larssonulrika

Och hej ginger och brownie

Kategori:





Bye bye blondie

Kategori:



1 vecka

Kategori:

7 dagar kvar.. ;)

Fundersam

Kategori:

Första tanken när något ligger på bordet som inte borde legat där är vem som har brutit sig in i min lägenhet, men när jag fick mig en närmare titt kom jag på att min syster skulle komma förbi för att hämta en sak. Är så otroligt glad över att ha fått de syskon jag har <3

Hjärta

Kategori:

Älskade vän <3

Promenad

Kategori:

Underbar morgon! Vid 9 snörade jag på mig gympaskorna och tog mig ut för en liten promenad i den sköna höstluften. Älskar att gå ut och gå i svalt väder innan man käkar frukost med ny musik i öronen, då får man riktig energi och kändes som att jag skulle kunna gå hur länge som helst men magen började kurra tillslut. Testade till frukost en sak som min syster tipsa mig om, naturell riskaka med jordnötssmör utan socker med banan på, kändes som att äta godis till frukost ;) nu blir det bad och ladda om för ett 3 timmars jobbpass, lagom såhär på en fredag ;)

Fula fötter

Kategori:

Bland de värsta smärtorna är ju att slå i tårna i något vilket jag råkade ut för tidigare idag. Slog i foten i sängkanten och stupade direkt ner på golvet av smärtan, grinade som aldrig förr tillsammans med asgarv för hur rolig jag måste sett ut men upp från golvet kom jag inte. Tillslut så var jag uppe hoppandes på en fot men usch vad ont det gjorde. Tänkte först om man skulle åka till akuten om nåt hade hänt i foten men behövde åka och jobba och det blev bättre tillslut men nu när jag kom hem såg jag att händelsen hade lämnat märken efter sig. Kan man tänka sig Att den är bruten?