart och elina sen men vi har inga planer men en lugn kväll blir det garanterat!

First day

Kategori: Allmänt

Första provjobbs dagen avklarad. Blev kassa hela morgonen med hjälp och själv, är mycket nytt måste jag säga och koder hit och dit som jag inte kommer ihåg. Men jag antar att jag gjorde ett bra jobb eftersom jag ska tillbaka direkt efter skolan och köra ett pass 4-7. Sedan går jag på helg!

Trötter

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött i huvudet efter att ha jobbat övertid på praktiken pga av att jag fick en kund. Gick bra för att vara första gången med maskin. Fick ett positivt samtal idag iaf så på fredag blir det provjobb innan skolan! Wish me luck

Praktik day

Kategori: Allmänt

Ska snart kila till praktiken. Idag känns som en bra dag och hela jag är fylld med positiv energi!

Friluftsdag

Kategori: Allmänt

Hade friluftsdag idag i skolan så då valde jag och olivia och skaka lite rumpa till afro och zumba, två timmars dans är mycket jobbigare än vad man tror kan jag säga blev väldigt vart och svettigt för min del. Nu blir det städning!

Ha-ha

Kategori: Allmänt

Lord of the flies

Kategori: Allmänt

Resten av lördagen ska spenderas med engelska boken.. Och imorgon ska jag vara på plats klockan 9 i ishallen. Funny

Mysis

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg och hämta majsan och bege oss mot ishallen och kolla farsan baloo haha, sedan iväg och käka och snacka skit på stan. Natten spenderas hos Therese, blir nog en bra kväll ändå!

Tack och hej

Kategori: Allmänt

Nu har kroppen gjort sitt efter ett 90?minuters skivstång/spinning pass på friskis och svettis, och svetten sprutade kan jag lova er. Har redan träningsvärk i baksida lår om det inte är från gårdagens gympass.
Imorgon blir det fortsätta dela ut cv och till min hämta min klänning som kommit från nelly! Och under kvällen ska jag roas av företagshockey då pappa och resten av jobbet ska spela. fun fun dags att kolla ett avsnitt från gårdagens bb innan jag ska krama kudden. Natti <3