larssonulrika

Nytt år

Kategori: Allmänt

Sista nyåret som man firar idag då, sedan går ju jorden under ;) Så idag bjuds det på roligheter. Har just kommit hem från en springtur med syster i Odlaren och ska ta ett bad nu innan det är dags att börja fixa sig.
2011 var ingen höjdare men har en känsla att 2012 kommer blir mitt bästa hittils, Underbart!
Gott nytt år alla fina läsare!

Bättre sent än aldrig

Kategori: Allmänt

Julafton

Puss

Kategori: Allmänt

Natten spenderas hos snoris ungen!

Hej igen

Kategori: Allmänt

Har för tillfället gått i ide och bor numera i min säng tillsammans med greys anatomy, har snart kollat klart två säsonger och är inne på min tredje dag ;) Men idag ska jag ta tag i mitt liv och röra sig mot min syster för att klippa hennes kompis och därefter ska jag sola och gå på stan med Rebecca.

God jul på er

Kategori: Allmänt

Nu är de flesta klapparna under granen och nu inväntar vi bara att alla ska komma innan det blir matdags. Mumma!

Om magen själv får välja

Kategori: Allmänt

Dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Har vart en ganska jobbig natt för min del, hade svårt att somna igår kväll till och börja med, eller ja en halvtimma tog det och det är länge för att vara jag. Sen vaknade jag klockan fem för att svara på några sms och så, då jag blev aspigg och låg och funderade och spelade på mobilen och lyssna på musik fram till klockan sju.. men som tur var kunde jag somna om då och sova i tre timmar till.
Hade planer att gå ut och gå men vaknade nu med ont i halsen så tror jag skippar det för vill inte bli sjuk nu under lovet när det ska hända en massa skoj. Senare idag blir det sista julfixet inför imorgon!

Just nu

Kategori: Allmänt

Smälter

Kategori: Allmänt

2 dagar

Kategori: Allmänt

Köpte en tröja igår på stan med dragkedjor på sidorna, det gillas. Fick också med mig hem ett presentkort på bio från mina gulliga handledare!
Nu ska jag fixa mig klart och röra mig mot stan och möta Rebecca och sen blir det julbak!

Sådär

Kategori: Allmänt

Då var de sista julklapparna klara och magen fylld med för mycket mat. Onepiecen är på och nu blir det säng läge tills det blir lite combat ikväll!

så skönt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag till skolan för att få mitt lov! så otroligt skönt att inte behöva få vakna till väckarklockan än på ett tag. Sedan blir det luncha och shoppa på stan.

-

Kategori: Allmänt

Prov

Kategori: Allmänt

Nu åker jag till skolan för lite engelskaredovisning och imorgon går jag på lov! Underbart

Plugg

Kategori: Allmänt

Har just skrivit klart mitt plugg inom naturkunskapen, nog ca en och en halv timma och nu känns det underbart. Det ska bara skickas in och sen är jag klar med A kursen. Är ganska slut efter dagen men den har varit kul och inte som alla andra. Nu ska jag ta mig ett bad innan jag ska krypa ner och sova.
Godnatt

Jag lever

Kategori: Allmänt

Igår blev det som sagt att iväg och fira Nathalie, grattis igen! Blev en helt okej kväll och hann till och med dra till sporthallen ett tag för att kolla nattcupen.
Nu ska jag snart sova och förbereda mig för imorgon då jag ska till Stockholm med några från skolan och vara med och sitta i publiken under inspelning av underhållnings programmet "minuten" på svt. Blir nog awesome!
Slänger upp några fräscha bilder ;)

Walk

Kategori: Allmänt

Hej på er, har just slängt i mig lite fil och ägg och ska just knyta på mig gympaskorna för att traska en timme innan skolan börjar. Älskar sovmorgon!
Och ikväll blir det iväg och fira en vän som fyller år idag, blir nog super!

attack

Kategori: Allmänt

Har nyss vart iväg en sväng på bodyattack. Fast riktigt till slutet kom vi inte. Kan säga att det var mycket hänh och släng med armarna och skutta upp och ner så efter 30 minuter så hade vi fått nog och smet ut. Definitivt inte min grej och inget som kommer göras om ;)

Mellanmål

Kategori: Allmänt

Har klippt klart Sofie nu för en stund sen och ska lägga mig med min skål fruktsallad i sängen nu och kolla ett avsnitt av paradise. Sen blir det nog ner till gympozz för träning nr två idag!

Go kväll

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och äter fruktsallad till kvällsmat och ska snart dra ner till stan för att träna ett pass bodypump. Tyvärr så går jag emot sjukgymnastens råd att endast köra det en gång i veckan, men det är ju bättre än att inte träna alls så är lika bra att köra på, right?
Idag var det sista gången på praktiken innan jul, känns skönt för då vet man att lovet närmar sig. Endast en vecka kvar nu! Och finns inget att klaga med att jag är ledig imorgon, har fått komp efter ica maxi kvällen. Så då blir det förhoppningsvis träning och kanske stan men ska iallafall klippa Sofie.
Ha det bra!

För och efter

Kategori: Allmänt

happiness

Kategori: Allmänt

2012

Kategori: Allmänt

Nu börjar 2011 lida mot sitt slut och det är sjukt hur snabbt ett helt år kan gå. Jag hoppas att 2012 kommer vara bättre än detta år, vilket det känns som att jag säger varje år. Men jag är ganska säker på att det kommer uppfyllas nu, så mycket kul som väntar mig detta år. Att jag fyller 18 är bara ett av allt, känns som att mitt liv börjar där.
Utomlandsresa, krogen, körkort, inviga min nyblivna bil för att nämna några ;) höhö har ju gått och blivit med bil som väntar på mig och mitt körkort. Då ska det åkas på roadtrip!
Och om jag får som jag vill under 2012 så har jag ett jobb och flyttat hemifrån, men drömma kan man ju alltid.

Julavslutning

Kategori: Allmänt

Idag var det julavslutning för alla åkare i ishallen så jag var där för att kolla på alla duktiga åkare och min grupp som var fina pepparkaks gummor. Sedan blev det lekar och fika som vanligt, fick även med mig lite gott hem ifrån klubben och en åkare, så gulligt!

New

Kategori: Allmänt

Köpte ett par skinnbyxor på min runda genom Tuna park med pappa, as sköna. Nu ska jag bege mig till min andra runda fast med syster.

 

Mycket fint

Kategori: Allmänt

Fick just för mig att försöka ändra min header på egen hand, vilket inte gick så bra så jag sket i det så den får se ut som den gör tills jag hittar någon som vill hjälpa mig. Pallar inte alla koder hit och dit.
Idag blir det antingen ikea eller tuna park som står på schemat. Är lite surt att jag tapapt mitt bank kort så blir mest att kolla på saker för min del tyvärr, fast jag skulle jätte gärna vilja köpa ett par nya byxor så vi får se hur jag gör.
Vad jag ska göra resten av dagen återstår att se.

The more I get the more I want

Kategori: Allmänt

Everybody say wehoo

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Den ska spenderas med min efterlängtade Rebecca! Men först ska jag ta mig igenom naturkunskapen innan jag kan ta helg på riktigt.
Blev förresten utagen till första reserv till skol sm för herrfön och trendklipp i stockholm!

Ledig

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället i soffan och har just käkat upp min frukost. Blev en skön sovmorgon för min del, behövdes. Frågan är vad man ska hitta på resten av dagen men ikväll blir det nog träning!

Expresso house

Kategori: Allmänt

Föningen gick helt okej men inte blir det något sm för mig tror jag ;) nu är jag hemma och laddar om innan ett träningspass och fys pass med ungarna i ishallen. Imorgon är jag ledig, sköönt!

Slänger upp en bild på mig och Julia från våran väntetid innan salongen.

Sjukgymnast

Kategori: Allmänt

Kvart över åtta var jag på plats på vårdcentralen för att kolla upp min rygg. Det visade sig att jag hade en fettknöl haha.. Så fick övningar jag skulle få göra och så ska det bli ett litet läkarbesök också senare.
Nu sitter jag i skolan och ska snart på lunch, sedan blir det uttagning till sm med herrfön.

Hemskt

Kategori: Allmänt

Tycker så synd om lilla pojken..

Tack Papi

Kategori: Allmänt

Har fått en för tidig julklapp så nu ska jag inviga min tv med att titta på breaking dawn part ett, visserligen med dålig kvalite men det får gå. Sedan väntar Grinchen på mig. Mys!

Morgon!

Kategori: Allmänt

Morgonpromis

Privat

Kategori: Allmänt

Insåg just att jag ska öppna en ny blogg, med lösenords skydd. Kommer fortfarande att skriva här men måste ha den andra för mig själv och skriva av mig om sånt som jag inte kan göra här. En för endast mig. Jag gör det mest utav att jag någongång vill gå tillbaka och läsa om sådanna saker och jämföra då med nu. Det får bli min dagbok.

Min lördag

Kategori: Allmänt

Klippt klart

Kategori: Allmänt

Nu inväntas finbesök!

It's Friday

Kategori: Allmänt

En jobbig skolvecka är just passerad, ska iväg om ett tag för naturkunskap bara men annars är det helg för min del. Ikväll blir det att klippa pappa sen mysa till max med Elina, ett bra sätt att inleda helgen med!

Sjukt

Kategori: Allmänt