larssonulrika

Slutkörd

Kategori: Allmänt

Hela dagen idag har bestått av städning.
Hjälpte therese att flyttstäda eftersom att hon flytter till västerås idag. Tog lite längre tid än vi hade tänkt och nu sitter jag sliten med knän som värker haha.

Kom hem runt 4 typ sen hoppa jag in i duschen och gick iväg o träffade adina strax efter, där var det lite folk och vi kollade film men drog ganska snabbt och pratade med elina ist, gillar't rejält!

Och imorgon blir det nog stan med elina och sen följer jag nog med till hennes mormor på mat och ta det lugnt typ, känns som en bra söndag och ett bra avslut på lovet som jag kan sammanfattat att det vart lite upp och ner, men kan säga att den stunder har verkligen varit underbara när jag fått vara med de jag verkligen trivs med och som jag upptäckt mera under senaste tiden.

funderingar

Kategori: Allmänt

Har suttit och tänkt massa saker idag, varför är det alltid jag med höga förväntingar på allt och alltid så att inget oftast går i uppfyllelse. Om det är mig det beror på eller om det är folken som får mig att förvänta mig saker, och kanske sviker?


Och det man kanske försökt dölja kommer alltid fram till slut ändå så man kan inte springa ifrån sina bekymmer, så varför ljuga och få den största delen av sitt liv till en stor lögn. Det är ganska svårt att ändra sig från den man en gång vart.


Du har förändrats
allt det du en gång tyckte verkar du ha ändrat ställning till


Tänker inte direkt på just nåt spciellt nu om det här, men det stämmer ju om allt

Fira Lova

Kategori: Allmänt

Den enda bilden jag orkar ladda upp ifrån helgen när vi firade Lova



<3

Aros

Kategori: Allmänt

Dagen igår var riktigt kul och som tur var så hittade vi iaf dit ifrån tågstationen.
Vi var där i 4 timmar och killarna, såkallade gammal mjukost vann över tjejerna ramlösa. Haha vet sämsta namnen..
Men det låg faktiskt lika ett bra tag och vi ledde till och med ett tag men på slutet drog de iväg med poängen.

Jag lyckades att göra illa mitt revben också:( hah vi kröp i några gångar som man inte såg nåt alls i för det var mörkt och jag ledde oss så jag såg inte att det var en lucka neråt så då stupade jag ner haha, ont men riktigt kul var det.

Sen efter det gick vi och åt och kollade lite runt på stan.

Tog inga bider:/

nytt försök

Kategori: Allmänt

Imorgon gör vi ett nytt försök, och istället ska vi till Arosfortet i Västerås
ska bli riktigt kul med alla!


hah vi får se hur det går...

Biokväll

Kategori: Allmänt

Dagen igår blev inte alls som planerad, drog på bio på kvällen ist med de från skolan typ och emma:) efter lite strul så hade vi tydligen delat upp oss så jag hamnade och kolla på bröllopsfotografen haha, kan säga att jag tyckte den var helt okej:)

Vet inte riktigt om man kan säga att det är Smala Sussie 2 för den har ju inte riktigt samma handling fast det är iallfall samma personer med i den.





Utflykt

Kategori: Allmänt

idag har det bara varit hemma och tagit det lugnt, sen åker jag iväg med emma för att träna. Sen blir det nog att jag sover hos henne ikväll också:

Och imorgon! då ni, då ska vi från skolan och emma pontus o anna tror jag åka till boda borg, arosfortet eller gustavsvik eller vad det blir, kul blir det iaf:)




Grattis morfar!

Film mys

Kategori: Allmänt

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film


Har hört att den är ganska förutsägbar så kan ju säga att jag redan fattar hur den slutar och har inga stora förväntningar av den :P

Grattis folket

Kategori: Allmänt

Grattis Bror 6 år !


Och grattis Lova 15 bast;)

Lov!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt med lov, och det har än så länge vart underbart.
Började med att sov hos tilda i fredags tillsammans med adina och becca,
Sen igår åkte till Lova för att hjälpa henne inför kvällen då vi tjejer firade henne, kanske kommer bilder sen om jag får tag på några:)

Och nu ska jag snart gå ut och och gå med emma sen får vi se hur det blir under kvällen:) man ska ju passa på att göra nåt nu när det är lov.

men nu ska jag möta emma! pusss

Hemtenta

Kategori: Allmänt




Fick mitt resultat idag på hemtentan jag skrev om Berlinmuren, MVG till mig WIHO;D

Skolan

Kategori: Allmänt


Skolan idag vär väldigt chill, 3 lektioner på morgonen sen hade vi 2 timmars rast så åkte hem för att äta och skippa den finska maten vi skulle få idag i skolan för vi har tema vecka i skolan, tror det var nåt thai imorgon.
Sen var det klassråd och bild sen åkte jag för att möta emma och vi åkte direkt för att träna på ask:)

Var ganska slut, sprang 4 km sen försökte jag och emma att anstränga oss bland styrkan, men det gick som det gick haha;)

:(

Kategori: Allmänt

Känns som allt bara rasar samman nu

Helgen sammanfattat

Kategori: Allmänt

I helgen har jag flygit runt en massa känns det som, i Fredags åkte jag ner på stan med emma ett tag och träffade även hanna då och åkte hem till henne ett tag. Sen kom adina hem till emma och vi åkte hem till ponuts med killarna i klassen för att kolla film:) och under natten sov jag hos emma.

På lördagen var vi uppe med tuppen och gick på öppet hus påJohn Bauer vilket kändes bra, känns som att det skulle passa som min framtida skola men ska inte säga nåt än för har inte vart på de andra och kollat. Efter det åkte jag direkt till therese för att fira henne, Sen till adina med matilda och rebecca:)
Sov med de, sen hem och idag bara slappa!

En riktig deppar Söndag är det idag, eller vad säger du rebecca? haha



Så tillbaka till skolan imorgon igen, gud vad helgerna går fort! men skönt att det är sista veckan innan lovet

Statistiken höjs

Kategori: Allmänt

Har sett att jag får fler och fler besökare på min blogg vilket är jätte kul! hah även fast jag inte skriver så flitigt, men har liksom inte så mycket att säga känns det som.

Men fortsätt så så ska jag försöka se om jag kan slänga ihop några mer inlägg då och då:)

Gymansie

Kategori: Allmänt



Detta är just det jag sitter och håller på med, kollar i flera gymnasie tidningar vi fått, även om jag är ganska så säker kan det vara kul att läsa om andra program;)

Sen blir det plugg....:(

skit i det nu

Kategori: Allmänt

sagt och gjort
lyckat resultat?
nää

var som förväntat då

Your history is mine

Kategori: Allmänt

kan inte skolfotona bara komma snart? börjar bli galen , tänk så se man egentligen hur knäpp som helst ut nu utan att jag inte vet det än. intu kul asså haha:(

Har börjat tagit tag i so hemtentan nu, ganska förvånad över mig själv att jag redan börjat gjort det med tankte på att jag alltid skjuter fram allt till sista dagen typ. Tex igår, skulle ha ett hemkunskaps test typ som vi hade fått för 2 veckor sen, men tog ju inte fram det förren sent igår kväll. men det kändes lätt som tur va så det kändes riktigt bra;)

dags att skörda (...) sen sova;)

Ask

Kategori: Allmänt

Drog iväg direkt efter skolan med emma och tränade ask, gud så biffiga vi kommer bli tillslut haha(A)



läste i en tjejs blogg angående om styrke träning

"en sak jag inte förstår är varför tjejer inte får vara biffiga! vad är det för fel med det? det finns hur många tjejer som inte vågar träna med tunga vikter - de är rädda för att bygga "bullriga" muskler. jag förstår inte varför. vi (tjejer) har svårare att bygga muskler än killar, så varför kan vi inte ta i?"

Håller helt med henne!


Nu över till min lata sida till sängen och kolla oth:D becca kommer ju iafatt mig snart ju...

Flickan som lekte med elden

Kategori: Allmänt

Var på bio idag då, jag tycker faktiskt ettan var bättre liksom då fick de ju jobba tillsammans också lite roligare så för då blev de som bäst:P fast jag förstor ju inte lika mycket i den första, men var ändå lite mera spännig i den på nåt sätt. och dåligt slut hade 2an men då fattar man ju att det blir en 3a.



Nu börjar funderingarna då

Vinner de bättre stunderna över allt annat som bråk och så, så det är nåt att gå tillbaka till?






En gång var vi alla så tajta, men de stunderna verkar vara nästan vara över.

Får se vart allt leder till.
klart man saknar det, men kommer det någonsin bli som förut?

<3

ahaaaapp

Kategori: Allmänt

första gången på skit länge som jag ska på isen nuråå;) lite läskigt faktikst, kanske borde ta och leta fram hjälmen haha :P





Sen blir det hem till elina och ta det lugnt innan vi drar på bio:D

bio

Kategori: Allmänt

bio på söndag ist xD och med maja och förmodligen emma också;)

Today

Kategori: Allmänt

Skit happy idag blev jag för behövde inte redovisa spanskan idag för claudio var hemma, och det betyder då också att gympan på sista lektionen var inställd:D men lär ju få redovisa nästa vecka...

Så efter skolan åkte jag ner på stan och mötte tessa och gick runt ett tag tills ellinor kom så gick vi till tingsgården och satte oss. Sedan blev det dags för träning, och nu sitter man och är barnvakt.

Och imorgon tjejerna tror jag sen iaf bio med elina:D vi ska kolla på flickan som lekte med elden, ska bli riktigt kul:)

Sen på söndagen ska jag vara hjälp tränare till skridsko skolan. typ klockan 9:(



Can't stop this thing we've started