larssonulrika

*

Kategori: Allmänt

Pearl harbor

Kategori: Allmänt

.. Har jag just kollat klart på för första gången, måste säga att den var bra även om det kunde vara lite mycket kill-film för min del, men den hade lite av allt så den var bra;) Till det blev det att smaka den nya marabou carribean som är med kokos och banan, helt okej! Nu blir det att byta om sen bb o sova.

Så sant

Kategori: Allmänt

blää

Kategori: Allmänt

Inte min dag idag. Har fått utslag på min rygg som kliar, vad det är ifrån vet jag däremot inte. Min näsa o ögon kliar pga av pollen och det känns som att jag kommer somna sittandes snart. Är helt okoncentrerad och vill bara hem! som tur var slutar jag om 2 timmar.
Ikväll blir det ut o gå med edvin, men innan dess hoppas jag att jag får sova någon timme eller så.
Tillbaka till matten!

I don't wanna be controlled by you

Kategori: Allmänt

Har just kommit in från att vart ute o sprungit/gått en bit tillsammans med min syster. Ska väl bada nu innan jag ska krypa ner, är otroligt trött efter den första skoldagen även om det inte var så jobbigt. Började med make up idag i skolan och fick mina ögonbryn fixade av linda, det gillar vi!



Slutar med en bild från påskafton på världens finaste<3

Hej igen

Kategori: Allmänt

Känner att bloggandet inte vart på topp men har man lov så har man och då orkar man inte sitta här hela tiden. Kan inte riktigt komma på vad jag gjort på lovet förutom jobbat och vart med massa kompisar. Snabbt har lovet gått iaf, för snabbt.. Ska snart cykla iväg till skolan för att ha ett praktiskt prov vi får se hur det går helt enkelt.
Dags att dra, kanske slänger upp ett litet inlägg senare!

:)

Kategori: Allmänt

Glad påsk!

Klenis

Kategori: Allmänt

Jaha jobbade idag då. Trodde först att det skulle bli katastrof men blev som tur var inte det, visste absolut ingen alls som jobbade där i nyköping och började med att ett gäng främlingar hämatde upp mig halv sex. Kände mig lite ivägen för alla trodde att jag hade jobbat på sthare tidigare kändes de som och trodde jag redan slutat skolan och hade körkort men det löste sig tillsut;) Åkte iväg på ett jobb där jag bygg/flyttstädade hela dagen i värmen och fick sluta en timma tidigare. Kände att jag redan var död efter lunch men fick som tur var sluta en timma tidigare. Haha men ska inte klaga jobbade ju endast en dag, kunde vart fler;) Att jag kommer somna gott inatt är en sak som är säker.

Har just tagit ett bad och får nu se vad kvällen har att bjuda på. Ha det bra!

JOBB

Kategori: Allmänt

Idag blev det en snabbis på stan med rebecca nu när jag äntligen fått min lön;) Blev att köpa ett par shorts, en bikini, toffsar, hårspännen och en plånbok!

Fick nyss ett samtal att jag ska iväg och jobba i nyköping imorgon så ska snart iväg till pappsens jobb och hämta kläder.
Posetivt= pengar
Negativt= Behöva åka kl halv 6 hemifrån :(

Yesterday

Kategori: Allmänt

Igår började dagen med av att bli väckt av min syster som ville dra med mig till sundbyholm och mysa i värmen, när vi väl var på väg ångrade vi oss och åkte till Kvicksund till ett ställe som heter Pottskär. Fast så jätte varmt blev det inte när blåsten förstörde så åkte tillbaka hem istället och la mig på balkongen där jag fick lite färg iaf! Rebecca kom och sällskapade mig ett tag och sen åkte vi och Matilda till slagstaglass. Natten spenderades sedan hos Becca!


Den sötaste killen jag sett!


Och de snyggaste tjejerna ;)

Fredag den 15/4

Kategori: Allmänt

Har inte skrivt på ett tag men bättre sen än aldrig! I fredags firade jag som sagt världens sötaste rebecca! Vi åt massa god mat och snackade massor med skit, var ett bra tag sen sist.

Födelsedags barnet och tildus!





fina du!

Påsklov

Kategori: Allmänt

Idag var det sista dagen i skolan innan lov då. Blev föning på frisör på förmiddagen och sen bowling som vi hade valt att ha på idrotts lektionen;) Slutade vid halv 1, skön dag! Ska snart börja fixa mig mot kvällen då jag ska till rebecca på 3 rätters. Jag kommer rulla hem därifrån det är en sak som är säker.




Ser ni vem som vann? (A)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har äntligen skickat in hantverksprojektet nu efter några veckors arbete. Den jobbigaste skoldagen är också avklarad så nu är det bara föning som gäller imorgon i skolan och efter blir det bowling! Senare imorgon blir det också att gå till becca med de gamla tjejerna och äta en massa gott, awesome!
Nu ska jag träffa emma ett tag, puss!

check

Kategori: Allmänt

Årets första glass på slagsta glass - check!

Plugghäst

Kategori: Allmänt

Sitter inne på min fjärde timma snart med mitt plugg. Men äntligen så känner jag att jag börja närma mig mot mitt slut även om jag har ungefär två uppgifter kvar. Imorgon är jag fri!
Nu är jag även ägare till en iphone ;) känns skönt med tanke på att min nuvarande mobil snart är i koma.

Me love

Kategori: Allmänt

Kan ju inte göra annat än att älska vädret! såg hur många som helst idag som gick i bara linne och tshirt och alla förbipasserande hade solglasögon, sommaren är på g!
Klippte sofie idag i skolan sen köpte jag ett par nya jeanstights eftersom mina gick sönder i lördags:( Sen sällkapade jag Olivia som ville sola, ser ut som en gris i ansiktet nu.. Följde sen therese hem och lekte lite för att fördriva tiden lite innan jag skulle på utvecklings samtal i skolan igen. Samtalet gick väl som väntat och är ganska nöjd.
Sen blev det även en liten springrunda i odlaren med systra mi! Känns skönt att man rört på sig flitigt de senaste dagarna nu iaf och får hoppas det håller i sig!








Stunder man längtar efter

Give me everything

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ska snart bege mig mot stan med becca. Ska väl kika lite sen hoppas jag på en fika också! Idag blir det nog bara en mysdag för mig med lite gott och film, måste också kolla gårdagens bb det är ett måste.



Låten som spelas i högtalarna idag <3

shululu

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att majsi ska komma hit sen ska vi väl fixa oss lite sen ska vi vidare, olivia ska också vara med oss sen! blir nog skojsigt.

nåt vid 400 burkar klassen! = 7000 något till klass kassan = 11 provsmaks burkar

Bra jobbat!

Nyinköpt denna vecka

Kategori: Allmänt





Tröja
Mousse
Örhängen
Solglasögon

Sötnos

Kategori: Allmänt



Snodde den från Malin men gud vad söt säger jag bara haha!

Plugg

Kategori: Allmänt

Slutade halv 12 idag som vanligt och drog sen hem och gjorde man innan jag började plugga. Slutade med att jag pluggade i tre timmar i streck men har ändå så himla mycket kvar, tiden bara försvann. Nu har jag belönat mig med lite cola och ska nog sätta på en film och ta det lugnt innan springningen. Känner att min hjärna är helt slut och ihoptryckt där inne.

LEDIG IMORGON!

without you i'm everything

Kategori: Allmänt


Blev en liten springrunda iaf på en kvart. Kändes som en bra start för min del haha;) sen Powerwalkade jag och Ellinor resten av vägen i regnet. När jag kom hem körde jag på med mag och rygg övningar och lite vader. Känns riktigt skönt! Imorgon kör vi på nya tag.

Hellu

Kategori: Allmänt

Har ganska nyss kommit hem från skolan och stan, ska bara käka lite innan jag ska iväg på lägenhetsvisning. Efter det blir det nog lite springning med min syster, oh my! Och imorgon blir det springning med Emma! Lika bra att försöka komma igång nu.

Kul inlägg..

Längtar