larssonulrika

åhh underbara träningsvärk

Kategori:

Vad jag har saknat dig!

ooupsii

Kategori:

ojoj min lunch idag blev en katastrof. Skulle göra ris med ost och skinksås och blomkål. Både riset och såsen blev bränd och luktade inget gott här hemma och såsen liknade mer en brunsås istället. Har lärt mig en läxa att kolla igenom receptet först istället för att köra igång samtidigt och kanske läsa lite tydligare där det står svag värme istället för full effekt. Får spara mig tills kvällsmaten istället då jag garanterat inte kan misslyckats eftersom ikväll blir det ute mat på heron city, mys på hög nivå!

Saturday evening

Kategori:

Gud vad dagarna går snabbt men klagar absolut inte :) Igår efter jobbet åkte vi några till Malmamarknaden för att kika lite och stötte även på min soulmate Ulrik där fast missade uppträdandet. Efter så rörde vi oss vidare till Micke för lite utomhus bubbel för första gången i mitt liv. Gud så härligt. Blev även lite film mys hos daniel innan jag åkte hem och slocknade skönt. 
Dagen idag har bestått utav jobb ovanligt nog och nu ska jag bara ta det lugnt och gotta mig med en film. Det behövs efter en jobbdag som idag då inget ville fungera. Visste inte om man skulle skratta eller gråta.Men det finns alltid något positivt i varje dag ;) Ha det bra!
 

Ledighet

Kategori:

Idag har jag inte fått mycket gjort men det hade jag ändå inte planerat idag. Efter att sovsällskapet Frida hade åkt hem kollade jag några paradise hotel avsnitt som jag efter med innan det blev dags för lite stor shopping med syster på ica maxi. Nu inväntas natten och morgondagen då ett 12 timmars arbetspass ska genomföras..
Hade på mig de nya brallorna och koftan idag som införskaffades igår! Fick bli en bild på min mumsiga kvällsmat med;)

Good news

Kategori:

Blir kvar på Coop extra i höst, ska jobba två helger i månaden och några vardagar i veckan . Finemang! Just nu ser jag bara fram emot torsdag då jag får vara ledig en dag efter nio dagars arbete. Och nu har de jobbigaste veckorna passerat och är här med ledig tre dagar i veckan istället för ingen /en dag. Men Gud vad sliten man känner sig

Gårdagens bravader

Kategori: Allmänt

<3

Joho jaha

Kategori:

Dags för lite jobb nudå

då var det igång igen

Kategori:

Jobbet levererar

Kategori:

Road to nowhere

Kategori:

Nyss hem kommen från jobbet och ligger nu utslagen i sängen och orkar inte ta mig upp för tillfället. Känns lagom roligt att börja sju de närmsta två dagarna but that's life.

Är förresten såå sugen på att tatuera mig, kanske ska boka tid?;)

Trött chey

Förra fredagen

Kategori:

Gott besked

Kategori:

Ställde mig på vågen imose och blev lite glad i magen. -6kg, sen sommarlovet började eller någon gång där in mot slutet iallafall. Och äntligen är jag inne på ett nytt tio tal. Wiho. Nu taggar jag för 11 timmars jobb som kanske inte är lika skoj det. 

Dagens

Kategori:

Dagens lunch , lax med "rotfrukter" i ugn med lite groddar och creme fresh till. Kom på att den enda rotfrukter som var med var morötterna men det får heta så ändå. Gott var det iallafall, nu blir det hemmagjord sorbéglass!

Ledighet!

Kategori:

Idag tänker jag verkligen njuta av att vara ledig, för att sedan är det nio dagar kvar tills det sker igen. Har inga direkt planer idag, städa ska göras och laga mat iallafall. Har lust att ta en sväng ner till stan men får se hur det blir. 
Ha det bra!

My worst fear

Kategori:

Med att bo själv är absolut åskan. Speciellt när man bor Högst upp också. Och nu är den här för att hälsa på. My god!

Dagens lunch

Kategori:

 
Jätte lätt att laga och riktigt gott! Bulgur sallad med egen plockad ruccola sallad från min systers trädgård
Och just nudå, på med gosefilten i detta regn rusk framför the bachelor innan det är dags för jobb.
 
 

Bättre sent än aldrig

Kategori:

Här kommer bilder från grönan förra veckan
 

Kvar i det gamla

Kategori:

Har fortfarande inte ställt om mig från förra veckans rutiner. Var och hämtade bilen idag på pappas jobb först och främst och skulle köra hemåt-och slutade upp på stenkvistavägen. Det sitter i ryggmärgen haha, men var bara att tuta och köra igen. Även tidigare idag när jag satt och tänkte vad man skulle göra med denna dag slog tanken mig att höra med Ellinor vad hon hade för planer, innan jag kom på att hon nästan befinner sig på andra sidan jordklotet. eller något sånt. 
Saknar dig syster!
 

Dagens

Kategori:

Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt

ute på landet

Kategori:

Sitter ute i ärla och blir nog att spendera natten här. Kom skapligt hit imorse och har legat och gottat oss i solen och varit iväg för att plocka jordgubbar. Mums! Ikväll väntas monopol med.
 
Igår efter jobbet körde jag och emma på en liten spontanare och gick ut och satte oss på pitchers för "ett" glas haha ;) Blev en liten runda olearys och brasses också men blev en skapligt tidig kväll, kroppen var trött efter ett tio timmars arbetspass.
Nu-paradise hotel! helt klart den bästa höjdpunkten på dagen

Day one

Kategori:

Jaha första dagen som singelbo då! får väl se hur detta går ;) Men ska bli skönt att bara tänka på sig själv och sitt egna välmående. Snart ska jag iväg och stor handla med majsan så man har lite mat hemma, och då blir det nyttigt inhandlat! Ha det bra!