larssonulrika

Skön sovmorgon

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till skolan! Lång sovmorgon men vakna ändå kvart över sex..

Lägenhet

Kategori: Allmänt

Någon som vill investera denna åt mig?;) Billig och mysig!

http://www.hemverket.se/kop/visa_objekt.php?aid=9358&utm_source=blocket&utm_medium=link&utm_campaign=objektbeskrivning

Bild

Kategori: Allmänt

  • Gå in i mappen mina bilder
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den



En bild från odlarskolans spexfoto i 9an. Händer faktiskt då och då att jag saknar skolan med alla lärare och kompisar även ifall man tyckte helt tvärtom då och bara ville där ifrån. Man ska ta vara på stunderna man har medan de varar.

Min lediga dag

Kategori: Allmänt

Blev först en promenad med Edvin vid lunch medan päronen var på banken. Sedan kastade jag mig på cykeln hem för att slänga i mig lunch och sen blev det baka äppelkaka. Gillar egentligen inte varma äpplen då de blir för mosiga men blev riktigt gott! Nu väntar jag på kött och potatisgratäng sedan tänker jag bädda ner mig resten av kvällen med filmer och hoppas på att friskna till.

MVG på naturkunskap prover, whoop whoop!

Akta er

Kategori: Allmänt

Börjar få till det här nu känner jag! De som törs köra en omgång lägg till ullis! (med utropstecken)

Blää

Kategori: Allmänt

Mår inte särskillt bra idag så övervägde att stanna hemma men lika bra att jag försöker och ser hur det går under dagen. Ledig imorgon iallafall gillas starkt

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Det bästa med söndagar är att man kan ligga och inte göra ett dugg utan att få skuldkänslor. Och det är precis vad jag tänker göra idag

Erikslund

Kategori: Allmänt

Blev en tripp till Västerås efter naturkunskapen idag med Ellinor och Malin. Var väldigt mycket folk men vad kan man förvänta sig på en lönedag plus ett nyöppnat centrum. Stället påminde mig om något köpcentrum som redan finns i stockholm men vet inte vilket.
Det var 20% rabatt på make up store så jag passade på att köpa ett läppstift där som jag spanat på ett tag. Men mer än så fick jag inte med mig, men det som fanns där finns ju här på stan så, var inte direkt några annorlunda affärer som vi inte har förutom vila typ.



Vi har det bra här bak i bilen..

Salongen

Kategori: Allmänt

Kommer med ett sån här "idag har jag" inlägg som är så roliga;) fast idag slänger jag iallafall upp lite bilder med.
En heldag på salongen idag. Först kort fest frisyr på dockan sen kommer Ellinor och skulle bli slingad av mig och maja. Tog hela eftermiddagen och sen gick jag och Ella på stan en snabbis och vi båda kom hem med en varsin tröja, me like!
I full gång med slaktar handskar och förkläde på

Samtidigt var Olivia, Amanda och Rebecca modeller för sussies hairteam. Häftiga uppsättningar!









Ellinors slutresultat

Nu ska jag plugga till morgondagens naturkunskaps prov, orkar bara inte sätta igång med har bokat upp mig hela kvällen med det.

Dagliga tankar

Kategori: Allmänt

Det som ofta kretsar i mitt huvud:

Framtidsplaner. Eftersom att jag har bestämt mig att jag inte vill jobba inom frisör så funderar jag på vad jag annars kan tänka mig och högstadieärare var något som slog mig här om dagen. Kanske vore det nåt för mig? Jag gillade högstadiets matte mycket och skulle vilja lära ut det isåfall men hörde att man måste lära ut i två ämnen och hittar inget annat som intresserar mig så får fortsätta bolla med mina ideer.

Jobb. Måste ta tag i att söka deltidsjobb inom en viss framtid. Jobb=pengar=flytta hemifrån. Börjar bli trött på att bo hemma och känner redan att jag redan tar fullt ansvar så skulle lika gärna kunna bo själv och klara mig.

Att det är så mycket jag vill göra men tiden räcker inte till och inte alltid orken heller. Vill ut och springa snart men är så slut efter skolan så blir lätt att man skippar det. Finns så många jag vill träffa också men är dålig att höra av mig till och känns som att man inte har tid under skoldagarna.

Försöka äta rätt. Är svårt när det är så mycket frestelser som finns men kan inte göra något med än att försöka hålla mig undan.

Dagens positiva

Kategori: Allmänt

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Nu när man är gång igen med skolan o alla rutiner så blir det inte så mycket sittandes här, känns som att jag knappt har tid. Iallafall inte idag då det känns som att jag knappt kunnat satt mig och tagit det lugnt. Gick i skolan till halv fyra idag sen hem o käka o byta om innan det blev att cykla till ishallen o vara tränare ett pass och direkt efter det blev det att skynda sig till gympozz och köra två pass som slutade halv nio. Nu ligger jag i sängen och kan äntligen ta det lugnt för resten av kvällen fast det återstår inte så mycket mer av den.
Magen skriker efter socker men ska gå och ta ett äpple och lägga mig till rätta för att kolla någon film. Godnatt

Moster älskar dig

Kategori: Allmänt

Grattis gullegrisen Edvin, hela ett år idag! Gud vad det går snabbt..

Slingis

Kategori: Allmänt

Heldag på salongen igår då, började med att slinga en ettas hår ljusare, resultat nedanför.

Sedan blev det att slinga mitt hår ljusare med på impuls! Är mycket nöjd

in action
resultatet



Skönt att få bort det gula och få in lite kallare slingor!
Fredag idag woho och med det menas det att var skofoto. Blev inte det bästa men ska blir kul att få hem alla andra bilder vi tog med. Nu blir det lugnt resten av kvällen men imorgon står det annat på schemat då det blir att fira födelsedagar hela dagen, gött!

död

Kategori: Allmänt

Min dag började klockan 10 då det blev storständning med dammsugning och muppning och skrubbning! duktigt, blev en belöning med kladdkaka efter det med;) men har tyvärr ingen elvisp så stor ich vispade grädden för hand i 20 minuter innan den blev tjock. Gissa om man fick ont i armen efter det..

Sen blev det ta en powernapp och ut och gå med edvin, men råkade tyvärr tappa hans snuttis på vägen så det var ju inte så kul.. Sen direkt blev det två pass på gympozz och nu ligger jag i sängen och skulle kunna somna om jag försökte. Imorgon blir det heldag i salongen och fixa ettornas hår, och sedan på fredag blir det ett nytt försök med skolfoto.


haha lite för stor gunga;)

gladfis! Betydligt roligare att vara med han när han är såhär än sist jag var barnvakt då det såg ut såhär..


Direkt när mamma stängt dörren så var det att rusa dit och sitta och gråta, stackarn

Hemsk dag

Kategori: Allmänt

Skolan idag var jobbig men det är väl de skolan är till för att vara. Funderade på att gå hem efter lunchen för fick jätte ont i magen men det släppte sen uppe på salongen. Snart blir det att cykla till ishallen för att vara tränare för ett pass sen blir det hem och åka nånstans och käka med pappa. Är så sjukt trött om dagarna så det är inte sant. Skulle kunnat somnat idag under engelskan om jag ville och är död om dagarna när jag kommer hem och är konstant as mörk under ögonen.


Just nu -  haha ringarna under ögonen. och ja, jag använder consealer!

Har fått höra klagomål om att jag inte lägger upp bilder här så ni får nöja er med denna för detta inlägg!
Dags att klä på mig och cykla. ciao

Depp väder

Kategori: Allmänt

Ä hur seg och trött som hälst! Jag skyller på vädret. Skulle verkligen inte tacka nej till att stanna hemma och skippa engelskan o salongen men jag får hålla ut tills imorgon då jag är ledig!

STORT grattis till Maja som blir 18 idag! Blir att fira henne på lördag då sötaste edvin också fyller <3

Nu till det största problemet, vad ska man ha på sig idag då..

Randooom

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev inte som bestämt då jag slutade upp som sällskap för emma som var taxi hela kvällen. Idag blir det bara att ta det lugnt och vara lite hemmafru och tvätta och baka lite hade jag tänkt! kanske en promenad där emellan med.
Imorgon går vi tillbaka till de vanliga rutinerna, skola, tränare, träna!

helu

Kategori: Allmänt

Har varit en sväng nu och övningskört med mamma, blev en tur till mormor för att fika sen till tuna och tennishallen. Har väl gått bättre om man säger så , blev ganska många kärringstopp idag. Nu har jag lagt mig för att vila och väntar på att pappa ska komma hem från jobb och har med sig lite kebab till mig hihi!
Ikväll är det fortfarande oklart vad som sker men tror nog det blir awesome.

Min dag

Kategori: Allmänt

Var ju i salongen idag så rullade först en permanent sedan körde jag och majsan folie slingor i fridas hår. Blev brabra!


Sedan blev det hem o ta det lugnt innan jag träffade mina godingar.
Göllig bild på mig och nikola

The show goes on

Kategori: Allmänt

Cx30+ bodycombat = en svettig gris som är lila i trynet, alltså jag

men det är nice! har just tagit ett bad och ligger redan nerkrupen i sängen men hörlurar i örnonen och ska faktiskt inte sova om allt för länge, är redan trött.
Praktik idag då, var ett bra tag sen sist men flöt väl på bra men gjorde inte så mycket, kanske ska försöka locka fram nån modell till nästa gång. Imorgon är det torsdag och det betyder salongen hela dagen dåå

Vet att allt detta är as tråkigt att läsa om men har tyvärr inte så mkt mer att skriva om men nu kan iallafall inte en viss person klaga på att jag aldrig skriver;)

update

Kategori: Allmänt

Blev en timmas promenad nu på kvällen och kom hem till halva idol som jag sitter och tittar på. Känner att jag borde sitta med en ben & jerrys half baked just nu men sitter istället med en skål flingor och yoghurt. Tillbaks till idol!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ljög igår. Var inte alls nån svenska utan att vi var på föreälsning om uf istället. Och ingen träning blev det heller för det visade sig att jag var tränare då istället. Skulle vart det idag med men var hos tandläkaren och som vanligt var det no problems i min mun.
Idag har det vart en sån där jobbig dag då allt har gått jätte segt och inte orkar bry mig om nåt och dålig hårdag som inte gjorde saken bättre. Men var kul på salongen iallafall då vi började med att klippa page.
Vad jag gör resten av dagen vet jag inte än men det visar sig, blir not att kolla brides maids senare iallfall!
Imorgon praktik 10-6, träning 6-halv åtta. Behöver nog tagga till lite

Slappis

Kategori: Allmänt

Sovmorgon till halv ett, det klagar man inte på. Så nu blir det wordfued för hela slanten;) Har bara svenska sen slutar vi halv 4 sen ikväll är det dags för bodypump, får hoppas att det går bättre än gårdagens träning. Då fick jag lov att avbryta mitt i passet för mådde inte alls bra. Mådde redan konstigt i magen innan vi börja men sen försvann det men kom tillbaka och då kändes det som att jag inte käkat på hela dagen fast jag hade det och att jag trodde jag skulle spy men som tur var slapp jag det.

Och idag börjar jag med lite ändringar i mitt liv, får se hur det går!


Vi vet inte vart vi ska, men vi ska dit

Gamer

Kategori: Allmänt

16 timmars sömn blev det inatt, skönt. Men gjorde en timmas paus i sovandet för att spela wordfued ett nytt spel på mobilen som jag blivit fäst vid tack vara therese;) Är alfapet mot andra vänner eller främlingar.


Idag blir det att ta det lugnt tills träning klockan kvarti fem då det är bodycombat igen.

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

Men ska inte klaga, idag var det tredje riktiga skoldagen för mig, men man blir trött av att vara i skolan ändå! Nu blir det att ta det lugnt tills kvällen då det ska hittas på skoj. Ha det!

oorganiserat

Kategori: Allmänt

Som vanligt så har john bauer så dålig kolla på allt så fotografen var på väg till jb i västerås istället för oss så blev inget foto idag.
Idag har jag tränat bodystep, vet inte riktigt om det var nån höjdare för hängde inte med i rörelserna alls men det kommer väl. Nästa träning blir på söndag men nu ska jag klippa brorsan!