larssonulrika

Juli månad

Kategori:

Jobb jobb och åter jobb. Så ser min vardag ut. Förra veckan var det 10 dagar i rad med två dagars ledighet och nu är jag inne på 9 i rad innan jag får en dags ledigt. Men får skylla mig själv som hoppar in och jobbar hos pappa när jag är ledig på coop.  Tisdagens ledighet kommer behövligt iallafall!
Imorgon går vi in i Juli månad då månaden min syster kommer hem är här! Efter 13 månader får vi äntligen se henne i Sverige igen, de här 22 dagarna kommer att gå undan, det vet jag. Och denna månad är även den som jag kommer kötta sönder i köttdisken med start imorgon ;) Händelserik månad!

Borta

Kategori:

Haha är tvunget att visa. I söndags efter jobbet var jag så trött så somnade bums trots att det bara var eftermiddag. Vaknade upp tre timmar senare och inser att jag har egofotat mig själv i sömnen. Hahah! För några år sen vet jag att jag har skickat sms i sömnen och nu detta, vad händer här näst?

Ett ord

Kategori:

Kaooosss angående dagens stängning. Som ett plus på det hade jag världens huvudvärk och hungrig, ingen fin kombo. Och förstår mig inte på kunder som kommer en kvart innan stängning och ska skicka iväg typ 10 paket och så.. Aja efter 10 dagars arbete så har jag två dagars ledighet som inte kunde komma mer lägligt.

Kvällsmat

Kategori:

Blev kasslersallad som kvällsmat efter jobbet som ska avslutas med lite jordgubbar. Lite sommarkänsla måste man ju få när man tyvärr inte kan få den utifrån då jag är på jobbet under solens bästa timmar

Miljonär kanske?

Kategori:

Det lönar sig att vara en snäll jobbarkompis

Present

Kategori:

Fick en försenad studentpresent idag från saknade syster. Ett jättefint armband med texten "Jag älskar dig syster" ingraverat. Tack <3

Sovmorgon

Kategori:

Vakna imorgon utan väckarklocka, både välbehövligt och uppskattat.
One man's trash is another man's treasure

Ulrika i ett nötskal

Kategori:

Vaknade upp imorse utav en smäll. Jag visste inte om det var åska eller krig utanför, kollade vädret på mobilen där det stod att det var sol för tillfället så då antog jag att det var krig. Lyssnade i trappen om grannarna sprang ut men där var det tyst. Hörde en till smäll och förstod att det var åska, försökte hålla mig lugn och lägga mig igen vilket var omöjligt så jag drog snabbt på mig kläderna och sprang längst ner i trappen och satte mig. Grannarna som gick förbi och ut med deras paraplyn måste tyckt jag var störd. Avslutade med att jag tog kontakt med Emma som är minst lika rädd och har gått ut i bilen och satt sig och vi bestämde frukost träff på mc, det var min morgon det ;)

Student 060613

Kategori:

Vet inte riktigt vad jag ska säga, finner inga ord. Studenten var grym och hela dagen var lyckad och kunde inte önskat något mer förutom att ha min syster vid min sida. Flaket var helt klart bäst och jag ville aldrig kliva av och känns tråkigt att jag aldrig mer kommer att få uppleva det. Tack allihopa som gjorde min dag till en utav de bästa!
Snodde några bilder av min syster och eftersom att jag lägger upp från mobilen blir de inte i ordning.

Nu köör vi

Kategori:

Jobbschema

Kategori:

Hej jag har inget liv i sommar

Sinnes var ordet

Kategori:

Övertaggad tjej här. Igår var jag helt tvärtom och var inte alls taggad och bara låg i sängen och mådde dåligt. Men nu är vi bara timmar ifrån och det känns ofattbart och lite läskigt. Nu som livet börjar?
Datan har ju lämnats in till skolan under sommaren så sitter och nöter studentflaks texter här med mitt lilla headset ;)

Fransförlängning

Kategori:

 

Dragqueen varning, före och efter 

 

Typiskt

Kategori:

Att bli sjuk de sista dagarna innan studenten