larssonulrika

sjukling

Kategori: Allmänt

usch nu sitter jag här och är sjuk, visst så börjar jag bli frisk nu men jag känner mig fortfarande inte riktigt frisk. I förrgår hade jag 40.4 graders feber men nu har jag ingen feber jag har bara en irreterande hosta som håller på och kittlas i halsen, inte kul.
De här dagarna har jag bara suttit och lanat tv;P

Imorgon gäller det, då är det julafton, får se om jag skriver något mer innan dess, annars så önskar jag alla en riktig god jul!

äntligen så kom lovet

Kategori: Allmänt

gus så skönt! 3 veckor att ta det lugnt på och slippa skolan. ser fram emot det!:D
betygen var helt okej tycker jag fick ett mvg i spanska sen g i musik, slöjd och bild och sen var resten vg:)Direkt efter julavslutningen så åkte jag till västerås för att testa tillsammans med sara, sofia, felicia, emma, lisa och elin och martina tror jag det var. de som klarade var sofia som klarade hennes rest och sen elin och lisa klarade båda deras test:D så tyvärr så gick det inte den här gången men det får jag ta nån annan gång.

Har just kollat på björn gustavssons film, jag vet inte om det var hela filmen för det var endast 40min som jag hade laddat ner så det kan hända att det bara var en liten del, men den var iallafall jätte bra och jag hoppas elina får den i julklapp så jag och hon kan kolla på den tillsammans:D

Var på stan idag ett tag med rebecca, hittade bara en julklapp till pappa så imorgon ska jag och ellinor till tuna park och fortsätta leta=)

Det som är skönt med lovet är att jag nästan inte har något planerat känns det som, jag får ta dagarna som de kommer:D
än så länge planerat är:

Disney on ice
fira julafton
fira nyår

och fick nyss reda på att jag fick jobba hos pappa på annan dag jul om jag ville, och det är klart man inte tackar nej eftersom man tjänar lite pengar. 50 kronor per timma, bättre än inget iallafall.

Jag har börjat funderat på sommar jobb för det kanske börjar bli dags haha för i år vill jag faktiks jobba nånstans och få massa pengar:D, tror jag fortfarande är för liten för att vara på pappas jobb så jag ska nog skicka in till att stå och sälja jordgubbar hah:D annars vet jag inte faktikst så mycket annat.

5 dagar kvar till julafton!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har det bara varit skola och träning. I skolan var det väll som vanligt, fick göra det muntliga provet på engelska med rebecca vilket gick helt okej fick iaf vg=) Och på No:n fick vi prata med mona enskilt och fick veta resultaten i alla betygen inom no, och jag har lyckas fått vg i alla de 4  ämnerna:P
hahha jag och rebecca har blivit kära i björn gustavsson hhah, vi sitter och härmar honom på lektionerna:D haha för skojigt ju x)

och idag tränade jag 3 timmar, började med elevens val sedan 45 min fys och sedan på isen igen för show träning:D jag älskar när jul och avslutnings showerna ska börja övas för varje år:D

tredje advent

Kategori: Allmänt

10 dagar kvar till julafton
5 dagar till julavslutning

åh! :S

Kategori: Allmänt

Gör inte saken bara värre :S

tråk

Kategori: Allmänt

inget roligt  här direkt, kom ganska nyss hem från rebecca där vi mest tagit det lugnt=)

Skolan idag= tråk, var lite "off" idag så dagen var inte direkt skoj. Slapp iallfall att göra muntliga engelska provet för våran grupp hann aldrig, skönt!

det sista vi har kvar att göra i skolan innan vi får gå på lov är typ ett no prov,matte prov och engelska prov, sen är allt finito!:D

I helgen kanske jag ska sova med matilda, sen ska jag kanske åka med elina till örebro och heja på alla som ska tävla:)!

PRICK två veckor kvar då!! går nog snabbt får man hoppas:) men det är bara en vecka och en dag till första betygen:)


Imorgon blir det att träna ett tag på elevens val sen blir det nog att jag och elina drar till mig ett tag och sen går vi til kyrkan tilsammans på komfirmation, (Stavas?)

andra advent

Kategori: Allmänt

tiden bara flyger förbi, för en vecka tävlade jag. känns som i förrgår typ.

Idag var jag ett tag på stan med elina för ännu mera julklappshandlande:P sen gick jag till matilda där vi tog det lugnt och sedan gick vi ut och dampade haha xP 

9 skoldagar kvar till jullovet börjar och 17 dagar till julafton:D

västerås dag

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag, lova och matilda till västerås med jonas och therese:D kul var det och jag kom lite igång julklapps köpandet:P blev bara ett till mormor och 5 till therese xD Imorgon ska nog jag och lova till stan för att kolla vidare:D

Nu sitter jag och är barnvakt åt jonathan för att mamma och pappa är iväg och firar folk. Vi sitter och kollar på julkalandern haha:D snart ska jag sätta på mig myskläder, natta jonathan och ta en muffin och kolla på she's the man haha:D rawr...

det närmar sig!

Kategori: Allmänt

20 dagar till julafton!!:O
och 14 dagar till jul lov:D:D:D

snart så:D <333

seg-dag

Kategori: Allmänt

hela dagen har varit seg tycker jag, kan nog bero på vädret. onsdagar brukar vara sega i skolan för det bara är tråkiga lektioner och för vi äter så sent. jag struntade i tränignen idag också, jag var för trött och behövde plugga lite. Det gäller att vara ute i god tid för det sista no provet för terminen så jag inte bara skjuter upp allt till kvällen innan. Borde nog ha gjort lite mera so också fast jag fastnade så jag gav upp.

Alan är borta på sm med ondrej vilket innebär att jag inte är tvingad att komma på morgon träning:P men jag måste därimot gå på elevens val och då blir det att ha egenträning, men det gör väll inget för jag är ju van.

Pratade med Claudio idag på idrotten och så fock jag veta mitt betyg som jag får under julavslutningen.

Än så länge ser nog mina betyg såhär som jag kommer att få för denna termin:
Engelska: VG
Svenska: VG
Hemkunskap: MVG
Idrott: VG
Syslöjd: G
Musik: G
Bild: G
So: VG lr MVG
No: teknik: VG, Biologi: VG, 
Matte: VG
Spanska: MVG

Det var de jag kom på.
Syslöjd, musik och bild har de inte sagt nåt om men jag gissar på det där eftersom på syslöjden har vi knappt kommit igång och på musiken har hon inte varit där alls ofta så hon har inte sett vad vi kan och på bild är jag nog nästan helt säker eftersom hans ger ju knappast ut mer än ett G för han är ju så snål.

Men det ska bli spännande att få sina första betyg=) bara man inte gör bort sig när man ska upp och ta emot dem:P haha

Imorgon är det upprop i kyrkan för alla som hade tänkt att komfimera sig( stavas?) så det ska bli kul att få komma igång:)

Nu har jag nog skrivit klart för dagen:D <3

Slut

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt slut körd! har just kommit hem från ishallen där jag hade elevens val, Alan fortsatte med mitt program och jag hoppas vi blir klara snart. Var redan helt slut före träningen så nu känner jag mig död, har redan fått träningsvärk känner jag hahah  xD

Söndagens placeringar såg ut så här:
Elina 3:a
Jag 3:a
Sara 1:a
Linda 3:a
Anna delad 4:a
Josefin delad 4:a och special pris för hennes piruett tror jag
Sofie 1:a


Jag tycker att det har gått riktigt bra för våran klubb i helgen och alla har varit så duktiga. grattis alla för deras plattser:D

Dags för att äta och duscha(: sen är det dags för morgon träning imorgon bitti då