larssonulrika

Kvällens snacks :

Kategori:

Litchiplommon!

Goodnight

Kategori:

 

"We accept the love we think we deserve"

Nytt in

Kategori:

En gullig kofta och ett enkelt armband från Gina.

30 min senare

Kategori:

Blev ingen rensning i garderoben utan bara ny vikning. Vet inte om det bara är jag (förmodligen) som har svårt med att slänga gamla kläder, varje klädesplagg har ju sitt egna minne och om man kastar det kastar man minnet haha.. Och så får jag för mig att om man kastar onödiga kläder kommer man någon dag vilja ha på sig nåt av det trots att man aldrig använde det innan ;)

Kläderna är iallafall klara idag men ser vad morgondagens-att göra blir. Gud vad man älskar disk.

En tisdag kväll

Kategori:

Klockan är halv 10 och efter en timmas plugg fick jag för mig att rensa garderoben

Peplum madness

Kategori:

Två fina tröjor fick följa med mig hem idag. Tröttnar aldrig på modellen heller och kan inte göra annat än att älska den blåa. Idag förövrigt har vart en bra dag och känner som att jag har överskott av glädje i kroppen av någon konstig anledning, det gillas! Och praktiken blir bara roligare och roligare och trivs bättre efter varje gång, även det gillas!

Måndag igen

Kategori:

Ny vecka - nya möjligheter. Har en del att stå i denna vecka känns det som. Jobb imorgon + onsdag, klippa, en del plugg som måste ta tags i, MÅSTE hitta en tvätt tid och så hade jag tänkt ta mig ut under lönefredagen! Denna vecka känns redan över trots att den knappt har börjat.

Söndag

Kategori:

Jag laddar upp med en stor frukost inför en lång arbetsdag. 10-21.15 nu kör vi

Haha

Kategori:

Kvällens

Kategori:

Kött med grönsaker och egengjord sås på lätt kesella, lika gott som bea!

Torsdag

Kategori:

Efter en dag på praktiken så blev det en promenad med lova där vi slutade upp i mataffären och handlade gottis, denna gång syftar jag inte på godis utan massa frukt och annat gott. Det blev även min kvällsmat idag.

Det var på tiden

Kategori:

Idag efter skolan bestämde jag och Frida att vi skulle ut och gå, vilket resulterade en springtur istället. Det blev en runda på 2,7 på en kvart och en promenad på 2,6 km. Kan knappt komma ihåg sist det var jag sprang, någon gång innan jag flyttade hemifrån i somras. Nästan så att jag skäms när jag säger det. När jag flyttade verkar det som att jag lämnade mina spontana promenader och löpturer kvar hemma. Ska bli en ändring då det är dags att skaffa ett nytt träningskort snart också.
Nu efter ett 4 timmars kort arbetspass blir det mys i soffan framför one tree hill som jag har börjat kolla på igen <3

Biokväll

Kategori:

Ännu en jobbhelg avklarad och lika trött är man som vanligt. Efter jobbet blev det ner mot stan för att kolla på bio med pappa och Jonathan. Vi kollade på mammas pojkar och den var väl okej, lite seg men den hade sina roliga stunder. Nu är jag hemma och laddar om inför morgondagens skoldag och första dagen på den sista terminen. Gissar att jag inte kommer vara en vacker syn imorgon då det är strömavbrott hela förmiddagen hos mig vilket kommer att leda till att sminka sig i mörkret och leva utan plattång, tufft ;)

Hejdå 2012

Kategori:

Nu går två trötta töser och lägger sig, ett ganska segt nyår avklarat men vad kan man förvänta sig, har så mycket roligare på mina fredagskvällar ute på villa där inga förväntningar osv finns och där det inte är är överskattat. Maten satt ju iallafall fint idag. Godnatt