larssonulrika

..

Kategori: Allmänt

orkar inte mer för tillfället, god natt!

Trött

Kategori: Allmänt

Skolan idag fick vi börja klippa killar, äntligen. orkar inte med att rulla mer permanent nu... Sen var det vinterpromenad på idrotten då vi gick till vilsta o åkte stjärtlapp och grilla korv, ganska skönt fast kallt var det!
Ikväll så är inte planerna helt bestämda, skulle träffa maja o anna först men sen blev maja sjuk så:( får se om jag o anna hittar på nåt ändå!



En bild på pappas nya pärla ;)

YEY

Kategori: Allmänt

Äntligen funkar internet här hemma nu, welcome back my life!

usch

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har svenska och väntar på att klockan ska bli lite mer så min buss kommer, ska hem för mår inte alls bra idag ! Skyller på maten, eller klassen som smittar varandra för en efter en går hem. Aja dags att gå, hej!

När man har tråkigt

Kategori: Allmänt






Alltid lika kul att leka i webben

Dagen

Kategori: Allmänt

Just fixat mig klart nu, ska till kungsör för att fira kusin och äta fika ;) senare blir det klippa mamma om jag hinner innan hon ska iväg och jag ska vara barnvakt... Senare ikväll blir det att träffa ett par som det var ett tag sen sist, mycket trevligt.

dags att kila, Puss

trötter

Kategori: Allmänt

Sitter här o försöker kämpa med att hålla ögonen öppna för tillfället, ska snart sova men just nu är jag upptagen med allt blippande på msn och fb chatten.
Är glad att dagen är över för torsdagar är värst med 3 tim eng och 3 tim svenska.. men nu kan man nästan säga att jag har helg! Fast helgen ser ganska full planerad ut för min del.
Nej nu orkar inte ögonen längre! godnatt

Skola snart

Kategori: Allmänt

Jaha, nu känner man att skolan snart är dags igen känner jag. Såg just att vi ska ha en massa teori på måndag och tisdag egenhårvård, det gillas iaf! Då vill jag nog bli slingad, det är på tiden.
Så idag och imorgon blir det bara att ta det lugnt och vända tillbaka på dygnet. Blir nog tilloch med så att jag ska ha gossip girl maraton today.

Ha det bra puss!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hos flinken och leker nördar. Det är cs och the sims som står på schemat. Var ju ett tag sen man spelade båda haha och kan ju säga att mina "skills" på cs har försvunnit haha.




en liten emma

Back to the game!

2010 lista

Kategori: Allmänt

Årets låt: Love the way you lie

Årets platta:Svart, vitt och allt där emellan kanske

Årets film: Dear john

Årets bästa köp: jadu, mina converse kanske eftersom de används nästan varje dag

Har du några nyårslöften?

Yes

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Om min syster räknas så ja!

Vilka länder besökte du?

Sverige..

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat/kläder/nöjen

Vad önskar du att du gjort mer?

Tänkt på konsekvenserna. Tänkt på vilka mina riktiga kompisar var

Favoritprogram på TV:

Paradise hotel <3

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Hm det var en måndag då så gick väl i skolan som vanligt och blev firad på morgonen av familjen sen kom väl mormor och therese o jonas senare gissar jag på. Men blev firad helgen innan av tjejerna hos elina där vi åt ming och tog det lugnt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Behagliga kläder, det jag trivdes i

Den bästa nya personen du träffade?

Tjejerna i klassen:)

2011!

Kategori: Allmänt

Gott nytt år då! Första dagen på året idag. Kan inte fatta vad snabbt det går nuförtiden. Skönt att 2010 är över iaf för tycker det har varit ett riktigt dåligt och tråkigt år, fast det finns ju undantag förstås.

Gårdagen var rolig, började hos emma där vi åt sen efter 9 gick jag och Olivia mot stan för att möta upp några andra och gick hem till en tjej sen gick vi ner vid 12 och kollade raketerna. Året började bra och hoppas att det kommer fortsätta med det.

Bild på oss hos emma!