larssonulrika

Jääklar vad gott

Kategori:

Testade en ny laktosfri yoghurt imorse med persika och Gud så god den va! Yoghurten var krämig och det var som persika sås som låg imellan, smakade nästan som en efterrätt. Kommer helt klart ha sånt ständigt hemma framöver ;)

Praktikdag

Kategori:

Kom just hem från praktiken, kändes som en väldigt kort dag och tiden gick fort eftersom det fanns alltid nåt och göra och det var mycket folk som ville handla. Nu tar jag "lov", från att gå till skolan iallafall för plugg måste göras ändå och ska jobba litegrann. Glad påsk!

Fasiken vad fult

Kategori:

Jag solat solarium? Nej inte skulle väl jag ;) haha så jäkla fult

Sleepy

Kategori:

Antar att man är ganska trött när man börjar leta efter lakan under diskhon.. Godnatt!

En bättre tisdag

Kategori:

Var ledig idag och Maja fyller år så då passade vi på att åka till Västerås för lite shopping. Lite av fynden syns nedan men köpte även hårprodukter och blekning och väte ifrån här. Nu ska jag duscha och fixa mig innan det blir tisdagsmys. En bättre tisdag.

Duktigt

Kategori:

De hann vissna innan de ens hade börjat blommat, hur lyckas jag?

Boats and hoes

Kategori:

Min nya favorit

Kategori:

Och självklart är det ett peplum linne ;) så vårlig och söt så den var tvungen att följa med mig hem!

Gårdagens

Kategori:

Grappa pizza, jäklar vad fint det satt i magen. Sedan blev det utgång på villa för 100-dagars festen, har en känsla av att jag är den enda av oss där som mår bra idag.

Mar. 07, 2013

Kategori:

working lady

Kategori:

praktik 9-16 sen jobb 17-21.15. Herregud höll på att gå under på jobbet. Svinhungrig och trött tjej är ingen bra kombo hade lust att skrika tillslut till alla kunder att sluta störa mig och lämna mig ifred, men det skulle nog inte vara en smart idé ;) Nu blir det att städa innan det blir bums i säng!

Jobbhelg

Kategori:

12-21.15

Mysmode

Kategori:

Potatisklyftorna i ugnen, köttet på spisen och jordgubbarna i kylen. Mums!

Working progress

Kategori:

Efter en månads tid. Jag vet att det inte är mycket men det går åt rätt håll iallafall. Minus 2,5kg sedan start. Och vad har jag gjort? Endast mindre portioner och dragit ner på onödigt ätande.

Todays

Kategori: