larssonulrika

Pigg

Kategori:

Kan inte sova, vilken tur att jag har sunes jul att titta på ;)

Fulaste kök

Kategori:

Hjälp min syster att vinna ett nytt kök! Hon har kommit med som finalist i rikets risigaste kök. Gå in på 
 
http://mail.stockholmsmassan.se/b.aspx?vi=12&vid=993&ucrc=B9432F72 och rösta på bidrag nr1 , du behöver bara skriva ditt namn och epost adress ( använd alla era epost adresser) ;)

Mötet avklarat

Kategori:

Och så har man äntligen praktik helt klart, mötet gick jätte bra och de verkar vara så trevliga så. Nu laddar jag om för jobb 17-21.15 istället. Känns lite trist att jag måste jobba istället för att fira fina lillebror som bli 9 idag, stor pojke! Jobb imorgon och söndag också, sen tar jag lov!

Gäsp

Kategori:

Har pluggat samhällskunskap så jag somnar snart, har prov imorgon om ekonomi. Lite intressant faktiskt! Nu har jag bäddat ner mig i soffan med filt kring mig och väntar på svenska Hollywood fruar sen blir det krama kudden. Natti!

Ångest

Kategori:

Önskar att man kunde spola tillbaka tiden till 9an igen och välja om sitt gymnasie val för inte skulle jag vara där jag är idag isåfall. Har känt mig så stressad och gått runt med ångest varje dag det är salongspass som står på schemat. Och jag vet att jag inte är ensam, nästan mer än hälften i klassen vill inte jobba som frisörer i framtiden och lärarna är inte direkt puschande eller försöka få oss på fötterna igen utan istället får man höra av ens lärare att hon aldrig skulle vilja bli klippt av någon utav oss. Det känns som att man går i ettan igen, fast tredje året. Vi håller på med samma saker och inte vet jag om vi ens har utvecklats något stort. Förut var det bara frisör som kändes fel men att lärarna och skolan var bra. Nu är det endast ett fåtal lärare jag gillar och skolan är ingen höjdare. Men som tur var har jag en bra klass som stöttar varandra och får en att vilja komma till skolan varje dag. Tror vi alla bara blickar framåt mot en sak nu och det är studenten, vilket ska bli grymt. Vill bara ut i arbetslivet och börja skaffa mig nya och fler erfarenheter och förhoppningsvis komma på vad jag brinner för. 
En lättnad och en sak jag kan slippa tänka på är praktikplats nu iallfall då jag ska på möte på en ny plats på fredag! Nu är det bara ett annat beslut som behöver tas.
Nu väntar gymmet!

Helgen

Kategori:

Första lediga helgen på 6 veckor hade jag nu och vad passar man på att göra då tro? På fredagen blev det utgång med Maja för att lyssna på italobrothers som kom och spelade. Kvällen var helt okej men tror vi var ganska otaggade båda två tillslut. 
Lördagen blev det att åka till Hallsberg för att kolla kolla konståkningstävling då Elina tävlade. Var riktigt kul att följa med och kolla på alla duktiga a-åkare och måste nästan ha varit 2 år sen jag satte min fot i en ishall..fy skäms. Saknar faktikst det lite och känner att jag måste dra mig iväg på lite allmänhetens i vinter. Söndagen spenderades hemma och degade. Under lördagen ringde chefen och sa att jag kanske skulle bli inring under söndagen så vågade mig inte iväg och göra något fast så hörde ingen av sig så kändes lite som att jag kastade bort en Söndag där. 

lite shopping

Kategori:

 
Blev lite shopping idag. Present till lillebror och moroccan oil till håret. Antar att det är dags att börja behandla håret när man får kommentarer från andra att man borde det? ;)
 
 
Lite tröjor. Två på rea och en mysig tröja. Rea plaggen ser ut som tant plagg men satt faktikst fint på, ena är öppen i ryggen och den andra med volang på.
 
 
Nya vinter kängor med foder i.
Och ett nytt tillskott är jackan jag fick hem förra torsdagen! Inte kommer jag frysa här i vinter iallafall.
 
 
 
 

Well helo there baby

Kategori:

Välkommen hem!

Lilla vän

Kategori:

Är det bara jag som sitter framför trean och kollar på världens äldsta tonåring och storbölar? Stackars barn är tretton men lever i en 105 årings kropp :(

Brud för en timme

Kategori:

Dom kommer kliva på mig

Kategori:

To find yourself, you have to get lost several times

Kvällskäk

Kategori:

Hallon, vindruvor och clementin blandning fick bli min kvällsmat ikväll i pausen mellan allt springande upp och ner till tvättstugan. Självklart är tossorna på i denna kalla lägenhet!

Make up store

Kategori:

När jag fyllde 18 fick jag både en sminkning på make up store och presentkort så jag hade en tid bokad igår För en kurs. Fick bli en vardags sminkning och självklart att man kände sig lite ovan med deras typ av "vardag". Fick iallafall med mig lite hem. 2 ögonskuggor, ögonbryns färg med pensel och foundation som jag ska hämta i veckan. Fick även en grön ögonskugga på köpet och två stycken berlocker.

Ett av verken

Kategori:

Och vad är det vi skymtar på armen? Känns super!

Go kväll

Kategori:

Har just bäddat ner mig i sängen efter ca 7 timmars jobb efter skolan. Var egentligen sugen på en ute kväll ikväll och hade planer på det men vem kan tacka nej till jobb ;) Sen blir det öppning imorgon bitti, så smidigast skulle egentligen vara att ha en säng ståendes på lagret bland råttorna och sova. Har fått några nya på jobbet eftersom fler coop stängt ner och ena tjejen berättade att de hittade en gång en råtta i lösgodiset och en gång klättrandes på hennes axel, får vara glad att vi inte har såna problem iallafall. Än så länge..
 
Slänger upp en bild som jag lekte lite med under fotolektionen idag.

Försökte leka nyttig

Kategori:

Lax, bönor och surkål fick det bli idag. Undrar hur min mage kommer må ikväll av bönor och kål Höhö ;)

Middagen är serverad

Kategori:

Dinkelvåfflor!

Jo tack

Kategori:

Lite mums på kvällskvisten

Kategori:

Jordgubbar, vindruvor och hallon med en klick kesella på det!