larssonulrika

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Har just spelat tennis på wii med jonathan och nu är han och ellinor ute och cyklar, Vi är nämligen barnvakt för mamma och pappa är på 40års fest. Vi väntar på att therese och jonas ska komma och vi ska beställa pizza och hyra film ser det ut som.

Annars sitter jag och smsar med becca, hoppas det har gått bra för henne på tävlingen i skåne:)

Hittade en tjocktröja tidigare idag när jag var på stan med elina, sen har vi varit ute och stekt ,hur skönt som helst i den här värmen

ses!

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår var det "grillkväll" utan grill hos ella, vi satt på gården och åt kyckling och rå korv med potatis sallad, mums! Spm vanligt blev det en massa skit coh tjejsnack, det var riktikt mysigt sen åkte jag hem vid 10 när det blev för mörkt och kallt för att stanna ute. Men det här får absolut göras om, speciellt massor under sommarn :)




Fick inte tag på någon bild på ella men det var nog mest för att hon sprang upp för att hämta nåt när kameran var uppe.


Slänger in en bild från moppe dagen nu också, På bilden-matilda

Inte den gladaste

Kategori: Allmänt

Fick just höra att husetom vi var på husvisningen i helgen (som hade allt för oss) hade någon lagt bud på, under priset som det var sagt! Och vi verkar inte bry oss, eller jo jag och ellinor stör oss. Nu när vi har chansen borde vi ju ta den, liksom nära till allt, billigt, barnvänligt, tillräckligt stort till oss kan fortsätta hur länge som helst egentligen.

Men aja, borde ha lärt mig nu att inte ha för höga förväntingar på något alls, blir ju ändå inte ofta som man får det man vill.


Nu ska jag stänga in mig och kolla på några bra avsnitt av sex and the city!

Twilight

Kategori: Allmänt

Nu ska jag faktikst ta och kolla på twilight bara för att jag blev sugen när jag såg på bloggens första sida;)

Moppe dag

Kategori: Allmänt

idag i skolan hade vi moppe dag typ tills lunch, började med att vi fick lyssna på typ några poliser och sen 2 st killar från fordons programmet, inte så jätte kul för att man inte kunde sitta still på stolar som man typ gled av från.
Aja, sen så gick vi för att läsa några papper och togs in 3 och 3 och man skulle typ testa åka moppe fast i ett slags tv spel, kan säga att det gick helt okej, var iaf bäst ifrån min grupp:D, men jag körde in i en bil tillslut.

Sen drog vi ut för att köra riktig moppe i en bana. det var riktigt kul! så nu är jag fett pepp på att skaffa, men jag vet inte om jag vill ha eu moppe lr inte, känns så jobbigt att skaffa "körkort" men då får man ju iallfall åka på vägarna.  Banan var helt okej, fast det gick lite segt för det var så lätt att man åkte för snabbt.

Sen efter lunch hade jag bara en lektion sen sluta jag. Och nu väntar jag på att vi ska på utvecklings samtal
hejdåå

partaj

Kategori: Allmänt

snart ska jag börja göra mig i ordning för att åka till denna tjej och fira henne.

Var tidigare idag på en husvisning senare på stan där jag hittade en kjol till mig och presenter till rebecca. Kommer iallfall bli grymt kul!

LEDIG

Kategori: Allmänt

Idag äe odlarskolan lediga, hur skönt som helst! jag som hade hoppast på att få sova ut men det går ju inte när alla här hemma ska iväg, så jag vaknade halv 8. 

Funderar att snart äta frukost sen ska jag väll göra mig i ordnig till ASK som jag och elina ska till vid 10. Har fortfarande lite träningsvärk därifrån från i  förrgår men jag kör på ändå idag.  Det var faktikst riktigt kul förra gången, vi var 5 st och höll ihop därbort, kanske man borde skaffa årskort? får fundera på det.

Sen efter lunch åker jag till rebecca och chillar. kanske tar en cykeltur och köper glass!



<3

Nån dag i påsk

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag berättade om den dagen under påsklovet som therese kom hit och hämtade mig och ellinor och sedan åkte vi vidare till Näshulta och tog massa foton, det var iallfall hur skönt som helst. Sen åkte vi till coop och köpte mörk och vit choklad, grädde och jordgubbar. det var riktigt gott!




Och de bilderna som tessa tog hittar ni väl nånstans på hennes blogg 

Var glad för det du har

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter att bott några dagar hos emma, har varit kul.

Under påsken kom jonas, tessa, joppe och mormor hit och vi åt mat, senare när de flesta hade gått hem så åkte jag och ellinor på en cykeltur med emma, elina mötte även upp oss senare. sen följde emma med hit och vi spelade hennes älsklings spel - phase. Sen åkte jag hem till henne och sov där över natten.

På morgonen chillade vi bara och kollade på massa sex and the city avsnitt, sedan blev det fix och vidare till djurgården där vi träffade folk och grillade, kunde inte blivit så mycket bättre för solen var även framme.

Och nu ser det ut som om jag ska börja fixa mig och träffa anna (: vet inte om tove kanske också skulle vara med. kul blir det nog iallfall.

Imorgon börjar jag och emma hårt!
utan godis och allt, sedan träna lite mera, börjar imorgon med att hon och jag ska ut och gå.
Då är det väl bäst om man äter upp påskäggen idag;)

hemma, för en gångs skull

Kategori: Allmänt

Måste bara säga att det är riktigt skönt att vara hemma nu faktiskt, utan kompisar. Har varit ganska mycket nu, men inte så konstigt eftersom det är lov och man får passa på;)

Men inatt blir det att sova hemma och ta det lgunt, även om jag har tagit lugnt de andra nätterna men nu blir det lugnare , en egen säng också!

Nu när man inte får ladda ner musik så har det blivit så att jag lyssnar igenom de låtarna jag har, och där har man hittat massa gammalt som man börjat gilla igen haha :)

Helt onödigt inlägg

Grattis i efterskott

Kategori: Allmänt

Glömde skriva ett inlägg här och gratta i rebecca, så grattis i efterskott!





Annars är väl det mesta typ som vanligt, förutom att det finns folk (nämner inga namn, för de flesta vet nog ändå inte vilka de skulle vara) som börjar gå mig på nervera med deras tjat, men men.


Asså folk frågar mig typ vad jag har gjort på lovet, då stannar mitt huvud och jag får värsta hjärnsläppet. har jag ens gjort nåt?:S typ varit med rebecca de felsta dagarna med ibland lite sällskap.
Sen har ju jag varit i boda borg ofc med emma ella ellinor och sara, riktigt kul!

Yesterday

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev lyckad med tjejerna!
Jag lova becca ella och andrea drog till lokalfesten i stålfors och checkade lite.
Jag säger som lova, ganska enformigt, dansa, ut och ta luft, in och dansa och så vidare.
Man svettades riktigt mycket haha så varmt och instängt. Kan ju säga att 95% av alla killar var turkar hah som började komma från ingenstans och försökte dansa och talla haha,
men kul var kvällen iafallall, klart att det fanns Något negatvit men inget som man brys sig om nu.

Kul att man träffade tove, jasmin och andrea också som det var ett tag sen sist.

Men nu ska jag på stan med becca och andrea, sen ska vi vara med beccas flört;)
hejsss

Skön dag (:

Kategori: Allmänt

idag var det skola som vanligt, men sjuukt skönt att det var sista skoldagen innan lovet !

Sedan efter så var jag med rebecca och johan hos becca. vi kollade typ bara filmer och så, riktigt kul faktiskt.

Sedan sa vi hejdå till johan och åkte och mötte matilda och cyklade på stan för vi hade tänkt bowla och äta, men när vi kommer till bowling står det att det är 18års gräns från klockan 6, jahap då var det bara att sitta och vänta på anna som skulle äta med oss. sedan åt vi på american pizza, mums!

Sen fick jag sällskap hem av becca och anna som var här ett tag :)

Imorgon vet jag faktikst inte riktigt vad jag ska göra en, eller lite planer kanske jag har ska nog ut och gå en sväng med anna iallfall under dagen:)

nu lägger jag upp en bild bara för att rebecca ska klaga att jag aldrig lägger in bilder på mig

Bilder från förra veckan

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna från sälen!

 

 Det har vekligen varit helt grymt kul, tack rebecca!
Det är redan funderingar hos de att åka iväg en hel vecka nästa år igen och undrade om jag ville med kanske igen, det får man hoppas att jag får:)

<3