larssonulrika

Melissa Horn - Kungsholmens Hamn

Kategori:

Jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

Hjärtskärande

Kategori:

Theodor när han fick se sig själv genom kameran, till och med hängläppen kom fram. Lilla gubben <3

drömmar

Kategori:

Sitter och drömmer mig bort lite och fantiserar om hur det skulle vara att köpa sig en bostadsrätt och rusta upp ( eller ja, min syster skulle få stå för det jobbet) ;) fast jag har ju väldigt dåligt tålamod så skulle vilja köpa en totalrenoverad lägenhet, eller varför inte ett hus. Om den skulle vara färdigmöblerad skulle även det vara ett plus i kanten. Men ja.. tror jag får lägga det på hyllan för ett tag framöver

En dag som de andra

Kategori:

Strunta i det tidigare inlägget, blev jobb istället, får njuta med massage någon annan gång. Kom hem vid fem och börja göra de vardagliga sysslorna som att diska och laga mat, idag blev det tacos i salladsblad framför ett avsnitt orange is the new black som jag kikade första avsnittet hos min syster igår och tänkte ge det ett försök, har inget annat att titta på förtillfället så ;)

Tisdag

Kategori:

Ledig idag vilket innebär att gå till jobbet för att unna sig med lite massage, lovely!

Ledighet, vad är det?

Kategori:

Idag tog jag faktiskt ledigt från jobbet, kände av att jag skulle vilja ha 2 dagars ledighet efter varandra som alla andra har och passa på att koppla av lite. Kollade i kalendern sist jag var ledig en helg var 17 agusti då jag också tog ledigt för att kunna pyssla med flytten. Ligger fortfarande och drar mig i sägen trots att jag vaknade för 3 timmar sen, senare blir det stan med Rebecca och ikväll vankas det utgång. Men får se till att vara pigg till imorgon då man är hembjuden till ena systern för 3 rätters ;) det gillas!

Jobbhelg

Kategori:

Igår när jag jobbade nämnde jag till Anna att jag kände mig trött och skulle behövt en vitaminchock, lite senare kommer hon in med lite smått och gott till mig på en tallrik. En riktigt bra kollega det där ;) 
 Nu ska jag ladda om för ett 10 timmarspass även denna dag, får ha i tankarna att jag är ledig imorgon så kanske det går lite lättare. 

Wäää

Kategori:

Blä försöker att piggna till efter 4 timmars sömn med typ en liter svart kaffe in för ett långt arbetspass jag ska röra mig emot snart. Jag antar att man får sova i graven