larssonulrika

one step closer

Kategori: Allmänt

herregud vad jag är trött. Klassen sov över i skolan innat vilket resulterade väldigt lite sömn. Var hemma innan sex och gick la mig bums. Har varit på körskolan idag och fixat lite, spännande! Sedan blev det ett kärt återseende med ask innan jag klippte becca och åkte till Tuna. Nu blir det krama kudden, imorgon bitti blir det körning!

Gud så kul!

Kategori: Allmänt

Halkbanan var as kul! skulle kunna göra den tusen gånger om haha. Fick köra två olika banor tillsammans med en annan tjej och jag förstår nu varför killar tycker det är så roligt att sladda runt på vintern;) Och nu har man fått uppleva skillnaden och konsekvenserna på en ökning på endast 5km/h, sjukt hur stor skillnad det kan vara på sån liten ökning. Fick även snurra runt i en bil och känna på hur det känns att volta, haha kändes lite annorlunda.
Sitter även och har nyss gjort klart alla teoriprov hemma som jag ska innan lilla teoriprovet innan bokning. Spännande!
Men nu dags att ta tag i Engelskan som jag har prov på imorgon... Känns underbart att bocka av vissa lektioner för livet. Kommer tex aldrig någonsin ha svenska igen, eller engelska förutom imorgon då jag ska göra provet jag missade idag. Snart lov.. sjukt
image description
Too many hight hopes, too many disappointments

Nu är det dags

Kategori: Träning

Då kör vi halkbana då!

Boss

Kategori: Träning

Like a boss

Slut på shopping

Kategori: Träning

Nu får jag hålla i mina pengar framöver känner jag, handlade 3 linnen igår och två till idag. Men det är behövligt till de varmare dagarna då jag inte har nåt att ta på mig.
Nu sitter jag ute i bushen hos min syster och ska spendera natten här. Syskon helg känner jag då jag sov hos andra systern natten till idag. Vi ska mysa och heja på loreen ikväll. Går nog toppen!
Bus dags för grabbarna

Same old story

Kategori: Träning

Tillbaka på ruta ett. Igen

Gah!

Kategori: Allmänt

Vad det kliar i fingrarna! behöver spendera lite pengar på nya kläder känner jag! Helst en ny garderob eller så. Ska se till att inhandla mig lite nytt i helgen.

Sunny day

Kategori: Allmänt

Riktigt jobbig "lektion" idag. Vi som var klara med allt på frisör fick oss ett uppdrag att ge oss ut i solen och leta efter saker i naturen till att göra en egen färgkarta med. Vi så tog vårt pick och pack och placerade oss på strömsholmen med lite jordgubbar. As skönt!
Gulligull
Och jag som inte trodde jag hade fått någon färg efter ca tre timmar i solen..

True

Kategori: Allmänt

Godnatt

Kategori: Träning

Förlängt morgon schema , jobb 7.45-17.
Nu blir det sängen med bums. Trött tjej

Friday night

Kategori: Allmänt

Blev en kul kväll igår som har satt sina spår i huvudet idag.
Kändes lite som en klassträff, kul att träffa alla igen.
Men snart dags för jobb 16-21

Jobb

Kategori: Träning

Alltid ska man bli inringd när man har planer, idag missar jag grillning ute i ärla för andra gången tyvärr. Men slutar sju idag iallafall så lite hinner jag med för ikväll blir det lokal för att fira Emma Ella och Sara.

Walk

Kategori: Träning

I skolan

Kategori: Allmänt

Älskar lönedagar! Har lite sug att shoppa lite idag men ska istället jobba direkt efter skolan, får bli någon annan dag. Men en stor summa av lönen har redan satts in på sparkontot.
Ska fortsätta om mitt nya zeeland plugg..

Some wants

Kategori: Allmänt

Söndags syssla

Kategori: Träning

Denna morgon har jag avklarat en morgon promenad innan frukost. Så himla skönt, underbara skor och underbart väder och ny spellista. Blev en mindre runda eftersom jag hade tidpress fast det hade jag tydligen ändå inte. Till frukost blev det två ägg, 1liter vatten/citron vatten och keso med flamberade hallon haha eftersom de alltid börjar brinna i micron..

Debut

Kategori: Allmänt

Gårdagen började hos min syster med god mat och dryck innan några av oss drog vidare till brasseriet. Blev en ganska lugn kväll trots att bilden kanske inte visar det men trevligt var det och alltid roligt med lite nytt. Slutade med att jag och olivia stog själva och skakade rumpa på det svettiga dansgolvet. Väldigt skönt att må bra idag också, bara sömnen som fattades lite men den tog jag igen under dagen. Nu blir det film mys hemma!
Tack till alla som kom och grattade mig

Make up store sminkning

Kategori: Träning

Lite Nike prylar

Kategori: Träning

Nu är jag fit for fight

Girls night out

Kategori: Allmänt

Ikväll gör jag mig redo för min första debut krogen runda. Men först har jag mycket att stå i.
Snart har vi en "kurs" med make up store i skolan sen redovisning på marknadsöringen. Det sistnämna skippar jag gärna.
Idag blir en bra dag.

Today i'm famous

Kategori: Allmänt

New in

Kategori: Träning

Älskar färgen

yep

Kategori: Allmänt

Skippa allt jag sa om att vara jobbfri. Jobb ikväll och på onsdag efter nationella på min lediga dag
wiho

Natti

Kategori: Allmänt

Tal hit och dit

Kategori: Träning

Har för ett tag sen gått av mitt jobb pass för dagen, riktigt skönt för den här dagen gick riktigt segt måste jag säga. Kan nog bero på att jag jobbade tio timmar igår med en halvtimmas rast vilket sätter sina spår. Nu hoppas jag från att bli jobbfri veckan ut iallafall för har annat att tänka på som skolplugg och teori plugg och i helgen ska jag bli firad så då vill jag inte jobba!
Sitter nu och förbereder mitt tal inför morgondagens nationella om utseendefixering sedan blir det en promenad ikväll med syster.

Äntligen Fredag

Kategori: Allmänt

Blev ingen sovmorgon imorse då vi hade nationella prov istället i enegelska. Nu sitter vi på marknadsföringen och har en timma kvar. Bara att bita ihop..
KVällen idag blir lugn med inga planer, kanske ska börja kika på mitt tal jag ska hålla i skolan på måndag. Annars har jag ju en del big brother avsnitt att ta igen.
Imorgon blir det jobb 16-21.15 och sju timmar på Söndag. Cash is king.

7

Kategori: Träning

Herregud

Kategori: Allmänt

Rädd

Kategori: Allmänt

Var jag idag på jobbet, vilket jag inte tror är så vanligt att vara när man jobbar. Demostranterna hade rört sig utanför och hela stället flockades med poliser vid coop. Jag som satt själv i kassan kände mig lite rädd när de andra som jobbade bad mig ta bort lite pengar från kassan och stänga igen för ciggen ifall de skulle komma in, de stängde även en av två galler för butiken för att vara redo. Och där satt jag själv.
Som tur var hände inget men var ändå otäckt

Working

Kategori: Allmänt

Då blev det jobb 16-21.15 idag. Ett mycket stort plus att det är röd dag idag.

1 maj

Kategori: Träning

Härligt väder! Morgonen började men en promenad med syster och mumsig frukost på det. Nu är vi syskonen på väg och hämta bilen och åka ut till ärla till Therese. Ser fram emot av att sätta mig på tomten och passa på att sola lite.