larssonulrika

Lediga dag

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt ledig idag, riktigt skönt! Dagen började med frukost framför en film sen kom morfar och jag klippte honom . Klockan 12 kom tessa och hämtade mig och vi åkte till henne o käka, kollade lite oc och allmänt slappa och så blev det ju såklart en massa gos med edvin! <3 Även om han inte var den gladaste idag ;)

Sötnöten!

Måste bara säga att jag är bäst som lyckats sålt 17 st kakburkar redan och fler kommer det att bli! ;)

WOHO

Kategori: Allmänt

Nu är jag ledig tills måndag! Klagar inte direkt. Men de här dagarna kommer bestå av mycket plugg. Fast om så mycket blir gjort vet man aldrig.


Odlarskolan

Sleepy

Kategori: Allmänt

Godmorgon ;) Vaknade ganska nyss, slockande dirket när jag kom hem från skolan, var ganska död efter modell i skolan. Om ett tag blir det att käka något senare ska jag ner på stan för att köra lite yoga med syster:)
Ha det bra

fullpackat schema

Kategori: Allmänt

Idag känns det som att jag har hunnit gjort mycket, vid 10 följde jag med pappa på jobb, sedan var vi en sväng och kollade jonathans cup i munktell, sedan åkte vi en snabbis till pappas garage innan vi åkte till västerleden och käkade. Efter det blev det till therese och jonas för att fika lite sen blev det dags för ett till jobb igen.
Nu sitter jag hemma nyduschad och väntar tills jag ska vidare igen fast nu till att vara barnvakt åt edvin medans tessa o jonas tränar och sedan blir det sova hos de inatt.

Den här veckan blir nog lugn, går endast i skolan 3 dagar, woho! för är ledig på tors och fre.


Såhär snygg och pigg var jag innan man åkte iväg imorse. Blekfis jag vet ;)

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från en timmas promenad, var riktigt skönt i det  här vädret!
Idag har jag inga planer än så länge än att klippa pappa så får se vad som händer, men inne orkar jag inte sitta idag iaf.
Duschen väntar, hejs

Mysepys

Kategori: Allmänt

Kom just hem från Olivia. Hemma hos henne käkade vi mat o kollade tv och hade det allmänt mys, ska defenitivt göras om. Vill också säga grattis till olivia som fyller 17 om cirka 5-6 timmar ;) GRATTIS!
Nu väntas det bb tillsammans med linus och ella, alltid skönt med sällskap haha. Natti

Övernattning

Kategori: Allmänt

Fick sluta vid 10 idag efter våran matte redovisning, underbart! Så efter skolan drog jag med mig olivia till rekarne för att hämta nyklar och några pappren. Hemma lagade vi lite mat sen gick hon till sebbe och jag pluggade så är äntligen klar med en inlämning.
Ikväll blir det övernattning i skolan med klassen där vi ska göra aktiviteter och så och imorgon blir vi lediga! awesooomee
Funderar på att sova lite nu för lär ju inte få så mycket sömn inatt, kanske blir ett inlägg senare.


En bild på tjejorna

Finally

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma! har haft praktik så slutade sent idag. Imorgon blir det kund för min del i skolan, pappas arbetsledare ska komma så om han inte skaffar sommarjobb åt mig så ska jag klippa av han örat;)
Kom på att jag ska skriva jobbansökan nu! puss

Dagens händelser

Kategori: Allmänt

Idag är jag i fullgång känner jag! Vaknade imorse tillsammans med Frida då hon tog tåget hem och jag åkte till ishallen för att vara tränare. När vi kom hem kom resten av familjen till oss för att fira pappa som fyller 48 idag! Snart ska jag ut och övningsköra första gången för i år äntligen:d Sedan bär det av mot kungsör med mamma till min faster för att klippa kusinerna och sen äta där. Och ikväll ska jag till min syster för att kolla lite solsidan och bb. Är ju sista avsnittet av solsidan ikväll:( och kanske någonsin för felix herngren vill tydligen inte vara med längre har jag hört..

Dags att börja med min långa to-do lista!


Grattis gamling!

blabla

Kategori: Allmänt

Tidigare inlägget kunde misstolkas menade att det inte var så kul att plugga, Inget fel hos mamma inte.

Skulle fått våra Tulpaner idag i skolan men så blev det ju inte, tulpankungen är inget att lita på nej vi får se om det dyker upp nåt imorgon. På tal om imorgon så är det dags för tarzan, oh my haha men lite skoj ska det faktiskt bli ;)


Imorgon kl 18, bara att komma och kolla!

kurr i magen

Kategori: Allmänt

Sitter hos daddy dj och väntar på att få pannkaka sedan bär det iväg till mamma för att plugga, inte så skoj..men får väl vänja mig för så kommer det bli de närmsta veckorna.

jippie snart blir det övningsköra igen och ut och göra staden osäker;)

Sötnosen

Kategori: Allmänt


Hitta värsta pyttelilla sötaste killen :(

<3

Kategori: Allmänt









Det här är det jag vill ha!

Duktig

Kategori: Allmänt

Idag kom mamma till salongen och blev klippt av mig, slutade halv ett så käkade i skolan innan jag drog hem då jag pluggade. Duktigt gjort av mig! Sedan blev det mot ishallen för att öva till showen som är på fredag. Nu sitter jag hos mamma mätt och belåten och har för ett tag sen käkat hemlagade hamburgare med friskobröd men känner mig fortfarande nästan illamående av mätthet.
Frågan är om man orkar vara vaken så mycket längre ikväll.

Dålig rubrikfantasi

Kategori: Allmänt

Som sagt blev det waynes efter skolan då det blev bakad potatis med kycklingspätt och tzatziki, mumma var det!
Efter skolan blev det film och sova och vid sju blev det att dra ut o gå och rensa tankarna. Träffade på Anna och Emma ute också, underbara tjejer det där<3
Nu laddar vi till klockan 10, har även övertalat ellinor att vara mitt sällskap framför tvn då, lika bra det så man slipper vara själv omgiven bland spökena i vardagsrummet haha:(
Allt för mig, hejs!

Skolan

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har matte nu, slutar snart och då ska jag luncha på waynes med flickorna, mys.
Har inget mer att säga förutom att jag längtar tills helgen!
Pusshej

Today

Kategori: Allmänt

Kom ganska nyss hem från stan, har vart där och käkat och firat Tove som fyller idag. Grattis!



Hade matte prov idag iaf, kändes faktikst bra. Och imorgon är det ett ganska stort frisörprov, känns inte som att det kommer gå lika bra. Sen är det iaf ganska lugnt i skolan på ett tag och det är skönt!
Fick sluta vid halv 10 idag efter provet så käkade och drog hem och plugga lite och somna, höhö.

98 dagar kvar tills skolavslutning! WOHO

SOMMAR