larssonulrika

Plastpåsar

Kategori: Allmänt

Har ett paket kvar som behöver säljas! någon som vill köpa? 60:-

Wonderfull

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder! Efter att legat och dragit mig ett tag i sängen tog jag tag i mig själv och drog till gymmet i 1,5 timme. Blev 15 min på löpbandet, 15 min på cykel och 10 min rodd sedan lite styrka i ben armar och mage och en promenad hem. Så himla skönt att vara ute när det är sol!
Har just fått i mig lite lunch och kollat karatefylla och ska ta mig ett bad nu. Sen får vi se vad jag gör resten av dagen, kanske följer med pappa till garaget och fixar lite.

Check

Kategori: Allmänt

Veckans första dag avklarad, matteprovet gick väl helt okej men full pott blir det ej iallafall. Fick sluta tidigare från svenskan också efter vi skrivit vår bokrecension så det var en lagom start idag. Blev inge gym idag då jag fortfarande är lite förkyld men tog mig ut på en timmas promenad med rebecca med 2 kilos vikter i vardera hand, det kändes efter en timma kan jag säga och kännas kommer det nog att göra imorgon med.

Shopping

Kategori: Allmänt

Blev en liten shoppingrunda med Ellinor idag. Kom hem med en tröja, halsband, ögonskuggs pensel och solbrillor, as nice. Har även klickat hem en klänning från nelly idag som kommer sitta as snyggt i sommar till en fin bränna!
Dags att plugga inför morgondagens matteprov

Hey ho lets go

Kategori: Allmänt

Blev upp på fötterna idag, Maja drog med mig ut till stan på en mysig fika. Daniel sällskapa oss också ett tag, lika roligt för det ;) Det behövdes att komma ut lite kände jag! Sitter nu och kollar mello med Ellinor och papi, standarden numera för mig på lördags kvällar.

 

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Mår redan mycket bättre idag, så jag tackar mig att jag bara tog det lugnt hemma igår och drack hokuspokus te som jag gjort imorse med för att må bättre och det hjälper. Inga planer idag än så länge blir iallafall mys med syster ikväll framför melodifestivalen!

Segt

Kategori: Allmänt

Mår sämre idag än igår och har inte orkat gjort någonting alls förutom att ligga i sängen. Lite segt såhär på lovet men thats life. Lite duktig har jag vart att ha läst ut en boken till svenskan iallafall, bara engelska boken kvar..
Ska snart iväg och handla mat med pappa, num num, och kan säga att bara att sätta på sig lite kläder var jobbigt, ska nog försöka åka förbi ellinor och låna hem gossip girl boxarna och ha nåt att kika på också!

Updatee

Kategori: Allmänt

Intervjun kunde ju känts lite bättre men lät fortfarande positivt. Vaknade upp jätte seg och kände att jag börjar bli sjuk vilket har hållt i sig under dagen, inge kul. Men kände att jag inte orkade sitta hemma resten av dagen så gick till Rebecca dör vi myste framför tvn och en film. Fortsatte tv tittandet när jag kom hem där jag fortfarande är kvar. Ni får en bild på mig just nu, trött tjej som är uttråkad i reklamen ;)

 

Träff

Kategori: Allmänt

Aha nu ringde de från coop då, ska dit imorgon och snacka med butikschefen och hans medarbetare. Läskigt men hoppas på det bästa!

i am my own worst enemy

Kategori: Allmänt

Tut tut

Kategori: Allmänt

En timmas gympass är avklarat för dagen och nu väntar jag på mami, vi ska nämligen ut och köra lite bil så watch out!
Fick mitt lönespec idag, gosh vad jag älskar pengar ;)

Lov

Kategori: Allmänt

Blev inge jobb för mig på lovet visade det sig, eller inte än så länge iallafall. Har just kommit hem från en tripp till gymmet och har just käkat wok och ägg. Vaknade halv sju imorse så har även läst lite i engelskaboken som jag inte kommer någonvart i..
Vad som händer resten av dagen har jag absolut ingen aning om.
image description
Do what you like. Like what you do

Sunday 19th

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hos syster och kollar på barnfilmer, snart ska Therese och Jonas iväg för att fira deras bröllopsdag medan jag ska stanna kvar och hänga med Edvin. Förhoppningsvis somnar han snart och jag kan ha tvn för mig själv Höhö ;) nejdå jag är glad så länge han inte blir så ledsen som sist.
Antar att jag är inte ensam att tagga till säsongsstarten för bb ikväll!

Awesome!!

Kategori: Allmänt

Verkar som jag har jobb på gång, känns verkligen as nice! Happyface

Morning

Kategori: Allmänt

Sista skoldagen innan lovet då, fast för min del så vet jag inte. Får se om det blir lite jobb istället men det visar sig. Ska snart dra på mig kläder och röra mig mot Rekarne för att möta upp mamma och få lite papper, sedan blir det att gå runt och lämna cv innan skolan.
Så sjukt jobbiga har mina nätter blivit, brukar aldrig ha problem med att sova förut men nu ligger jag och vrider och vänder på mig och vaknar 100 gånger under natten och vaknar tidigt. För mycket tankar i huvudet och stress i guess.

Salongen

Kategori: Allmänt

Salongen idag då, blev klipp och sling för min del av mina personliga frisörer lova och majsan och Maja stod för klippningen med :) körde på ljusare för ovanlighetens skull ;) och blev riktigt nöjd med resultatet! Nu blir det plugga körkortsteori :)

 

Lediga onsdag

Kategori: Allmänt

Ett träningspass avklarat. 35 min kondition varav 15 min på löpbandet, resten crosstrainern. Sedan 30 min bröst rygg och armar. Nu ska jag göraa iordning fruktsallad och ta mig ett bad, resten av dagen spenderas hemma!
Vad hände med våren som kom igår?..

 

:)

Kategori: Allmänt

Typ så ja!

Dålig humor

Kategori: Allmänt

Fan vad alla ska puttinutta om alla hjärtans dag då, enligt mig är det en patetisk dag. Kanske säger jag så bara för att jag är singel och har vart under alla 14de februari eller bara för att det är dumt att visa att man uppskattar någon en speciell dag medan man borde göra det varje dag. Som en kompis sa till mig idag, skulle du bli gladast av att få blommor imorgon eller en helt vanlig dag? Helt klart är överraskningar bäst!

Såg en video idag för övrigt, fick mig ett gott skratt!

Negativa ullis

Kategori: Allmänt

Så känns jag idag. Är arg på mig själv och känner mig ganska lost, vill börja om från början med allt och fixa till misstag. Ska börja med att ändra inställning.

Deg

Kategori: Allmänt

Började min dag med en promenad med min syster, även fast att ligga kvar i sängen lockade väldigt mycket. Har varit iväg en sväng till godisland med pappa också och köpt godis till melodifestivalen ikväll. Eller var tanken iallafall för inte finns det mycket kvar nu ;)
Min säng kände sig sviken att jag lämna den i morse så ska gottgöra och spendera resten av dagen i den!

Brr

Kategori: Allmänt

Halv nio var det dags att dra ut på en springtur i det kalla -14 grader. Blev 2,6 km med garanterad bättre tid en vanligt men måste säga att jag såg ut som en frost bit när jag kom hem med vita ögonfransar. Nu blir det att plugga lite engelska innan jag ska fixa mig inför skolan!

Gullet

Kategori: Allmänt

Igår efter jag varit på gymmet drog jag och köpte slingfärg och folie och drog hem till Therese och fortsatte experimentera med hennes hår. Hon passade också på att springa och jag vaktade Edvin. Har aldrig sett någon så mammig och ledsen, direkt när hon stängt dörren stortjöt han och drog i sin overall och gav mig hans skor och även mina och min väska, han var redo att gå ut om man säger så haha. Gjorde så ont att se han så och kolla på honom när han själv skulle sätta på sig skorna och när inte de gick skulle snuttis ha på sig de istället.

Awesome!

Kategori: Allmänt

Idag i skolan var det helt okej, 3 timmars engelska sedan ytterliga 3 frisör. Rullade lite permanent på
Maja och hon på mig så vi såg ut som hjortar eller något liknande med tuppkam. Spenderade sedan kvällen hos Ellinor med massa god mat och fika!
Tackar för mig och går på en mini helg, har nämligen två dagars ledighet sedan en lektion på fredag och sedan helg igen, gött!

Ellinor

Kategori: Allmänt

20 år idag, helt sjuk vad tiden går snabbt och så stor du har blivit. Vill bara säga grattis till min älskade syster och tack för att du är du. Du är guld värd.

Go kväll

Kategori: Allmänt

Har just tagit ett varmt bad och har nu krypit ner i sängen. Ikväll blir det Sofias änglar på tv innan läggdags, blir alltid så rörd av det programmet och det är så mycket mer än ett vanligt bygg program.
Hade egentligen planer att plugga ikväll, men får helt enkelt bli en annan dag.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Algrebra

Kategori: Allmänt

Har suttit och räknat matte hela morgonen. suck säger jag bara. Uppgifterna ska vara klara imorgon och det går väl lite sådär för mig..
Nu blir det upp och hoppa för mig och fixa mig. Klockan två kommer syskonen hit på lite käk sen får vi se om jag och ellinor snor bilen och drar till tuna, måste ha lite nytt i garderoben känenr jag och måste köpa något till ellinor som fyller 20 på tisdag!

Dont worry

Kategori: Allmänt

Heron city

Kategori: Allmänt

Gårdagen var riktigt mysig och filmen var toppen och likaså sällskapet. Ikväll blir det att umgås lite med bror min och kolla melodifestivalen, fast kommer nog somna framför tvn om jag känner mig rätt

Mellis

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar mellis eftersom jag inte hann med någon riktigt lunch, om man inte kallar banan macka lunch, as gott!
Kvällens planer har ändrats lite så ska numera till stockholm för att kolla på bio på heron city. En gång i Phuket är filmen som visas, blir nog as bra.

Mumma

Kategori: Allmänt

God morgon! Kom just hem från en spring tur, blev 2,75 km löpning och 1km promenad. Nu ska jag äta lite gottis frukost och bada och fixa mig, sedan blir det att sola en stund innan skolan börjar. Kommer vara redface i skolan, alltid lika nice.
Ikväll blir det hemlagad pizza och mys, det gillas starkt.
Taggad tjej!
Fil och hallon, mums!

Kvällshumor

Kategori: Allmänt

Haha fick nyss för mig att kika in på min lillebrors gamla blogg och fick mig ett gott skratt när jag kolla igenom allt annat. Herregud var söt säger jag bara haha!
http://larssonjonathan.blogg.se

Hallluuu

Kategori: Allmänt

Idag har det varit Frisör hela dagen, en tjej från wella kom för att prata färg med oss och på eftermiddagen fick vi experimentera lite på dockan. Skulle ta före och efter kort men märkte nu att jag inte tog någon efter bild, men från orange blev "Oskar" svart hårig med blåa effekter. Fick däremot en bild på slaktarmajsan med stövlar, förkläde och slaktar handskarna ;)

<3

Kategori: Allmänt

Nu- The notebook

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag är det en ganska fullbokad dag. Har just vart ute och rört mig lite och nu ska jag ta en bad och fixa mig innan jag ska ner till banken och sen lämna ut cv. Efter det blir det att gå till Therese för ett nytt försök med hennes hår. Får helt enkelt se hur det slutar denna gång!

Löpning ca 2,5 km+ 1,6 km promenad