larssonulrika

Secret

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Min dag har jag spenderat med att inte göra någonting. Har bara vart hemma och kollat film och paradise och lagat lite mat och sånt. Min kväll spenderas framför tvn och kolla på mean girls med vindruvor och fruktdryck, undrar vem som har smittat av sig med att käka det?;)
Imorgon blir det att klippa lite hår!

Underdog

Kategori: Allmänt

Ger mig själv en liten klapp på axeln efter dagens arbete. Gick först en promenad ute i en timme sen när jag kom hem började jag med städning direkt! Dammsög, dammade och torkade av hyllor och skåp och nu är jag ganska slut i kroppen. Får alltid ett sådant städryck när jag är hemma själv men det är posetivt!
Har just käkat lite och om ett tag kommer Olivia och Maja iaf och sällskapar mig här hemma sedan får jag kvar Olivia för natten, blir nog awesome!


Igår

Grr

Kategori: Allmänt

Hur snygg är inte han liksom?

Denna underbara värme

Kategori: Allmänt

..Älskar vi! Har vart i sundbyholm hela dagen och solat fram tills nu och resultat på kroppen har det blivit också. Nu blir det ett avsnitt paradise sen duschen innan jag hittar på nåt.
Puss

Lite nytt

Kategori: Allmänt

Blev en liten shopping runda med Rebecca och Adam tidigare idag och sedan hämtade pappa mig och vi åkte ut och käka på tuna och gick ett varv där med.
Köpte iallfall smyckes trädet och halsbandet och "tavlan"

Sen ett linne, en tröja med öppna armar och en eyeliner!


Just nu

Kategori: Allmänt

Film mys

Kategori: Allmänt

Blev att jag sov hemma igår ändå men vi åkte ut till landet där vi kikade två filmer och käka god mat och satt och prata. Vi åkte även en tur till malmköping för att köpa naturgodis också (jag har börjat med mitt nyttiga liv och försöker undvika det onyttiga) men unnade mig med naturgodis ändå!

Några som gillar vindruvor?;)

Och nu har lönen kommit! Så ska bara leta med mig stan sällskap först innan man kan ner och köpa lite stuff;)

woop woop

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från en timmas promenad och ska snart fixa mig för att sedan åka ut till Dunker med Emma till Elina! Kommer hem någon gång under morgondagen.
För ett år sedan

23:11

Kategori: Allmänt

First class

Kategori: Allmänt

Blev bara att jag fikade med Maja idag men det var lika kul det med, vi pratade om allt och inget och planerade om lite skoj! Nu ligger jag i sängen och hade egentligen planerat att gå ut och gå ikväll men känner att jag blev väldigt trött plötsligt och att film mys lockar ganska mycket just nu.

Kör på en dagens

Gårdagen i bilder

Kategori: Allmänt


"blåbärsplockning", fanns endast ett enda blåbär som vi hittade så slutade mer som smultronsplockning fast blev inte så mycket det heller så efter 10 min åkte vi hem igen!

hihi sötnos

Sen drog jag till emma framåt kvällen där det var lugnt och trevligt:)

Snart ska jag ta mig ett bad och förbereda mig tills jag ska träffa Olivia och Maja på stan!

Lönerapport

Kategori: Allmänt

Som man har längtat!

Och på måndag sitter de inne på mitt konto och bara väntar på att spenderas!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Jag antar att jag inte var den enda med sovproblem inatt pga allt regn och åskan? Men som tur var somnade jag om och sov till klockan 9 iallfall. Dagen ska iallfall börja med en promenad för min del och rensa tankarna innan jag tänker klura ut vad jag ska göra på dagen. Ikväll ska jag iallafall träffa många fina vänner, blir nog skoj.

Sköt om er!

Confess

Kategori: Allmänt

Mina dagar

Kategori: Allmänt

Jag skriver alltid mindre än vad jag vill och förväntar mig så bilderna på mobilen som är tänk att komma ut här hinner fyllas på ett bra tag innan jag väl sätter mig här igen. Men det får ni helt enkelt leva med.

I söndags åkte jag och några vänner ut till kalkstensbrottet för att bada. Var första gången för mig som jag var där men måste säga att det var riktigt skönt i vattnet och ett fint litet ställe som jag gärna kan åka fler gånger till. Men att det är nån som har hittats död där för längesedan förösker jag strunta i ;)



Och nästa morgon vaknade jag bredvid denna varelse;)

När vi vaknat och gjort oss redo så tog jag och min bror cykel till min syster eftersom att jag skulle hjälpa till och färga/slinga hennes hår. Först blev det inget annorlunda resultat alls så då körde vi på blekning och visst kunde resultatet ha blivit bättre men blev ändå hyffsat okej:) Men det var nog inte ett så smart val att skippa plasthandskarna när jag höll på och färga för fick som nån reaktion eller utslag på händerna sen, men som tur var försvann det ganska snabbt. Får ta med mig egna nästa gång för de man får med i paketen är alldeles förstora, hur stora händer tror de att man har egentligen.




Edvin var lika glad som vanligt - och jonathan lika hungrig som vanligt;) Bullmonster!


Klockan är halv ett och jag har redan hunnit tagit mig en sväng till somamrhemmet för att sola med familjen för blev inget bad för mig, var för kallt! Sen senare ska jag träffa älsklings Elina!

Sneak peek

Kategori: Allmänt

Slänger upp en liten tjuvtitt på hur rummet ser ut just nu, än är det inte klart för fattas lite tavlor och inredning men det kommer med tiden. Vet att det ser ganska så likt hur rummet ser ut innan jag bytte;)




Ni kan ju låssas blunda för kartongen och kläderna på stolen, men det är sånt som får ligga där tills vidare;)

Helgens köp

Kategori: Allmänt

Har äntligen fått med mig hem lite kläder efter denna helg.

I Fredags fick jag med mig detta hem från tuna

Två t shirts, en ring och ett nagellack

Och ett par jeans och ett linne fick jag med mig hem igår!

Nu säger min plånbok nej till mera inköp för ett tag. Men snart kommer lönen, kommer kännas riktigt nice!

Shulululu

Kategori: Allmänt

Hej igen! Blev inte en sån lång paus känner jag men men
Sommarlov nu iaf! Love it. De 3 jobbveckorna har varit skoj men ändå jobbigt fysiskt och psykist haha, inte kul att gå upp vid 6 varje dag.
Nu på morgonen har jag och Therese vart ute på en "löprunda", för hennes del kanske men för mig gick det inte lika bra, men är inte 100% frisk än så kanske borde väntat lite innan jag gav mig ut. Men skönt nu ändå att man rört på sig innan frukosten.
Hade tänkt att ta mig ett bad innan jag ska ner på stan med Emma och kika lite och sedan fika.
Kanske slänger upp gårdagens köp från tuna senare om ni har tur!

Paus

Kategori: Allmänt

Här går det lite segt känner jag men jag återkommer när mitt sommarlov börjar! Vilket troligtvis blir på måndag

Bebis crush

Kategori: Allmänt

Igår kväll blev det mys med film hos therese istället för hemma då vi kollade på the tourist och svinalängorna, båda två var bra. Idag åkte vi en sväng för att vi skulle plocka jordgubbar men det visade sig att jordgubbsäsongen redan var slut..

Nu väntar jag på att Elina och Sara ska komma över och bli klippta sen blir det iväg till stranden med emma för att sedan träffa Olivia som kommer hem idag (!) och sen träffa rebecca och elina igen så det är ett ganska fullpackat schema idag.

Busungen som försöker sno telefonen




Steker lite i bilen!

Längesen

Kategori: Allmänt

Är ganska dött här märker jag men blir bara inte av att skriva när man jobbar och när man kommer hem duschar man och käkar sen är det läggdags nästan. Men på jobbet funkar det bra, dagarna sjunker in i varandra och man har ingen koll på dagarna längre. Denna vecka har det gått undan! Har vart med pappa och spolbilen så den här veckan har garanterat vart bättre än den innan då jag fick åka på brandsaneringar.

Ikväll tror jag det blir att köpa gott och ta det lugnt och kolla film bara. Är sugen på spicy men får se vad som kan tänkas. Kanske blir ett och ett annat jourjobb ikväll med det vet man aldrig.
Slänger nog in ett inlägg imorgon med!

Biomys

Kategori: Allmänt

Igår var det en väldigt lugn och skön söndag, blev mc med pappa sen stan en sväng med elina och daniel. Framåt kvällen blev det även ming och bio. Vi kollade på bad teacher, hade inte riktigt några förväntningar om den innan men måste säga att den var riktigt rolig!

Och idag gick vi in i en ny jobb vecka! Jobbade med pappa idag och kommer även få göra det imorgon med, klagar inte precis jämförelse med hur förra veckan var, fast lite har jag fått gjort idag jag har spolat mitt första duschavlopp och kanske det sista;) Men längtar ändå tills jobbveckorna är över och jag kan få somamrlov på riktigt

God morgon

Kategori: Allmänt

Sitter redo och väntar på pappa för att åka iväg och käka frulle nånstans, ser ut som mc nu haha;) Sedan blir det att handla mat så det finns matlådor veckan framöver då det blir mera jobb. Sedan blir det stan och vara med emma, elina och daniel och kanske gå på bio eller bada!

Igår var jag på tuna ett tag och var i borsökna, träffade sedan becca och hennes crew och olivia på stan och bowlade! Gick sådär men hamnade på en andra plats iaf och vann 20 kr av födelsebarnet Lukas. Sedan belv det en timme på first innan man traskade hemåt och sov.

Ska försöka denna vecka att flytta in i Ellinors gamla rum med nu när hon flyttat ut och har iallfall börjat rensat mina kläder och flyttat över de, fast det är mycket som fattas från ikea innan jag kan känna mig nöjd med rummet. En sak som är säkert är att det kommer vara väligt tomt här hemma till en början, men får se till att träffa min syster lika ofta ändå och inte tappa kontakten för hon är som en bästa vän för mig!

Dags för käk!

Avklarad

Kategori: Allmänt

Första jobbveckan avklarad då, äntligen! Har träningsvärk från rumpan och ner och har ont i ryggern upp till nacken, men vad gör man inte för lite pengar. Har fått göra lösöre, städat en massa efter bränder och åkt på vatten skada. Nästa vecka blir det att åka med spolbilen iaf.
Har just duschat och ska sova strax sen träffa becca, blir att chilla och så härligt härligt!


woop wooop, inne på jobb toan!