larssonulrika

Im lovin it

Kategori: Allmänt

Aaaahh

Kategori: Allmänt

Orkar inte vänta längre!

Bajs

Kategori: Allmänt

Skriver här nu bara för att jag känner mig tvungen, inte för att jag har något vettigt idag. (Så som alla andra dagar)
Är så sjukt trött så jag skulle kunna somna på en gång. Dagen idag har inte riktigt velat vara på min sida. Mattelektionen idag kändes svår så kom inte så långt och svenskan var väldigt seg och vi skulle fördjupa oss och skriva om känslor om dikter vilket jag gärna undviker.
Blev en sväng till gymmet sedan bussen hem, när jag kliver av den gick axelremmen sönder på väskan så den låg där på marken med en data i sig som kunde gått sönder och alla mina kläder låg utspritt runt om mig. Måste sett kul ut för de som gick förbi.
Nu blir det ett varmt bad och sen ska jag göra fruktsallad och krypa ner!

Avklarat

Kategori: Allmänt

Har just skickat in min första jobbansökan. Duktig chey, och fler ska det bli!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Efter att tagit en tidig promenad och ett varmt bad är jag nu redo för att åka till kungsör för att fira min kusin. Resten av dagen är inte helt bestämd än så det visar sig vad som händer !
Brr kallt..

Det är jag det

Kategori: Allmänt

Ogillar verkligen folk som inte står för det de säger

Kategori: Allmänt

Aj

Kategori: Träning

Blev en springtur i snön på 2,6 innan frukost istället för gymmet. Hade lite ont i smalbenet innan jag började men sprang ändå som kanske inte var så smart för har ännu ondare nu och är öm och haltade på vägen hem. Gissar på att jaag börjar få benhinneinflammation tyvörr. Men idag får man helg så inga sura miner här inte.

Vi får väl se om det sker något kul under helgen ;) övningsköra är en sak som är säker att jag vill göra iallafall!

 

Thursday morning

Kategori: Träning

Passande bild till imorse när jag låg i sängen då det fanns så många om och men..

Ledig

Kategori: Träning

Efter ett härligt träningspass ligger jag nu i sängen men en skål morötter, kroppen vill sova men ska inte kasta bort dagen, fast ett ph avsnitt kan jag gå med på ;) idag på gymmet blev det löpband en kvart då jag sprang 2,2km och gick ett tag sedan rygg, ben, armar och mage så nu är kroppen mör, as nice! Nästa pass blir nog imorgon bitti då jag har sovmorgon.
Ikväll väntas det mys kväll med några trevliga tjejer!

 

At the moment

Kategori: Allmänt

Har just tagit förväl av emma som kom hit och sällskapade mig ett tag under kvällen med lite mys. Är oehört glad över att säga att jag har studiedag imorgon, men inte blir det någon sovmorgon för det. Klockan halv åtta tar jag bussen ner till ask för att köra ett gympass, senare blir det lite plugg som måste göras. Men nu ska jag krama kudden!

Idag

Kategori: Allmänt

Dagen idag har ändå gått hyfsat fort trots de sega lektionerna. Gjorde ett slags prov på permanent och svinrygg, har väl gått bättre om man säger så. Nu blir det greys medan jag laddar ner Bonniers trafikskola till datan. Behöver komma igång nu, och imorgon får jag hämta mitt pass så nu kan jag äntligen bli en fara för trafiken igen!
Jag som brunett? ;)

 

Vill hem till min älskling

Kategori: Allmänt

Update

Kategori: Allmänt

Läkarbesöket gick väl bra tror jag. En läkare fick kika på det och hon fick hämta en annan eftersom hon inte visste var de var, vilket de fortfarande inte vet så de skickade ner mig till röntgen för att ta några bilder. Än så länge vet jag inte vad det kan vara men tror att de sa att det inte var en fettknöl som sjukgymnasten hade påstått iallafall, men får se om röntgen bilderna visar något sen. Skulle kunna vara något "buffalo hump" och kunde skönhetsopereras bort. Men snyggt att gå runt med en puckel på ryggen (Y)
Haha men vissa har det ju värre ;)

go hard or go home

Kategori: Allmänt

Hej bloggen, var ett tag sen!
Nu har ännu en helg gått förbi och det blev en händelserik helg kan jag säga. I fredags blev det partaj med Elina och Maja för att fira Adam som fyllde 18. Fixade oss och hade trevligt hos Ellinor först och sedan blev det vidare till lokalen där festen var. Det blev en riktigt lyckad kväll med mycket dans(hör och häpna), skratt och roligheter!
I lördags åkte jag över till Tessa och spenderade kvällen med ett Sons of anarcy-maraton och godis.
Nu är skolan igång och sitter nu på mattelektionen, ganska chill endå. Efter skolan ska jag till läkaren och sen till gymmet och bränna lite fett, fucking awesome!


En bild på taggade tjejer i fredags!

Ovärt

Kategori: Allmänt

Onödig skoldag. Började halv ett, läraren var sjuk så hade en timmas "lektion" med rektorn sen fick alla gå. Men inte ska man klaga. Har placerat mig i sängen och ska kolla dagens ph avsnitt. Ikväll bjuds det på 18 års ferre!

Mätt och belåten

Kategori: Allmänt

Har just slängt i mig lite tikki masala som jag lagat, mumma. För övrigt så slingade jag och Maja min systers hår mycket ljusare, blev as nice. Längtar tills jag får pengar och får slinga håret nu!

Träning

Kategori: Träning

Första bilden resultatet efter 3 km löpning och den andra totalt. Körde sedan rygg, ben och mage vilket innebär att jag har gått tillbaka till sängläge nu. Skönt

 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har just slängt i mig lite frulle och ska strax ta på mig kläder och dra ner till gymmet. Hatar egentligen att träna själv men lär väl vara ganska tomt såhär dags. Efteråt ska jag till Ellinor för att fixa mina naglar lite och sno hem lite kläder;) sen hem och laga broccoli och skink paj!

Haha!

Kategori: Allmänt

Vart är vi ens lika? Dumma

wiho

Kategori: Allmänt

Posten gjorde min dag idag, mitt liv har kommit ;)

Lite surt, var nyss nere hos polisen och skulle skaffa pass med pappa äntligen eftersm vi skjutit upp det så länge men när vi väl kom dit var mamma tvungen att vara med. surt

Halvdann webb bild

Crapphone

Kategori: Allmänt

Min älskade telefon, vill ha tillbaka mitt liv... haha mycket till liv. Man inser inte hur beroende man är över nåt fören man inte har den längre ;)

19:00

Kategori: Allmänt

Klockan är sju och pyamasen är på och är nedkrupen i sängen, standard. Jag sitter och knåpar på veckans kvällsmat, jag har nämligen bestämt att det är jag som står för maten och matlagningen i veckan, blir nog gottigott.
Den här veckan har varit sjukt lugn, har blivit mycket filmer och serier men också träning, men nästa helg blir garanterat inte lika lugn då det blir lokalfest för att fira adam!

Sjusovare

Kategori: Allmänt

Jag har vänt på dygent. Men inte som de allra felsta som lägger sig senare när de gör det, jag gör tvärtom.
Somnar klockan ått på kvällen och vaknar klockan tre på natten och är pigg. Men jag tvingar mig kvar och somnar om tillslut och vaknar åtta igen, så 12 tmmar har jag alltså sovit inatt. Sjukt..
Idag har jag iaf vart ute och gått en sväng med Elina och pluggat lite svenska. Nu ska jag snart äta och duscha sen till mamma och ändra mitt CV lite.
Sjukt vad denna helg har gått snabbt..

Naglar

Kategori: Allmänt

Resultatet. Gör ett mobilinlägg nu och måste säga att det är kämpigt att skriva med dessa naglar.. Nu blir det hem och fila ovansidan men annars är jag nöjd !

Ask

Kategori: Allmänt

Nu blir det iväg för ett morgonpass på gymmet!
Det här är jag om en vecka eller så... höhö

Marknadsföring

Kategori: Allmänt

Var den enda lektionen som stog på schemat idag, blev en ganska lugn första lektion med mest prat ovh klipp.
Helgen ska firas med tacos och mys hos elina ikväll. Passar mig bra en dag som denna då jag börjar känna mig sjuk. Imorgon blir det att gå och fixa naglarna hos syster, bilder kommer sen!

Duktig flicka

Kategori: Allmänt

Har just suttit mig och skrivit ett helt nytt cv, duktig jag känner mig. Ett pyttesteg närmare målet! Nu måste jag bara ta tag i att lämna det också ;) men det är en annan femma..

2012 wishes

Kategori: Allmänt

Dötrött

Kategori: Allmänt

Idag har dagen tillbringats på praktiken då jag har klippt maja och hon har klippt mig, det var på tiden att få bort det slitna. Sedan har jag stått resten av dagen och kämpat med emmas lejonman och tagit bort löshår så nu har jag blåsor på fingrarna haha mysigt..
Idag blir en liggaisängen-dag och slappa är astrött som jag har blivit nu sen skolan börjat, men imorgon blir det andra tag, då är det dags för träning!

Då är vi igång igen

Kategori: Allmänt

Efter att fått första skoldagen avklarat blev det en sväng till gymmet, alltid skönt men dock oskönt att ha ont i smalbenen när man springer och får lov att ge upp när man väl är igång. Kanske är dags att köpa ett par nya löpardojor och kansta mina hårda, fast jag tror att min plånbok gärna vill vänta med det.
Nu blir det att krypa ner och kolla ett avsnitt greys, om mina ögon orkar!

En lördags kväll

Kategori: Allmänt

 

 

 

 

Slappis

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen som jag har gjort resten av dagen och kollat på Greys, så bra! Man får passa på att ta det lugnt idag eftersom det är sista dagen innan allvaret börjar igen och sätter redan igång imorgon bitta med matte som jag har varit utan ett helt halvår. Ser faktiskt fram emot det.
Bilder från gårdagen kommer inom kort

Maxar med myskväll

Kategori: Allmänt

Gokväll på er. Är nydushcad efter dagens andra träningspass. Imorse drog jag och syster ut på en springtur och nu är jag hemma från gymmet, nice!
Ikväll väntas det mys med fruktsallad och film med mina två söta pinglor, Elina och Rebecca.
Men nu väntas mat!

Regrets

Kategori: Allmänt

Happy new year

Kategori: Allmänt

Nytt år nya möjligheter