larssonulrika

God eftermiddag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i sängen och tar det lugnt efte en jobbig skoldag! eller inte. Vi körde bara sminkning idag efter vi hade städat salongen då jag sminkade frida och maja sminkade mig. Blev mycket nöjd:) Och imorgon är det endast matte nationella vi ska gå igenom sen är jag ledig fram tills tisdag så vi bara ska göra aktiviteter sen på torsdag är det avslutning!! Helt sjukt vad detta år ahr gått fort, känns som det var nyss man kom in i klassrummet och endast kände två stycken och hur tyst det var för ingen vågade prata med varandra. En riktig skillnad jämfört hur det är på dagens lektioner ;)

Ska snart träffa emma så nu ska jag fixa mig, ha det bra!


Resultatet efter sminkningen

Morsdag

Kategori: Allmänt

Igår var jag på kryssning då tillsammans med min syster, bror, mamma, mormor och morbror för att fira morsdag. Det var nåt barn tema med bollibompa, kanske inte det roligaste för min ålder men det var kul ändå! Det bästa var ju ändå buffén och lyssna på alla som sjöng karaoke ;)
Så den mesta tiden så blev det mycket av detta..


Haha trötta tjejer efter att gått upp 4 på morgonen.
Grattis mamma på morsdag i efterskott och hoppas du hade en bra dag! <3

En liten hälsning

Kategori: Allmänt

26/5

Kategori: Allmänt

me go shopping ey

Kategori: Allmänt

Dagen lite snabbt i bilder.

Taggar inför stan

Fick med mig ett linne med öppen rygg hem och ett par marinblå shorts

Och tre par sommar skor

Lyssnade sen på lisa som sjöng på josefs. Grymt bra den tjejen är! fick rysningar över hela kroppen. Vilken röst!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Sitter på matte lektionen som är helt onödig! Vi har betygsnack och de andra får göra vad de vill i tre timmar typ. Men ska inte klaga för slutar iallafall halv tolv och tror till och med att det kan bli tidigare:) Då blir det lunch sen sova ett tag tills Ellinor slutar sen blir det stan och tp!
Ha en bra dag

Make up

Kategori: Allmänt

hej på er! Skoldagen idag bestod utav nationella på förmiddagen som gick väl helt okej tror jag sen var vi uppe på salongen och hade sminkning och egen hårvård då jag sminkade Olivia och blev lite fixad jag med:)
När jag kom hem kollade jag slutet på gårdagens bb eftersom jag somnade haha och sen somnade jag till lite i sängen innan jag käkade och så blev det en timmas promenad idag med.
Resultatet på vardags sminkningen:)

Och en random bild på mig ;)



Imorgon är det onsdag vilket betyder lönedag! Och då ska det shoppas med syster min.

Are you ready or not

Kategori: Allmänt

Kom precis in från en timmas promenad, fy vilket skönt väder. Kändes att det behövdes efter dessa två dagar med en massa dåligt käk hehe;)
Annars så har jag varit på tuna park idag ett tag med tessa o edvin och baka gjorde vi också och tog det lugnt, råkade till och med somna ett tag där. Tessa och jonas satck iväg för att träna vid kvällen så jag passade edvin men han låg och sov hela stunden så jag fick det lugnt;)
Snart blir det lite bb sen läggdags, imorgon står matte nationella på schemat!

Nu kilar jag

Kategori: Allmänt

Nu åker jag till min syster för en hel dag med henne och prinsen! Vad vi ska hitta på visar sig:)
Klagar inte på att vara ledig;)

Sötnöt!

no regrets

Kategori: Allmänt

I'm alive

Kategori: Allmänt

Jordens undergång

Kategori: Allmänt

Är faktikst lite nojjig om att vi kommer dö om cirka en halv timma, och om jag fortfarande lever då kommer jag nojja tills 12 inatt eftersom alla säger olika med klockslaget. Så vem vet detta kan vara mitt sista inlägg någonsinn, isåfall vill jag tacka alla som gjort mitt liv så bra som det varit och gjort alla stunder minnesvärda.

Men nu ska vi inte vara sånna haha, för det kan lika gärna vara bullshit men just in case ;)

Min dag

Kategori: Allmänt

Har just klippt klart morfar, hade med mig saxarna hem den här gången ;) Idag har skoldagen varit riktigt lugn, blev sminkad först på frisör timmen fast om det passade mig vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om.. så blev att sminka bort och sminka om. förlåt frida haha:( Sen hade vi idrott och trodde vi skulle ha ki box eller något sånt men eftersom vi var så några som skulle vara med så åkte vi till slagsta glass istället och henke betalade. Ganska snäll rektor man har.
Kvällens planer ser ut nu som att jag ska träffa Olivia, rebecca, adam och rasmus men vad vi ska göra vet jag inte.

Mumma!

Vad har jag gett mig in på

Kategori: Allmänt

Min syster ringde mig nyss och undrade om jag skulle med och träna något medel styrk pass eller vad det var och såklart ville jag det när jag ändå tänkt ut o röra på mig idag. Men om jag kommer överleva återstår och se, vet iaf att min kropp säkert är död imorgon när vi ska köra body attack på idrotten, men det gillar vi! (Y)

Ojdå

Kategori: Allmänt

Har lite skuldkänslor. Min morfar skulle kommit nu till fyra och just nån minut innan skulle jag börja plocka fram allt och förbereda då jag inser att jag har tappat bort mina saxar och allt:( brukar alltid ha de här hemma men idag hittade jag inte de. Så stackars morfar kom nyss hit men fick vända igen så nu har vi bokat ny tid men hoppas att jag hittar mina saker i skolan nu annars vet jag inte vad jag ska göra.

Fick reda på att jag är ledig på måndag idag eftersom jag inte behöver gå på stugan! awesomee

Är det nu, nu som det tar slut

Kategori: Allmänt

Och här slutade det roliga, lite jobbigt att folk inte är ärliga bara men men.
Nu fokuserar vi på framtiden istället och glömmer allt förflutet!

the city

Kategori: Allmänt

Är just färdig fixad och vätnar på bussen till stan där jag ska möta Olivia och hoppas på lite nyinköp! Vad man ska göra resten av kvällen är inte helt bestämt en men det visar sig, blir iallafall något kul med mina bruttor. Tog en sovmorgon i morse som var väldigt välbehövlig sen blev det även en ganska långpromenad med musik, det bästa!
Men nu är det dags att packa väskan o kila, puss

blaha

Kategori: Allmänt

Finns så många himla många andra saker jag skulle vilja göra nu än att skriva ett dumt tal..

Vet inte vart humöret tog vägen nu när jag kom hem. Blir att ut o gå sen för att rensa tankarna även om jag inte kan komma på vad det är som jag behöver rensa i mina tankar. Nu ska jag gå o fortsätta hitta på bortförklaringar för att slippa plugga. Hejdå

Idag är det ingen vanlig dag!

Kategori: Allmänt

Har just vaknat av lite halvdålig sång av min pappa och syster, fick då skor och pengar och mer kommer på eftermiddagen! ;) Ska snart upp ur sängen o fixa mig innan jag ska traska till skolan för att ha engelska nationella hör- och läsförståelse sen får jag gå hem. Fast ska nog lägga mig på Strömsholmen med de bästa ett tag sen.
Ha en underbar dag för det känner jag att jag kommer ha idag!

1

Kategori: Allmänt

1 Månad kvar tills skolavslutning
1 dag kvar till födelsedag
Fan vad nice!
Har vart i skolan idag på förmiddagen fast om så mycket blev gjort vet jag inte. När jag kom hem klippte jag min systers kompis och passade på att sola lite i det härliga vädret. Drog sen ner på stan med ellinor för att leta present till mig haha, tråkigt att veta i förväg egentligen;) Snart ska jag fixa mig innan jag ska dra mig bort.
Ha en fortsatt bra dag!

Fredagen den 6/5

Kategori: Allmänt

Var vi hemma hos Anna o blev firade då vi käkade och snackade en massa skit. Tyvärr så smakade inte maten som den borde eftersom att köttet bara bestod av fett och var nästan rå haha. Men en sak är bevisat att tjejer och grillar hör inte hop, även om man heter Rebecca ;) Efter det drog alla och gjorde sitt och kan säga att min kväll slutade väldigt bra!
Nu ska jag vänta på den varma solen och gå ut och lägga mig och försöka få lite färg, senare blir det att vara fystränare tillsammans med emma.

2 dagar kvar;)

Födelsedags barnen

Happiness

Kategori: Allmänt

Emma hemma idag, finally! Blev att träffa henne elina o anna under dagen och blev även en sväng förbi tuna park. Nu ska jag sova och ladda om inför imorgon. Då blir det paintball på idrotten (hjälp?) och sen blir det att bli firad med Elina!
Godnatt alla!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Kort skoldag idag då, började 9 och hade nationella i engelska. Kändes bra, men kommer säkert gå dåligt bara för det som vanligt. Sen var det matte och lunch sen blev det att cykla hem i snö/regnet. Får se vad man ska hitta på resten av dagen nu då, förhoppningsvis ut o gå med elina;)
onödigt inlägg. Puss

Kompis det går bra nu

Kategori: Allmänt


nemen hej

Woho

Kategori: Allmänt

1 vecka! är som ett litet barn som räknar ner dagarna haha ;)

1 Maj

Kategori: Allmänt

Valborg igår då! Jag och Olivia hoppade på bussen till Daniel i mesta där vi grillade och hade det mys! Blev ingen brasa under kvällen men vi hade våran egna när vi själva grillade. Även med lite strul så var kvällen rolig ändå, tack alla!
Idag har jag varit uppe med tuppen och träffat adam o jacob sen iväg och storhandlat med far min då vi köpte en massa gott till vårat filmmys. Har nyss vart fystränare i Odlarn och nu får vi se vad som händer resten av dagen:)