larssonulrika

Goodie bag

Kategori: Allmänt

Första gången på dagen som jag verkligen kan sitta ber och ta det lugnt, det tackar mins fötter och ben för! Var på praktiken idag med Emma som sagt då vi fixade håret på varandra. Drog sedan till Ica maxi för att fortsätta fixa andras hår och göra reklam. Efter det blev det stadium, passade på att köpa lite nya träningskläder som jag hoppas jag får premiär använda snart.
Efter arbetet på Ica maxi fick vi alla en goodie bag med grejerna nedanför. Mycket bra saker och värt att hjälpa till för det + komp ledigt ;)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Strax blir det iväg till praktiken till tre sedan blir det iväg till ica maxi och göra reklam för våran linje och styla folk under kvällen. Lite synd att man missar träning pga det men blir nog kul.
Sedan klockan åtta ska jag på personal kväll eller nåt på stadium och få lite rabatter, ska passa på att köpa lite träningskläder då!
Ha en bra dag!

Måndag

Kategori: Allmänt

Har man tråkigt en måndagskväll så har man!

Jul mys

Kategori: Allmänt

Första advent igår då vilket resulterade med jul bak och mys med syskonen, Jag själv bakade ingenting men funkade lika bra att provsmaka av de andra ;)
Det börjar närma sig!
image description
image description
image description

Den gångna veckan

Kategori: Allmänt

Blogg.se vill inte samarbeta med mig!

Sméskäret

Kategori: Allmänt

Mot lunch ska jag bege mig mot stadens ishall och hjälpa till under sméskäret. Jag ska vara speaker/fixa musiken. Oh my säger jag bara... får se hur det går men som tur va hjälper Lovisa mig!
Nu ska jag iväg och handla men min bror och pappa, och klockan är bara halv nio...

Fredag morgon

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från dagens träningspass. Det blev joggning i 20 minuter och gick en kvart = -280 kcal. VAr redan klar vid tio och drog mig ut innan jag knappt hade vaknat. Är skönt med de här härliga sovmorgonarna när man får ut någonting utav dem!

Akuten

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället och laddar inför timmar sittandes på akuten, snabbar än så lär det nog inte bli. Så kan det gå när man har en knäpp tjej till kompis ;) ska nog försöka få de att kolla på min knöl på ryggen också, lika bra det. Ser ut som en tant som är 70+ med kutrygg, har hört att det är snyggt..
Jag och Fridis på salongen!

1 månad 1 dag

Kategori: Allmänt

Har just slagit in alla julklappar nu som ligger och väntar på att öppnas i mitt lilla hörn. Är riktigt skönt att nästan vara helt klart med alla klappar när jag vet flera som inte ens har börjat så nu slipper jag tänka mer på det. För övrigt har jag ingen julkänsla alls trots att det är första advent på söndag redan.

Nk

Kategori: Allmänt

Energiförbrukning hit och dit, orkar inte plugga mer för tillfället. Imorgon är det sista provet för veckan och sedan är det helg. Underbart. Imorgon ska kvällen spenderas med Elina och hitta på nåt roligt och fartfyllt förhoppningsvis!
Nu tillbaka till plugget..

Ett ord

Kategori: Allmänt

Mjölksyra. Det är det enda jag har att säga. Fy fan vad skönt

"The less you care the happier you will be"

Kategori: Allmänt

Disaster

Kategori: Allmänt

De har stängt av all el i lägenheten fram till lunch vilket innebär att jag måste gå på toa i mörkret, kan inte kolla tv eller sitta vid datan innan jag går till praktiken. Och jag måste även sminka mig i mörkt ljus och kan inte platta håret. Vill inte veta hur jag kommer se ut idag..

Dont pray for me

Kategori: Allmänt

Redan måndag igen och längtar som vanligt redan tills nästa helg. Idag var det svenska prov och träning som stod på dagens schema annars har dagen varit ganska seg, som måndagar har en tendens att vara.
Ska strax krama kudden och förbereda mig för prov nr 2 för veckan. Godnatt

Då kör vi

Kategori: Allmänt

Vet inte hur många gånger man intalat sig själv att börja på sitt "nyttiga liv" på måndagar men tänkte ge det ett nytt försök imorgon igen. Vad har jag att förlora liksom ;) Har även laddat ner lite nya appar till mobilen som ska hålla mig motiverad. Shape up är en av de som jag hade på min tidigare telefon som jag ger ett nytt försök med. Runkeeper är det andra och laddade även ner "Ab workout" för magen då man kör några övningar varje dag tillsammans med en tjej på en video. Har redan kört dagens pass och ska försöka resten av dagarna med.
Har fått nog av allt skäp och sött, nu ska det bli skärpning

Bio

Kategori: Allmänt

Kom just hem från att ha kollat bio med Jacob. SKulle ha kollat på "in time" men blev "tower heist" istället. Det var en action/komedi film, är egentligen inte så mycket för action men den var helt okej! Nu ska jag kolla runt lite innan jag ska sova. Natti

Ullared

Kategori: Allmänt

Detta fick jag med mig hem:
2st kuddar till rummet
En len pläd
iPhone skal+skydd
"one piece"
Torr schampo+hår inpackning
Klocka
Örhänge+2 armband+en ring
Klippkappa
Body scrub
Tuggummi
Prydnadshjärta
Nagellack
Foundation
3 bhar
5 trosor
Och en massa julklappar som jag inte kan skriva ut här ;) nu ska de slås in!

Yes

Kategori: Allmänt

En timma to go!
Vi har det bra här bak i bilen..

Salongis

Kategori: Allmänt

Tog ingen bild på Fridas resultat men blev verkligen en förbättring!

Shop until you drop

Kategori: Allmänt

Är morgondagens motto. Om jag hittar något vill säga men det lär jag göra.
Imorgon bitt kl 7 börjar resan mot Ullared!

Never say never

Kategori: Allmänt

Ska aldrig mer säga något mer ont om Justin Bieber efter att ha sett filmen.
Och just nu gör jag allt annat än att städa som jag har skjutit upp hur många dagar som helst, får bli senare under dagen.
Idag har jag inte direkt gjort något vettigt, var ute en sväng och gick imorse och sen har jag bara kollat film och karatefylla. Haha sjuk serie säger jag bara!

Gullunge

Kategori: Allmänt

Mys lördag

Kategori: Allmänt

Just nu- ligger i sängen och läser Liza Marklunds bok "gömda" men en massa ljus tända i rummet, mys. Men måste säga att boken är hemsk.
Fast nu ringde pappa och förstörde allt mys, nu blir det på med jobbarkläderna och ut och fara!

Vilken lättnad

Kategori: Allmänt

Kändes underbart att åka hem från jobbet efter en jobbig vecka och veta att man inte behöver åka tillbaka dit på ett tag igen. Kan säga att jag uppskattar skolan mer nu haha. Belönade mig och min trasiga kropp med en påse godis när jag kom hem innan jag drog vidare på annat skoj.
Idag vet jag en sak som är säkert vad jag ska göra. Plugga!..

Go kväll

Kategori: Allmänt

Veckan rullar på och mina lov dagar består av brand sanering varje dag. Idag efter jobbet drog jag ner en snabbis för att fika med Olivia och även kika på kläder. Fick med mig två tröjor och en bandeu bh och nu ekar det i plånboken, men det ska bli skönt med lön senare!
Blir tyvärr inga bilder i detta inlägg heller, är alldeles för trött för att pilla med det.