larssonulrika

Vi alla har en gång varit små

Kategori: Allmänt






Haha järngänget


HAHA pinsam tjej ramlar ner i dasset

Grattis

Kategori: Allmänt

Grattis mamma på 40 års dagen, älskar dig! <3


Just gjort mig klar nu och väntar på att bli upphämtad och åka till mamma och fira henne, sen ikväll blir det att träffa Emma och Maja och hitta på nåt kul men vad får vi se:)



Jag today

Dagarna försvinner

Kategori: Allmänt

Igår var vi och lyssnade på två st föreläsninger med skolan. Ena handlade om homo och bisexuella och transsexulla eller var det hette och tyckte inte direkt att den va någon rolig att lyssna på.
Efter den kom 5 st från AA och pratade om deras liv och måste säga att det var svårt att hålla tårarna inne när man lyssnade på de och deras liv. Som tur var hade de bekämpat det där nu men det var riktigt hemskt att höra.

Slutade lite innan ett så drog hem och tog ett bad och fixade mig för kvällen då jag träffa maja och becca o drog ner på stan där de åt sen åkte vi till emma och sedan vidare till adam där vi var under kvällen:) Vakna upp hos emma och vi åkte till ishallen där jag har hjälpt domarna hela förmiddagen. Riktigt kallt var det! Men det var riktigt kul att se Julia och Elina att åka och måste bara säga att de har verkligen utvecklas massor sen sist jag såg de tävla. Grymt kul att se.


Och just nu sitter jag och väntar och ser vad som händer med denna kväll.

Riktigt skönt att vara ledig på måndag med!:D

Julafton

Kategori: Allmänt

1 månad kvar bara! längtar, men har lite svårt att intala mig själv att det är verkligen bara är så kort tid kvar. Det största problemet nu är bara vad man ska köpa till alla, det är alltid svårt.


Äntlingen har de dåliga dagarna lidit mot sitt slut. skönt måste jag säga



Typ så glad haha...

Praktik

Kategori: Allmänt

Praktik idag då. Fick inte göra så mycket men det tackar jag för, kände mig som en zombie typ. Det enda jag fick göra var tvätta ur färg från de som arbetar där och lära mig att svara i telefon haha. Fick som tur var sluta ca halv fem istället för sex (Y)
Sen jag kom hem har jag bara käkat och tagit ett bad och nu har jag faktiskt min sov tröja på och krypit ner och väntar på paradise som ska börja som jag ska kika på med min syster sen blir det nog att krama kudden.

Puss

Ögonen svider och hjärtat det bränns

Kategori: Allmänt

Vaknade just, hihi. men var faktikst uppe tidigare och var tränare så har faktikst redan vart igång. Vet inte om jag ska försöka somna om ett tag tills jag ska klippa mamma eller hur jag gör. Ska nog iallfall göra iordning nåt att äta.

Helgen har gått fort som vanligt och längtar faktikst redan till nästa helg. Imorgon blir det praktik iaf och hälsodagar på torsdag o fredag så jag hoppas på att det går snabbt.

Tack hej, fuck dig. Jag har fått nog

jahapp

Kategori: Allmänt

...


Nu åker jag till kjula med tjejerna och hoppas att de kan göra mig på bättre humör, men det lär de ju göra !

Klagar inte

Kategori: Allmänt

Började som vanligt 20 i 9 imorse och hade idrott, där fick vi bli masserade med olja och även massera den andra sen var skoldagen slut vid halv 11, inget jag klagar på! Sen gick vi o käka black & white i skolan och hoppa på bussen hemåt.

Nu blir det plugg för hela slanten, har fler novellanalyser jag måste göra som ska vara klart till imorgon som är helvetes dagen:( 3 timmar svenska och sen 3 timmar engelska, jippie. Kom på nu också att jag tror att jag har muntlig frisör redovisning med....
Aja dags att börja!



Som tur var har jag den här som väntar på mig när jag är klar!

Ledig

Kategori: Allmänt

Ledig idag vilket man inte klagar på! Men var i skolan vid 11 på utvecklings samtal som gick hyffsat. Men var inte så kul att gå ut i det här vädret..
Hatar verkligen det här vinterblasket och allt, blir bara på så dåligt humör av det. Har lust att köpa nåt gott och bara lägga mig ner och göra ingenting idag, men orkar man gå ut igen? nä.
Kom och tänka på det här året som gått när jag satt på bussen hem. Har nog aldrig seriöst vart såhär dåligt, hade känn redan från första dagen att det skulle bli ett dåligt år som egentligen har vart helt meningslöst och inget har typ hänt, inge kul iaf förutom ett par enstaka. Men som tur var är snart det här året slut och ser fram emot nästa och hoppas på ett bättre år då!


<3

Känner att jag bara skriver och klagar jämt, funderar på att sluta skriva överhuvudtaget

Ego

Kategori: Allmänt

I väntan på att emma ska sluta jobba...





Har man tråkigt så har man

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Blev att åka ner på stan och sätta sig på 1st igår kväll tillsammans med maja och rebecca, sen gick vi runt på stan tills emma hämtade upp oss och vi skjutsade hem killarna sen hem till emma igen där becca blev klippt:) Efter det blev det att gå till en av majas kompisar och vara där under kvällen, mycket skoj! Natten tillbringades borta istället för att ha sällskap här. Pappa kom och hämta mig för en timma sen ungefär och nu sitter jag här och har just käkat.

Klockan två när emma slutat jobba ska vi förmodligen träffa maja också och hitta på nåt, och kvällen får vi se hur den blir !



Mys med Edvin igår!

miss u

Kategori: Allmänt

Då gör vi ett försök att gå till skolan idag då, får se om jag klarar av dagen med min hals men det visar sig.
Efter skolan om jag överlevt blir det att klippa rebecca !
Nehe kanske bäst att gå nu? Tror jag skippar bussen idag, den lär väl vara sen och överfylld

Snö!

Kategori: Allmänt

Har fått värsta längtan till julafton pga snön ovanligt nog, brukar annars ogilla snön. Men kanske bara känner såhär för att jag inte vart ute nåt sen snön kom och inte vet hur kallt och jobbigt det väl är så det lär väl ändra sig;)
Men såhär inomhus trivs jag med snön och tycker bara det är mysigt! Speciellt med tända ljus och nåt gott att äta till

:)

Kategori: Allmänt

Happyface idag!

Saw 3D

Kategori: Allmänt

Var och kollade på saw 3d idag med maja och rebecca, kan säga att enligt mig så blev det inte så mycket 3d men det var bara för att jag blundade varje gång allt slungades mot en(A) Annars var filmen bra förutom att alla dog hela tiden och man blev förvirrad i slutet, men det blir man i varje saw film slut. Måste bara säga att vi var über snygga i glasögonen!

Ont

Kategori: Allmänt

Kan inte sova :( visst kan väl vara för jag somna mellan 8-9 men ändå.
Min mun dödar mig, gör jätte ont om jag bara tar på kinden på höger sida där mitt tandkött svullnat upp där bak, känner också att jag har en knöl under käken, läskigt:( är nog bäst om mamma kanske försöker ringa tandläkaren idag. Vill ju bli frisk med nu!