larssonulrika

plugg

Kategori:

Just lämnat in loggboken, projektarbetet och examinitaions uppgiften för etik, skönt! Nu är det färdig pluggat för idag.

Jason derulo-the other side

Kategori:

Igår flög jag på moln

Kategori:

Premiärgrillning som avslutades med himmelska jordgubbar, glass och grädde. Mums!

Underbara söndag

Kategori:

Solen skiner, inga planer alls för dagen, fick mig en sovmorgon och sov ut till att känna sig pigg och utvilad. Det här kan bli en bra dag! Men först ska jag försöka beta av lite plugg

Gina

Kategori:

Praktik idag, underbar plats ned underbara människor. För en gångs skull längtar man till torsdagarna jämfört med tidigare år, tråkigt att det börjar gå mot sitt slut bara. Godnatt, måste vara utvilad till morgondagen!

Massage

Kategori:

Bokade in mig igår på en massagetid på jobbet idag. Trots att det känns som att jag nyss var på massage på hydrotrim så kändes det nödvändigt då jag hade en massa knutar och var stel lite här och var. Lite felbelastning i ryggen fick jag höra att jag hade. Nu känner jag mig öm i ryggen och har ont i huvudet, antar att jag inte har druckit tillräckligt så nu ska jag hinka i mig vatten!

Fredags syssla

Kategori:

Kom just hem från skolan och vad ska jag spendera denna fredag med att göra? Jo,plugga! Ska försöka beta av plugghögen som jag har och försöka bli klar nu så jag kan belöna mig med en resa till varmare breddgrader i maj. Så värt.

Walking

Kategori:

8km igår, milen idag. Nu orkar jag inte ta mig ett steg till. Sängen nästa!
Bjuder på en mumsig tacobild från min kvällsmat tidigare idag, satt fint.

Underbara hem

Kategori:

Igår efter skolan drog jag med mig Lova till Underbara hem för att kika lite möbler. Hittade mig min framtida soffa och även en tänkbar säng till väldigt låga priser. Nästan så man borde köpa på sig möblerna nu innan kampanjen tar slut och likaså möblerna, fast det kan ju bara lite svårt med tanke på att jag inte har någon aning om hur min kommande lägenhet kommer att se ut och hur stor den kommer att vara. Men liksom en 1,80 cm stor säng med bäddmaddrass och allt för ca 4000, as skön också, är ju nästan taget. Får suga lite på det.

Lägenhetsletande

Kategori:

Har gjort min första intresseanmälan på en nyrenoverad lägenhet. Håller tummarna att man får komma och kika.
Nu börjar letandet!

Kärlek

Kategori:

Funderar starkt på att köpa mig denna krabat. Vill ju så gärna ha mig en liten bebis, men jag kanske borde nöja mig med denna bebis istället? Tror jag börjar tröttna på att vara själv.

VS

Kategori:

Fick en förtidig födelsedagspresent utav syster hem imorse med en massa goda Victorias secret produkter. Tror Ellinor försöker säga mig nåt, så illa luktar jag väl inte?;) fick även ett litet brev med ett kort på oss på från i somras, var väldigt svårt att hålla tårarna tillbaka när jag läste det.
Har nu hennes två resväskor här hemma fullt av saker som är hennes, känns som att en liten del av henne har kommit tillbaka hem igen, snart så!

Högskolor

Kategori:

Har suttit nu under morgonen och kollat högskolor, min syster sa åt mig att hon tyckte jag borde söka för skojs skull innan sista anmälningsdag. Sagt och gjort, har ansökt till fyra högskolor i Borås, Växsjö, Trollhättan och Skövde. Inte för att jag känner att jag orkar sätta mig och plugga det första jag gör direkt efter 12 år i skolan men vem vet, kan vara kul att se iallafall.

Hon har gjort sig fri

Kategori:

Lägger mig i sängen med Lisa Ekdahl i hörlurarna med hon förtjänar hela himlen, verkligen inte min typ av musik men jäklar vad fint det sitter. Godnatt, imorgon väntar 10 timmars arbete.

Clinique shopping

Kategori:

Slog till idag och köpte cliniques 3 stegs serie för ansiktet och en concealer och fick då en necessär på köpet men lite smått och gott i. Nästan så att jag vill använda allt på en gång!

En bild säger mer än 1000 ord

Kategori:

Igår var det 60 dagars festen som stod på schemat, den sista studentfesten innan den riktiga i juni. Var egentligen riktigt opepp efter jobbet men visade sig bli en väldigt rolig kväll med mycket dans och skratt. Precis vad jag behövde! 

Apr. 02, 2013

Kategori:

Efter åtta timmars jobb blev jag sugen på att dra ut till spåret och springa, sagt och gjort. Drog med mig Jonas för en springtur i odlarspåret, är förvånad att jag inte ramlade och dog på vägen..