larssonulrika

Höstvandring

Kategori: Allmänt

Idag gick i höstvandring ist för vanliga lektioner, riktigt skönt att man fick sluta tidigt! Gick från stan till vilsta och i skogen till skjulsta där vi grillade korv sen blev det hemåt.
Frågan är ju bara vad man ska hitta på nu, kanske sova lite?
Aja får se ha det bra

hey sweetie

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska duktig, efter jag hade tagit ett bad började jag att städa utan att bli tillsagd haha;) Vet inte riktigt varför men kan känna sådär ibland, men endast när jag är själv hemma haha.

Ikväll blire förmodligen moff och myskväll med någon film med tjejerna, passar ganska bra idag till vädret.

Gårdagen var awesome ( ;) ) och i skolan fick vi börja färga folie slingor på våra dockor, var ganska svårt men tyckte jag fick till det på slutet så det var skoj!

Onödigt inlägg men what ever, ha det nice!

sad face:(

Kategori: Allmänt

Har just tittat klart på the last song, påminner lite om dear john/a walk to remember filmerna. Slutade iaf med att jag låg här i sängen och grät haha:( har blivit väldigt känslig med sånna slags filmer :p

Trötter

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng och börjar känna mig sjuk:( inte kul alls! så blir väl att ligga här och kolla lite desperate avsnitt, men jag klagar inte för det nej. Men det fattas bara glass (a)

Idag fick vi sluta halv 11 från skolan, sjukt skönt. Skulle egentligen sluta halv 12 men vi var så duktiga på idrotten så. Onsdagar lär väl bli veckans höjdpunkt nu eftersom vi slutar som vi gör:)

Har inte så mkt mer att säga förutom att förmodligen blir jag moster i veckan, känns awesome!!

Mobil rensning

Kategori: Allmänt

Firade Maja






Hajken


Flottracet i skolan





bläää

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan just nu och ska ha engelska. jag tror jag dör av hunger snart och ändå är det en timme kvar tills lunch :( usch fy o blä!