larssonulrika

slut som artist

Kategori:

Ett elva timmars jobbpass är avklarat med en halvtimmas rast under dagen och annars konstant med arbete. Ont i ben och slut i huvudet nu. Godnatt

Mys på hög nivå

Kategori:

Hypnositören

Kategori:

Blev en ganska spontan roadtrip igår till heron city för att kolla på filmen hyptnositören som hade premiär igår. Men innan det befann vi oss i Mariefred och lagade god tacos tillsammans och hade det trevligt.
Filmen för övrigt var riktigt bra! Var lite i samma stuk som wallander eller beck men den här var klart mycket bättre, men riktigt brutal och hemsk var den. Filmen utspelar sig tydligen från en bok och nästan som att man blir sugen att läsa den eftersom böcker nästan alltid är bättre än filmerna. Rekomenderar filmen iallafall starkt!

Gifts from USA

Kategori:

Student

Kategori:

Studentklänning beställd och klar idag! Fast har ju iof inte prövat den än..
Studentkryssning även den bokad och betald.
Det återstående är mössan som blir bokad efter höstlovet, flaket som också bokas inom kort, sedan är det bara nedräkningen med vars fester som tillkommer där plus alla andra roliga förberedelser inför den stora dagen. Är så förväntansfull så jag spricker. Är ett tag kvar men det kommer gå undan och den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Lite vardagslyx

Kategori:

typiskt

Kategori:

Varför får jag alltid en crush i killar i filmer? och varför är inte vanliga killar som de?
 

Regnrusk!

Kategori:

Kom hem från jobbet för ett tag sen, blev att cykla i regnet så man blev lagom blöt. Nu blir det krypa ner framför soffan under filten och med lite mat framför desperate housewifes. Bara att ladda om inför morgondagen då det blir jobb 7-15. 
Blev positiv överraskad nyss när jag gick in på coops hemsida för att se hur mycket jag är uppe i med återbäringen och möttes av en fin summa pengar som jag inte vetat att jag haft på coopkortet pga personalrabatten. Bara att shoppa mat nudå.
 

True story

Kategori:

Projekt brudkrona

Kategori:

Mitt och Majas konstverk!

längesen

Kategori:

Här var det ett tag sen sist! Ville bara påpeka att ni som inte sett magic mike, gör det! What to say.. mums ;)

Det var på tiden att träningskläderna kom fram

Kategori:

Jag om sisådär tio år kanske?

Kategori:

i like that

Kategori: