larssonulrika

Matkoma x100

Kategori:

Lyxade till det lite idag i min ensamhet med två rätters. Nu kom en rejäl magkoma och trötthet så blir att göra sig iordning och lägga sig efter en arbetsdag och förbereda sig för en annan

Året som gått

Kategori:

Nu när året snart har gått mot sitt slut börjar man blicka tillbaka till det som varit. Detta år har väl varit händelserik jämfört med tidigare år. Men jag har svårt att uppskatta alla saker här hemma och sånt som sker tyvärr vilket jag borde börja göra annars skickar Ellinor ner mig som au pair så jag kan börja göra det ;) Så det får vara mitt nyårslöfte - att uppskatta allt som livet har att ge, de stora sakerna som de små.
 
MARS

Jobbets månad. Fick provjobba på coop för första gången och fick även gå på en jobbintervjuv på mcdonalds. Fick inte gå vidare till någon mer intervju på mc, vilket jag idag är tacksam över!
 
APRIL

Började ta letkioner på körskolan och gick riskettan och la upp ett mål med körkortet. Hängde även en del i Ärla och hjälpte till med att renovera min systers hus. Annars var det bara jobb och träning som gäller och när jag kollar tillbaka till dessa månader på bloggen så förstår jag inte hur duktig jag har varit förens nu, främst med träningen.
 
MAJ

Den stora månaden då jag äntligen skulle bli 18. Blev även en debut krogen runda på det.
Firade Även Emma, Elina och Sara så det blev en del festande denna månad.
Spenderade även en natt i skolan med klassen
JUNI

Skolavslutning och säga adjö till Julia som lämnade oss för en annan skola. 
Fick äntligen mitt körkort!
JULI

Älskade syster lämnade landet och jag flyttade hemifrån. Var på grönan med familjen för att göra något sista roligt med Ellinor. Jobbade även grymt mycket denna månad.
Härliga stunder med härliga kompisar
AUGUSTI

Min första solsemester i Alanya, behöver jag säga nåt mer?
Påbörjade även sista året i skolan.
OKTOBER
 
Tatuerade mig för första gången
DECEMBER

Fick reda på att jag ska bli moster igen! <3

Shining bright like a diamond

Kategori:

GOD JUL

Kategori:

Bingoo

Kategori:

Något blev det ju iallafall! Däremot var sällskapet kanske inte det bästa ;)

Trötter

Kategori:

Endast tre timmars sömn blev det inatt, så kul var det inte att gå upp sju när klockan ringde. Hade tydligen allt för roliga kompisar och allt för sociala smsare så det blev ganska så mycket senare igår än vad det var tänkt och min hjärna gick på högvarv så var inte lätt att sova. Nu laddar jag om för de två sista timmarna på jobbet.
Och tänk att vi än lever, men dagen är inte över än ;)

Dec. 20, 2012

Kategori:

Blev lite chockad när jag kollade mobilen under söndags morgonen, undrar vem som hade gått loss på min mobil?;)

Dec. 20, 2012

Kategori:

Nu har jag jullov vilket betyder håret upp i tofs och mjukisbyxorna på och lyssnar backstreet boys låtar ;) men snart blir det ombyte igen för att bege sig mot jobbet för ett ganska kort pass. Sedan blir jag uppmött av två fina flickor som ska spendera natten här. Har nämligen tvingat till mig sällskap om det nu skulle hända nåt i natt/ imorgon och jorden går under, då vill jag nämligen inte dö själv haha. Lite nojjig är jag iaf.. Annars om jag överlever så blir det Tuna imorgon med pappa för att inhandla de sista julklapparna. Fatta kaoset, lönedag plus alla som tänker som oss och är ute i sista minuten, usch

Can't wait

Kategori:

Full rulle

Kategori:

Idag har jag mycket att stå i. Ska snart ha tvättstuga, sedan måste jag köra en hel sanering här hemma och gnugga bort varenda lilla smutsfläck, sedan är det bakning som gäller och laga mat åt folket som kommer förbi ikväll. Senare beger vi oss ner mot stan till odd fellows för att fira vår klasskompis Nathalie som blir 18 :) kul med något inplanterat för en gångs skull!

Godmorgon

Kategori:

Med denna låt säger jag godmorgon. Lite Rihanna stuk på rösten!
 

Från ett "jobb" till ett annat

Kategori:

Just klar med praktiken och sitter nu på bussen till jobbet för att plocka lite arla som tydligen var försenad så då fick jag hoppa in. Lite ont i benen känner jag av att stå hela dagen, men rör mig mycket iallafall!

Matte

Kategori:

Efter 3 timmars genomgång om derivata så ska jag sätta mig och skriva prov nu. Mitt huvud är kaos

En dag på coop

Kategori:

En jobbdag har verkligen mycket att erbjuda på. Idag har det verkligen varit upp och ner och har stött på underbara kunder och folk som har gjort min dag och en som bett om nummer till andra ogillande kunder om man får säga så och folk som behöver en halvtimmas hjälp för att skicka iväg ett paket så mitt tålamod tog slut.
Nu känner jag mig nöjd efter 11 timmars springades konstant i spelet idag och 9 igår så både kropp och knopp är trött och fötterna skulle behöva en omgång med massage känner jag.
 
  
En trött tjej på rasten. Och du! Ingen jul utan triss ;)
 

Lång dag

Kategori:

Idag kommer det bli en lång dag, jobb 10-21,15. Var riktigt jobbigt att lämna sängen imorse.

Kvällens

Kategori:

Mums, nu har jag bunkat upp med matlådor till helgens jobb!

Blä

Kategori:

Antar att alla har en jätte mysig första advent med ljus och bak medan jag knappt har rört mig ur sängen med värsta kräksjukan. Har fått i mig en mandarin och lite cola idag men verkar som att det snart med är uppe. Mysigt

Fan

Kategori:

Usch vilken jäkla helvetes natt..

Maat

Kategori:

Nu till pilkrog för julbord, ska äta så jag spricker!!

Elsewhere-bethany joy galeotti

Kategori:

1 Dec

Kategori:

Hade egentligen planer för gårdagen tills jag blev in ringd för kvällsjobb vilket har blivit standard så i framtiden får jag nog skippa att planera mina "lediga helger". Men jag hade en trevlig dag igår ändå!
Idag är det första december och jag har nyss kollat första avsnittet på julkalendern, jag ska snart göra mig iordning och gå upp till mamma för att fira henne och ikväll är det julbord med jobbet som gäller.